Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Knížku pokud už je ve škole, klidně něco pěkného na sebe, plyšáka, pěkný batoh/kabelku, cokoli do vlasů. To musíš trochu přizpůsobit stylu dané slečny. Moje dcera v šesti letech nejvíc ocenila cokoli plyšového a muchlavého, klidně plyšové pyžamo ![]()
Nějakou hru, výběr je obrovský - Dobble, Carcassonne, Medvíci HOP…koukám teda taky na to, aby to trochu bavilo i dospělé s dětmi hrát ![]()
Mnohe holcicky maji rady ty blistive cetky-sponky ci celenky do vlasu, naramky v sade s nahrdelnikem, pokud je blondata tak kridy na barveni vlasu treba…
Taky mame problem co podobne starym vnoucatum, vsrho maji plno a jeste vic…ja uz to prestala hrotit, ze davam jen nejakou cetku za 100 Kc a ne za 1000,spis se snazime vynahradit venovani se vnouceti, ze ho nrkam vezmem a tak. ![]()
@Ahep Druhý odstavec mi mluví z duše. Nicméně snahu o něco lepšího v tomto slova smyslu jsem měla loni a nesetkalo se to zrovna s úspěchem. Proto hledám letos hračku/cingrlata a víc se angažovat nebudu.
Jsem fakt bezradná. Sama mám kluka a ten má povětšinou klučičí záliby. Potřebuju poradit s dárkem pro šestiletou. Vyhraněné zájmy nebo koníčky nemá, asi není nic extra, co by bylo „to její“. Lego jsme dávali xkrát, stejně tak různé sady na tvoření z korálků, dětská zkrášovadla, šití, výrobu „šperků“, kabelku, jakousi mrkající plyšovou věc apod. Letos fakt nevím. Sport ji nebere, sada na tvoření (aka kufřík s barvami apod.) mi přijde málo. Budget max. 1000. Rodičů se ptát předem nechci.