Dárek pro dvouletou holčinu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15569
13.3.14 09:20

@jarmilk U kuchyňky má dost věcí, tak jí to stačí. A ráda si půjčuje z mé kuchyně :D Na uklízení si taky půjčuje moje. Pračku zapíná taky mou. Tak mi to přijde zbytečné kupovat něco takového. Fakt nevím. Koukám na stránky hračkáren, ale přijde mi, že narážím na blbosti a nebo hračky pro větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15569
13.3.14 09:23

@jarmilk Dřevěné koleje má. Strašně si vyhraje i s kuličkovou dráhou. Přemýšlela jsem o tom koloodrážedle, ale je na to asi malá a jen tak se na tom nenaučí. A má dost vozítek. Vždycky jí toho chci hodně koupit, ale když se přiblíží narozeniny nebo svátek, tak mám okno a vůbec nevím, co koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15569
13.3.14 09:30

Přemýšlela jsem o batohu Čmelda nebo Brumda. Jenže už jeden batůžek má a tenhle mě zaujal vlastně jen kvůli tomu zpívajícímu plyšáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
13.3.14 10:30

@Sára 1 je fakt, že se prodává spousta kravin… ale na takovou mikrovlnku nedám dopustit :mrgreen: když to malýho chytne, tak ohřívá celé dopoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
13.3.14 12:57

@jarmilk Ahoj,kdes sehnala nějaký ty potraviny do kuchyňky? a jakou máte mikrovlnku? my budem mít ze spotřebičů kávovar a nějaké ty potraviny chci koupit, ale u nás ve dvou hračkárnách jsem nic nevybrala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
13.3.14 12:59

Holky, ještě mě napadla pokladna. Viděla jsem takovou pěknou i s váhou. Nemáte některá doma? pokud jo baví to Vaše ratolesti?
Jinak koloodrážedlo máme a teď na něm učíme jezdit.Tu plastovou motorku jsme ani neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
13.3.14 13:07

@MickyG my jsme ty potraviny dostali, tak nevím, ale na netu je toho spousta http://www.heureka.cz/?…
Jediné co jsem koupila je pizza, je slepená suchými zipy a je u toho to kolečko na krájení, to je taky dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
13.3.14 13:15

@MickyG tu mikrovlnku máme asi Tesco a bohatě to stačí, po zapnutí se vevnitř točí, svítí a nakonec pípne. Takže vše co má mít :mrgreen:
Jinak máme i pokladnu, ale teda bez váhy, dcera si s ní moc nehrála a malej ve dvou letech hru na obchod moc nechápe, jemu se líbí jen že to pípá a že vyjíždí šuplík na peníze. Jinak to drží za tu čtečku (která je na kabelu) a tahá to za sebou jak psa na vodítku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15569
13.3.14 13:21
@MickyG píše:
Holky, ještě mě napadla pokladna. Viděla jsem takovou pěknou i s váhou. Nemáte některá doma? pokud jo baví to Vaše ratolesti?
Jinak koloodrážedlo máme a teď na něm učíme jezdit.Tu plastovou motorku jsme ani neměli.

Pokladnu dostala pod stromeček. Občas si s ní hraje, ale moc ne. Plastová motorka je lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný