Dárek pro babičku a kamarádku

1769
3.6.13 21:43

dárek pro babičku a kamaradku

Ahojky, potrebuju poradit s darkem. tak nejdrive pro kamaradku, bude ji 40 a me vubec nenapada co za darek, chtela bych neco originalniho ale i vtipneho, nechci ji kupovat flasku, nebo poukaz. co jste kupoval ivy kamaradkam?? no a druhy pro babicku, te bude zase 65 a ja zas nevim co :nevim: ona ma penez dost, co chce si koupi, jeji zaliba je zahrada a barak ale na zadny blbiny na zahradu neni, poukazy na masaze atd. taky neprichazeji v uvahu, tatka ji kupuje furu dreva :mrgreen: to se mi libi, hlavne vim ze ji to udela radost. ale co ji koupit ja to nevim, darkovy kos nebo tak je blby, to vim ze ji nepotesi, nenapada vas neco??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1769
3.6.13 21:44

Jo a jeste jsem chtela rict ze ruznych blbosti s nasim malym ma uz dost, takze to taky ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
3.6.13 21:49

@market.s.87 fůru hnoje? :think: Co třeba vzít ji na místa jejího mládí, to by ocenila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
3.6.13 21:49

Tak pro babičku neporadím, ale pro kamarádku třeba tohle http://www.jelenisperky.cz/cz/e-shop
Já vím, že se to každému nemusí líbit, ale mě se to strašně líbí a rozhodně bych byla nadšená, kdyby mi jí někdo koupil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
3.6.13 21:50

Vím, že je to kapku blbý, ale nestálo by za to se jich zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
3.6.13 22:27

A co babičce nechat udělat fotoportret na zed maleho/male? A kamarádce třeba nějaký tričko s vtipným názvem či obrázkem?

• Citovat
  • Upravit
522
3.6.13 22:47

Co třeba magnety na ledničku? já jsem před chvílí dokončila objednávku a jsem zvědavá jak dopadnou. Myslíš že by babička neocenila pár magnetek na kterých by byla nafocená rodina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
3.6.13 22:50

Nejde mi vas zminit :| jak uz jsem psala na zacatku, cela rodina uz ma plno veci a malym, hrnky, magnety, kalendar atd. takze darek s fotkou uz je mimo a ano ptala jsem se co by chteli ale co myslite ze odpovedela? jak babicka tak kamaradka rekli ze nic nechteji :lol: ale ten napad s hnojem neni blbej, zrovna nedavno rikala ze sklenik hnuj nevidel uz par let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
3.6.13 23:01

Pro obě - knížku? pro kamarádku - společenskou hru, třeba Activity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
3.6.13 23:03
@market.s.87 píše:
ale ten napad s hnojem neni blbej, zrovna nedavno rikala ze sklenik hnuj nevidel uz par let :mrgreen:

Mám na balkóně 1,5l nevyžádaných slepičinců, prý ať si pohnojíme tu zeleninu na balkóně. Nemáš zájem? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
3.6.13 23:05

@iila slepici hnuj ma babicka taky :mrgreen: taky ma slepice. se smejes, ale je to tezky kupovat nekomu darek kdyz to co chce si koupi sama, kazde rok resim to same ale letos ji bude 65 a navic bude delat vetsi oslavu a chtela bych ji necim prekvapit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
3.6.13 23:12

@market.s.87 směju se jen těm slepičincům. Seriózní dárek jsem navrhla. A chápu to, je těžké kupovat dárek snad každému kromě dětí. Teda s mámou a tchýní jsem to vyřešila tak, že jim k Vánocům a k narozeninám dávám fotky či fotoknihu dětiček - je tam takový přehled, co děti dělaly v daném půlroce. Obě babičky mají narozeniny v červnu, takže mi to parádně vychází, že na to mám vždy těch 6 měsíců. Zrovna se už dva dny přemlouvám, že na té fotoknize zas musím začít makat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
3.6.13 23:13

Kamarádce šperk a babičce nějakou zajímavou kytku nebo stromek na zahradu

• Citovat
  • Upravit
23847
3.6.13 23:15
@peni81 píše:
Tak pro babičku neporadím, ale pro kamarádku třeba tohle http://www.jelenisperky.cz/cz/e-shop
Já vím, že se to každému nemusí líbit, ale mě se to strašně líbí a rozhodně bych byla nadšená, kdyby mi jí někdo koupil.

Hele, s tím teda vopatrně, hlavně to nekupovat chlapovi, mohl by si to blbě vyložit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.6.13 23:20

No když má babička peněz dost, tak leda vymyslet něco, co je buď těžko k sehnání, nebo co se za peníze prostě koupit nedá. My s kamarády se vždycky vyžívali ve vtipných darech jako je kufřík dokonalého otce, nebo kamarádce, co taky miluje zahradničení jsme koupily montérky a vyzdobily je nažehlovačkami, nášivkami a všelijakejma kravinkama, takže má prostě originální úbor :mrgreen: Otázkou je, zda mám babi smysl pro humor :nevim:
Případně jí objednej striptéra :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný