Pozornost pro kolegu

2803
20.9.24 11:42

Pozornost pro kolegu

Mám dobrého známého, který mi pracovně vychází velmi vstříc, nespočítám na prstech všech rukou, kolikrát mi pomohl, něco zařídil, občas mi to přijde až nadstandartní. Teď mi sehnal sál k pronájmu na jednu akci a vykomunikoval mi, že namísto obvyklého denního nájmu to mám zadara. Ušetřím z kasy dobrých 10.000,–. Ještě řekl, že mi tam nakoupí a navozí všechny věci co potřebuji (což už jsem tedy s díky odmítla, to už by bylo fakt moc).

Chtěla bych mu něco na oplátku dát za ochotu, napadl mě alkohol, ale ten nepije, takže vína, whisky apod. jsou z obliga, časově to má natřískané, ani koníčky nemá, přemýšlela jsem knihu, ale to je ošemetný, má toho tolik, že hrozí riziko, že bude mít nějakou 2×, ani nějaký poukaz někam nepadá v úvahu (lístky apod.).

Kamarádka mi řekla parfém, ale to mi přijde jako už moc osobní, to asi není vhodné, zas mu nechci dát něco jako dárkový koš, bonboniéru apod. To vím, že by neocenil. Tak mě už fakt nic nenapadá… Jelikož mi ušetřil neskutečné množství práce, času a teď už i peněz, uvažuji o něčem v rozpětí od 1.000 do 3.000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34473
20.9.24 11:56

Co třeba voucher na jídlo do nějakého podniku u vás? Jíst přece musí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24818
20.9.24 11:59

Asi by bral spíše tělesné naturalie? :mrgreen: :lol: nebo proč to dělá?

že nepije je škoda, luxusní whiskey by byla fajn.. asi bych to přece jen vyřešila parádním dárkovým košem se samým prémiovým top zbožím (klobásy, olivy, farmářské delikatesy, top olivy, čokoláda, nealko šampus, tuňáci… prostě vybrat fakt to nejlepší a nechat to krásně zavázat…)
nic extra osobního (jako ten parfém třeba) bych mu asi nedávala, aby si to nevyložil jinak + není snadné se trefit do vkusu.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.9.24 12:02

Jestli je knihomol, což podle tvého popisu vypadá, že ano, dej mu poukázku do knihkupectví a máš vyřešeno ;) Nelij vodu na mlýn nějakými osobními dárky, ať už to dělá čistě přátelsky nebo ne, nemusí mít pocit, že ty by sis dala říct i něco víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
20.9.24 12:02
@Lucy75 píše: Více

Nevím, asi má pro mě slabost (asi jako pro 20 dalších podle mě), ale potravinám jsem se teda chtěla spíš vyhnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
20.9.24 12:03

@unuděná tak to on ví, že bych si nedala říct, že jsem vdaná. Asi je prostě jenom ochotnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.9.24 12:06
@hopsalka píše: Více

No… stejně bych to s těmi osobními dárky nepřeháněla. Jestli je to takovej ten klasickej uháněč, tak by mu možná bylo dost fuk, že jsi vdaná :lol: Ale to je jedno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
20.9.24 12:10
@unuděná píše: Více

To jako neřeším, klasickej uháněč to není, ale co vím, tak je prostě takhle ochotnej, ale je mi to fakt blbý. Teď kvůli tomu sálu, v podstatě mi to zařídil zadarmo a ještě by mi tam nakoupil občerstvení, no to už ne. A jelikož to nebylo poprvé, tak jsem se mu chtěla jen nějak revanšovat. Ale chlast ani jídlo jsem mu kupovat nechtěla. Asi to prostě nechám být.

Prej má být tuhá zima, tam mu koupim asi svetr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.9.24 12:12

@hopsalka Ale tak ty knížky jsou dobrej nápad ne? Když dáš poukaz třeba do Luxoru, koupí si, co chce, není to osobní a pokud čte, určitě to ocení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
20.9.24 12:25
@unuděná píše: Více

asi jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5133
20.9.24 12:35

Taky bych dala poukazku do knihkupectvi, nebo nejakou tu darkovku kartu do mistniho obchodniho centra, a sam si vybere, ve kterem obchode ji vyuzije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
20.9.24 12:49

Já bych vybrala nějakou knihu - novinku. Tam je menší pravděpodobnost, že ji bude už mít. A pro ten případ bych v knihkupectví domluvila možnost výměny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3785
20.9.24 13:05

Každá zeď se dá zbourat. Nic mu nekupuj, prostě mu jenom dej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
20.9.24 13:11
@Sadman píše: Více

ale jdi ty brepto. Co bys chtěl dostat ty za téhle situace? Sex, chlast a jídlo vynech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3785
20.9.24 13:35

Nic. Nebo dobrej hašiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...