Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@jarmilk U kuchyňky má dost věcí, tak jí to stačí. A ráda si půjčuje z mé kuchyně
Na uklízení si taky půjčuje moje. Pračku zapíná taky mou. Tak mi to přijde zbytečné kupovat něco takového. Fakt nevím. Koukám na stránky hračkáren, ale přijde mi, že narážím na blbosti a nebo hračky pro větší.
@jarmilk Dřevěné koleje má. Strašně si vyhraje i s kuličkovou dráhou. Přemýšlela jsem o tom koloodrážedle, ale je na to asi malá a jen tak se na tom nenaučí. A má dost vozítek. Vždycky jí toho chci hodně koupit, ale když se přiblíží narozeniny nebo svátek, tak mám okno a vůbec nevím, co koupit.
Přemýšlela jsem o batohu Čmelda nebo Brumda. Jenže už jeden batůžek má a tenhle mě zaujal vlastně jen kvůli tomu zpívajícímu plyšáku.
@Sára 1 je fakt, že se prodává spousta kravin… ale na takovou mikrovlnku nedám dopustit
když to malýho chytne, tak ohřívá celé dopoledne
@jarmilk Ahoj,kdes sehnala nějaký ty potraviny do kuchyňky? a jakou máte mikrovlnku? my budem mít ze spotřebičů kávovar a nějaké ty potraviny chci koupit, ale u nás ve dvou hračkárnách jsem nic nevybrala ![]()
Holky, ještě mě napadla pokladna. Viděla jsem takovou pěknou i s váhou. Nemáte některá doma? pokud jo baví to Vaše ratolesti?
Jinak koloodrážedlo máme a teď na něm učíme jezdit.Tu plastovou motorku jsme ani neměli.
@MickyG my jsme ty potraviny dostali, tak nevím, ale na netu je toho spousta http://www.heureka.cz/?…
Jediné co jsem koupila je pizza, je slepená suchými zipy a je u toho to kolečko na krájení, to je taky dobrý.
@MickyG tu mikrovlnku máme asi Tesco a bohatě to stačí, po zapnutí se vevnitř točí, svítí a nakonec pípne. Takže vše co má mít ![]()
Jinak máme i pokladnu, ale teda bez váhy, dcera si s ní moc nehrála a malej ve dvou letech hru na obchod moc nechápe, jemu se líbí jen že to pípá a že vyjíždí šuplík na peníze. Jinak to drží za tu čtečku (která je na kabelu) a tahá to za sebou jak psa na vodítku ![]()
@MickyG píše:
Holky, ještě mě napadla pokladna. Viděla jsem takovou pěknou i s váhou. Nemáte některá doma? pokud jo baví to Vaše ratolesti?
Jinak koloodrážedlo máme a teď na něm učíme jezdit.Tu plastovou motorku jsme ani neměli.
Pokladnu dostala pod stromeček. Občas si s ní hraje, ale moc ne. Plastová motorka je lepší.