Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Muzete mi poradit co koupit k narozeninam pro triletou holcicku???S cim si tak v tomto veku rady hraji?Nemam tuseni
.Dekuju za radu!!
Ahojky, myslím, že určitě je potěší nějaké potřeby pro panenky, kterých jsou plná hračkářství - oblečky, taštičky, dudlíčky atd. - je toho spousta. Nebo nějaké skládačky s krtkem nebo se zvířátky atp. Stačí se podívat v obchodě. Nekupovala bych plyšáky, ty většinou leží v koutě.
no,pro tříletého chlapečka bych věděla
))…ale myslím,že některé hračky mají určo společné…ale samozřejmě záleží na dítěti. Myslím,že nějakou knížkou nic nezkazíš. Kupovala bych asi knížky už listové,třeba krtečka - těch mají fakt mraky druhů /synovec si dokonce po vzoru krtečka začal čistit zuby a přestal se tolik dívat na telku(krtek a televize)
/ nebo takových těch naučných knížek taky mají hafo,s magnetkama,šňůrkama…atd. …nebo co vím od synovců,tak takový ten dřevěný hlavolam,jak mají v ikea ,nebo různé puzzle atd. věcí je spousta…a konkrétně pro holčičky? představovala bych si asi tak plastové nádobí,nebo pokladnu,nebo „malý doktor“ nebo nějaká panenka nejspíš barbína nebo tak něco…možná by bylo dobré si zjistit,co ji asi tak zajímá a hlavně jestli už to nemají doma ![]()
děsně se mi líbí tohle ![]()
http://www.eclovicek.cz/…42740-sm.jpg
můžeš sem juknout třeba pro inspiraci:
http://www.eclovicek.cz/katalog.php?…
Ahoj, tak u nas letí-na ven- urcite babovky, nebo neco nafukovaciho do bazenu, nebo trikolky, na doma-penové puzzle s krtkem, velke kostky jako je Duplo, a samozrejme knizky s rikankama. Panenky s kocarkem nepovsimnuty v koute. pak jeste malování, pastelky, nebo DVD s pohadkama, CD s lidovýma pisnickama. Tot asi to nejoblibenejsi. snad si neco vyberes, misa
Tak dcerka ted dostala k narozkam batoh na koleckach s tou vysouvaci rukojeti a je z toho u vytrzeni (lze nosit na zadech i vozit). Je tam i vepredu medvidek k zasunuti, da se vyndat, ma na zadech zip a v sobe kapsicku, takze vic hracek v jednom. Bylo to jen asi za 400Kc.
Ono hodne zalezi, kolik chces investovat. Jeste rada kupuju minioblecky v sekaci, ktere ma dcerka na svou panenku chou-chou. Je to za par kacek a krasne.
No a take dcerka dostala morce
, ale to asi nelze kupovat jen tak kazdemu ![]()
Hromix
Jeeee,tak dekuju za inspiracku.Je asi pravda ze spoustu toho je bezpohlavni:-)A taky se asi zeptat co uz maj doma,no
.A myslite ze uz si takhle stary deti malujou?Ma cenu kupovat pastelky a blok???
Tak do morcete asi nepujdu,maminka by to nemusela prezit
.Jo a moc se mi od Siolenky ta zelenina,to je fakt bozi,s tou by me asi zaclo vareni hned bavit
![]()
ryntyntyna píše: .A myslite ze uz si takhle stary deti malujou?Ma cenu kupovat pastelky a blok???
já myslím,že v tomhle věku /ale už i dávno před ním/ každé dítě rádo maluje!!!
.....teď jsem si vzpoměla,že jsem synovcům na vánoce kupovala i omalovánky na vodu
mají je v každém papírnictví,akorát že pouze z walt disney,ale zato různá témata a potavičky,dítě na nich nemaluje pastelkama,ale jen štětcem s vodou a malůvky se „samy“ vybarví ![]()
Jestli je to taková ta echt holčička tak by mohla potěšit kabelka, zrcadlo a třeba kartáč na vlasy - plus nějaké sponečky.
A jestli je to ještě víc holčička, tak nějaká pomáda na rty, dětská kulička nebo tak nějak… To k mému zděšení miluje naše Ada
A nejlépe v růžové barvě.
A určitě knížky, puzzle, barvičky a tak…
L.
tak naší princezně udělala radost kolobrnda, který hraje a bliká a má takový střásničky ![]()
u nás se právě narozky slaví: velký úspěch měla plastová zelenina, jídlo v košíčku.. budeme mít doma obchod nebo z toho budeme vařit..
pak „opravdická“ pokladna se čtečkou čár. kódů.. (ale to je dražší-z mého pohledu-cca za 500)
Pak doktorský kufřík.
Pastelky, puzzle, knížky-toho má většina dětí doma kupu, to asi není dárek, kt. by moc ocenili. Aspoň tak je to u nás.. nejradši mám když se někdo zeptá co koupit a společně se domluvíme, abysme pak neměli doma deset panenek.
Jo, a i holky mají rády autíčka!!!!
Holky ste moc hodny,tak ja frcim do hrackarstvi a snad budou mit neco co ste doporucovali a mala princezna bude mit radost! ![]()
ryntyntyna píše:
Holky ste moc hodny,tak ja frcim do hrackarstvi a snad budou mit neco co ste doporucovali a mala princezna bude mit radost!
pak napiš cos koupila,jooooo? ![]()
TAK JSEM ZAKOUPILA:zeleninu na krajeni,:,–(u „maly doktor“ a drevenou hracku,v krabicce-panenku a jeji satni skrin,ma v ni oblecky na prevlikani a daj se i „prisit“ k panence tkanickou
No,co vam budu povidat-hned bych sla oblikat
![]()