Dárek pro 3letou dceru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
74219
23.7.11 21:12

Dárek pro 3letou dceru

Přemýšlím co koupit dceři na 3tí narozeniny. Ty bude mít sice až 9.10., ale to uteče rychle. Můžete mi poradit nějaký dárek? Děkuji za rady :kytka: :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
714
23.7.11 21:16

My máme o měsíc dříve než vy a jdeme do kočárku s taškou a veškerým příslušenstvím. Do teď měla malý, s kterým chodila i místo chodítka. Teď koupíme velký s polohovací rukojetí aby zase nějakou tu dobu vydržel. Jinak ségra nám dá naušničky, protože mi přijde že ty co dostala po narození jsou už malé. A ségra má dva kluky tak jsem jí dopřála tu radost vybrat naušničky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
23.7.11 21:37

Co odrážedlo, Barbie, šatičky :-), něco růžovýho, podle toho jestli na to tvoje malá je :-), my loni dali odrážedlo, Barbie k vánocům, ale s tou jsme mohli ještě počkat… a oblečky se u nás vždycky ujmou :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
23.7.11 21:38
vesna píše:
My máme o měsíc dříve než vy a jdeme do kočárku s taškou a veškerým příslušenstvím. Do teď měla malý, s kterým chodila i místo chodítka. Teď koupíme velký s polohovací rukojetí aby zase nějakou tu dobu vydržel. Jinak ségra nám dá naušničky, protože mi přijde že ty co dostala po narození jsou už malé. A ségra má dva kluky tak jsem jí dopřála tu radost vybrat naušničky. :palec:

Meliska má dva golfáče, jeden ven na zahradu a druhý a doma. Na jaře dostala před dárek od mých rodičů kolo. Protože na podzim by nemělo smysl ho kupovat. Přemýšlím nad Barbínkou a nějakých blbostech k tomu, protože už se po nich začla ptát a zajímat se o takové panenky. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.7.11 21:41

Majda určitě dostane další Duplo do sbírky. A teď „dostala“ kotě, to má jednoznačně úspěch největší, hned po morčeti… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
23.7.11 21:41
badela píše:
Co odrážedlo, Barbie, šatičky :-), něco růžovýho, podle toho jestli na to tvoje malá je :-), my loni dali odrážedlo, Barbie k vánocům, ale s tou jsme mohli ještě počkat… a oblečky se u nás vždycky ujmou :-).
¨
Má od roku odrážedlo Fisher price (toho lva). Motorky má taky. Je už dost veliká, líbila by se mi ta koloběžka, ale to zas nemá na podzim smysl kupovat, když pak bude škaredě. Já fakt nevím. Tolik věcí by se mi pro ni líbilo, ale nemůžu se rozhodnout, taťka neporadí jen vše co pro ni chci odkýve a je to.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
23.7.11 21:42

naší holce ke 3.narozeninám udělala největší radost dětská kuchyňka.. fakt si s ní dost vyhraje a to je v našem případě hoooodně co říct

my máme tuto
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
23.7.11 21:46

A co třeba brusle na led,sánky,první lyže,boby..teda pokud není na ně ještě brzo :nevim:
Mě se vždycky líbil ten velký domeček pro panenky :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
23.7.11 21:50
Kača.M píše:
naší holce ke 3.narozeninám udělala největší radost dětská kuchyňka.. fakt si s ní dost vyhraje a to je v našem případě hoooodně co říctmy máme tuto
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… :palec:

Jo tak tu už dostala na Vánoce, loni dostala i ten pojizdný čistící vozík. Má tolik blbostí co už dostala na narozeniny nebo na Vánoce, že to je fakt těžké, má 2 kočárky, odrážedlo, motorky, kolo, počítač dětský ten zdědila po sestřenici, kuchyňku, to Duplo není špatný nápad, to si taky zapíšu do seznamu, plno plyšáků zdědila po mě a mojí sestře, panenku má, ale jen malou, tak mám na seznamu napsanou velikou. Od nás dostane jen jednu nějakou hračku jestli se konečně rozhodnu a musíme ji koupit naušnice, ale rodina se zas bude ptát co jí mají koupit a já nevím co jím říct :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
23.7.11 21:54
bekky píše:
A co třeba brusle na led,sánky,první lyže,boby..teda pokud není na ně ještě brzo :nevim:
Mě se vždycky líbil ten velký domeček pro panenky :-D :palec:

Lyže půjčíme v půjčovně, pro takhle malé děti to nemá význam kupovat né? Boby i sáně doma jsou, ona se na tom bojí jezdit.
Viděla si nějaký hezký domeček? Ten by nebyl špatný, tam by se daly postupně dokupovat další díly, nemusel by být zaplněný hned, alespoň by bylo vystarané na delší dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
23.7.11 22:02

Viděla, třeba tenhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
23.7.11 22:04

Na heureka.cz jich mají hodně druhů. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
23.7.11 22:13
bekky píše:
Viděla, třeba tenhle

Aha no to je moc hezké. Hezké domečky. Ono je těžko něco vybírat dnešním děckám, když od narození furt něco dostávají, dědáčci si neodpustí ji i přes rok něco koupit a pak není co kupovat. Navíc naše malá hodně hraček dostala po mě a mojí sestře, bylo nám líto je vyhodit, tak jsem to schovávaly, jen ty Barbíny jsme rozdaly a zrovna teď se po nich už ptá, že. Teď mě to mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pjajaj
23.7.11 22:15

ahoj, moji neteři jsme kupovali k 3 letým narozeninám barbínu, taky se po nich strašně dívala v hračkárně a pořád je obdivovala, takže dostala od mamky barbii a odemě-tety Kena :palec:

• Citovat
  • Upravit
80
23.7.11 22:27

Dobrý den, moje slečinka má také narozeniny 9.10. :lol: Na vánoce dostala dřevěný domeček a tak na narozeniny dostane věcičky do domečku.Už si je vybrala tady http://www.darovanek.cz/…pro-panenky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí