Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky. Ráda bych váš názor
známá dává své dceři k Valentýnu dárky… Já teda Valentýna neslavim a když už, tak mi to přijde jako svátek dospělých zamilovaných lidí. Nicméně už jsem se setkala s více lidmi, kteří na Valentýna obdarovavaji své děti. A přijde mi to zvláštní
ale nesoudim, každého věc. Jen mě zajímá, jaký na to máte názor vy, případně kupujete taky dětem něco?
Je to zvláštní, syn ve školce ale vyráběl srdíčka pro maminku ![]()
Jo a moje kamarádka pořád kupuje třeba pro svoje rodiče Mikuláše
tam přijedou, vnoučata dostanou balíčky a babi s dědou taky
lidi jsou různí
@Barevné klubíčko fakt ne, nevím proč bych měla slavit Valentýna, stačí mi první máj..všeobecně mám s těmito importovanými svátky trochu problém…
Jo kupuju i dětem dárečky a slavíme Valentýna spolu. já to vnímám jako oslavu zamilovanosti, zalíbení i lásky. A ta má mnoho podob a variací. Takže děti z toho nevylučuju. Já jsem ze studeného odchovu, rodiče neodkázali projevovat cityani mezi sebou ani směrem k nám dětem. Vím moc dobře jak mi to chybělo…
@Barevné klubíčko píše:
Ahoj holky. Ráda bych váš názorznámá dává své dceři k Valentýnu dárky… Já teda Valentýna neslavim a když už, tak mi to přijde jako svátek dospělých zamilovaných lidí. Nicméně už jsem se setkala s více lidmi, kteří na Valentýna obdarovavaji své děti. A přijde mi to zvláštní
ale nesoudim, každého věc. Jen mě zajímá, jaký na to máte názor vy, případně kupujete taky dětem něco?
dcerka vyráběla přáníčka pro celou rodinu, tak dostala od manžela růži. A syn zase papírová srdíčka, tak dostal čokoládku.
Jako nechtěla jsem to vůbec slavit, ale když nám to vyrobili nešlo nereagovat…
U nás děti taky dostávají. Sice jen nějakou drobnost, ale proč ne? Vždyť o nic nejde.
Já mám děti ještě malé, takže nějaký svatý Valentýn je nebere, ale až budou větší, dárek dostanou, samozřejmě maličkost. Vždyť to jsou bytosti, které miluji nejvíc ve svém životě. Vždycky, když po celém dní večer usnou, zase se do nich zamiluji znovu, i když bych je přes den nejradši přetrhla ![]()
Syn je jeste malej, ale dcera vyrabela Valentynku pro me i muze, tak dostala ona i syn drobnost.
Ja to nepovažuju za nic duleziteho, ale je to mile, tak proc ne.
My taky dáváme. Nevidím na tom nic špatného.
Dostala jsem od dětí přání. A dala jsem jim Ferrero. Že to mají moc rádi. Jak tady bylo zmíněno, taky slavíme společně. A vlastně Dedoles ponožky a podkolenky jsme jim koupili na Valentýna.
Jasně, obdarujeme se něčím malým všichni navzájem doma…
Láska je láska
Jak my rodiče, tak děti.
Na pohodu.Ale když mi jeden rok dala čokoládu i tchýně…že jako Valentýn, tak to už mi přišlo moc
ale s mojí mamkou si něco sladkého ke kafíčku jakože Valentýn dopřejeme ![]()
Moc děkuji za názory. A ano, nějakou kytičku pro dceru od tatínka, nebo čokoládu na dobrou náladu… To beru, to je krásné a milé
ale já měla na mysli spíše dárek ve smyslu… Např. lego za 1000 Kč
to už mi přijde zvláštní…