Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, potrebuju poradit s darkem. tak nejdrive pro kamaradku, bude ji 40 a me vubec nenapada co za darek, chtela bych neco originalniho ale i vtipneho, nechci ji kupovat flasku, nebo poukaz. co jste kupoval ivy kamaradkam?? no a druhy pro babicku, te bude zase 65 a ja zas nevim co
ona ma penez dost, co chce si koupi, jeji zaliba je zahrada a barak ale na zadny blbiny na zahradu neni, poukazy na masaze atd. taky neprichazeji v uvahu, tatka ji kupuje furu dreva
to se mi libi, hlavne vim ze ji to udela radost. ale co ji koupit ja to nevim, darkovy kos nebo tak je blby, to vim ze ji nepotesi, nenapada vas neco??
Jo a jeste jsem chtela rict ze ruznych blbosti s nasim malym ma uz dost, takze to taky ne ![]()
@market.s.87 fůru hnoje?
Co třeba vzít ji na místa jejího mládí, to by ocenila?
Tak pro babičku neporadím, ale pro kamarádku třeba tohle http://www.jelenisperky.cz/cz/e-shop
Já vím, že se to každému nemusí líbit, ale mě se to strašně líbí a rozhodně bych byla nadšená, kdyby mi jí někdo koupil.
Vím, že je to kapku blbý, ale nestálo by za to se jich zeptat?
A co babičce nechat udělat fotoportret na zed maleho/male? A kamarádce třeba nějaký tričko s vtipným názvem či obrázkem?
Co třeba magnety na ledničku? já jsem před chvílí dokončila objednávku a jsem zvědavá jak dopadnou. Myslíš že by babička neocenila pár magnetek na kterých by byla nafocená rodina?
Nejde mi vas zminit
jak uz jsem psala na zacatku, cela rodina uz ma plno veci a malym, hrnky, magnety, kalendar atd. takze darek s fotkou uz je mimo a ano ptala jsem se co by chteli ale co myslite ze odpovedela? jak babicka tak kamaradka rekli ze nic nechteji
ale ten napad s hnojem neni blbej, zrovna nedavno rikala ze sklenik hnuj nevidel uz par let ![]()
Pro obě - knížku? pro kamarádku - společenskou hru, třeba Activity?
@market.s.87 píše:
ale ten napad s hnojem neni blbej, zrovna nedavno rikala ze sklenik hnuj nevidel uz par let
Mám na balkóně 1,5l nevyžádaných slepičinců, prý ať si pohnojíme tu zeleninu na balkóně. Nemáš zájem? ![]()
@iila slepici hnuj ma babicka taky
taky ma slepice. se smejes, ale je to tezky kupovat nekomu darek kdyz to co chce si koupi sama, kazde rok resim to same ale letos ji bude 65 a navic bude delat vetsi oslavu a chtela bych ji necim prekvapit
@market.s.87 směju se jen těm slepičincům. Seriózní dárek jsem navrhla. A chápu to, je těžké kupovat dárek snad každému kromě dětí. Teda s mámou a tchýní jsem to vyřešila tak, že jim k Vánocům a k narozeninám dávám fotky či fotoknihu dětiček - je tam takový přehled, co děti dělaly v daném půlroce. Obě babičky mají narozeniny v červnu, takže mi to parádně vychází, že na to mám vždy těch 6 měsíců. Zrovna se už dva dny přemlouvám, že na té fotoknize zas musím začít makat ![]()
Kamarádce šperk a babičce nějakou zajímavou kytku nebo stromek na zahradu
@peni81 píše:
Tak pro babičku neporadím, ale pro kamarádku třeba tohle http://www.jelenisperky.cz/cz/e-shop
Já vím, že se to každému nemusí líbit, ale mě se to strašně líbí a rozhodně bych byla nadšená, kdyby mi jí někdo koupil.
Hele, s tím teda vopatrně, hlavně to nekupovat chlapovi, mohl by si to blbě vyložit
![]()
No když má babička peněz dost, tak leda vymyslet něco, co je buď těžko k sehnání, nebo co se za peníze prostě koupit nedá. My s kamarády se vždycky vyžívali ve vtipných darech jako je kufřík dokonalého otce, nebo kamarádce, co taky miluje zahradničení jsme koupily montérky a vyzdobily je nažehlovačkami, nášivkami a všelijakejma kravinkama, takže má prostě originální úbor
Otázkou je, zda mám babi smysl pro humor ![]()
Případně jí objednej striptéra
![]()