Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky všem
měla bych na vás dotaz, muj pritel, oslavil v zari 18nactiny a ted ma cerstve ridicak, myslite, ze by se hodilo jako darek k Vanocum zazitek ridit nejake auto, nebo driftovani a tak? Kdyz ma ridicak jen chvilkuu? Vsem dekuji za odpoved, či rady co mu koupit
![]()
Proboha ne, ať se nejdřív naučí pořádně a zodpovědně řídit. Sranda sice dobrá, ale času na to dost.
A schválně jestlipak víš, podle jakého vzoru se skloňuje slovo přítel?
Hele klidně, proč ne? Já bych byla ale pro školu smyku, než kraviny se silným autem, na který ještě nemá. Bude zima a mlaďoch aspoň zažije auto v nečekaných situacích a je to super téma do hospody, kamarádka byla a kecaly jsme o tom min. dvě hodiny.
Myslím si, že to není dobrý nápad, nejdříve je potřeba naučit se pořádně řídit, až pak nějaké srandičky. Něco jiného je třeba škola smyku
ale taky bych s tím možná ještě rok počkala
podle toho jak často bude řídit. (jak bude v době kdy bys mu chtěla ten dárek zařídit vyježděný)
@Kočka123
A nepotěšilo by ho víc auto? ![]()
Jinak myslím si, že nějaké driftování by si teď ani neužil. Škola smyku, když má čerstvě řidičák si myslím, že taky ne - časem, třeba za rok, pokud bude jezdit je to fajn.
@Tunrida @zvidavajanca @Kotatko03 dekuji za nazory, ale pritel uz ma tri roky motorku tak si myslim ze vyjezdeny je dost:/
@Kočka123 píše:
@Tunrida @zvidavajanca @Kotatko03 dekuji za nazory, ale pritel uz ma tri roky motorku tak si myslim ze vyjezdeny je dost:/
tak to my vědět nemůžeme, určitě je to pro něj jednodušší když už jezdí na motorce, ale pořád je to něco jiného motorka (malá motorka) a auto ![]()
@Kotatko03 píše:
tak to my vědět nemůžeme, určitě je to pro něj jednodušší když už jezdí na motorce, ale pořád je to něco jiného motorka (malá motorka) a auto
Přesně tak.
Ale pokud si myslíš, že ho takový poukaz potěší, tak proč ne. To my taky nemůžeme vědět, tvého přítele neznáme.
PS: Jak dlouho jste spolu, že už máš problém mu něco vymyslet? Dlouho nebo naopak ho ještě skoro neznáš?
@zvidavajanca píše:
Přesně tak.Ale pokud si myslíš, že ho takový poukaz potěší, tak proč ne. To my taky nemůžeme vědět, tvého přítele neznáme.
PS: Jak dlouho jste spolu, že už máš problém mu něco vymyslet? Dlouho nebo naopak ho ještě skoro neznáš?
Tak tak, je to na zakladatelce. Ale já za sebe říkám, že já bych vymyslela něco jiného.