Dárek pro dvouletou holčinu

2230
30.5.12 15:30

dárek pro dvouletou holčinu

ahoj,prosím o radu-dceři budou za měsíc dva a já nevím co jí koupit k anrozeninám. problém je v tom že mám starší 4letou dceru takže většinu hraček jako kočárky atp máme. nemáte tip na něco originálního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
30.5.12 15:43

Tiskátka, jednoduché puzzle,..klasiku jako kuchyňku, nádobí a Duplo asi máte. U nás frčí mini verze koštěte, hrábě a lopata, je to na zahradu (pokud máte) a moje dvouletá si s tím hrozně vyhraje. Nebo pokud tu zahradu máte, tak houpačku třeba. Nebo sedací vak, původně jsem ho nechtěla a nakonec pomalu svádíme bitvy, kdo na něm bude sedět, Verča se pořád po něm válí, skáče do něj a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
30.5.12 15:49

všechno jmenované máme,i vybavenou zahradu… je to děs :-D teď jsme někde viděla mluvívího maxipsa fíka,docela mě to zaujalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
5.6.12 20:10

ahoj taky mám podobný ,,problém'' dcera má 14.7 svátek a 20.7 druhé narozeniny a vůbec nic mě nenapadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
5.6.12 20:15

a co trampolina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
6.6.12 13:14
@leticko píše:
a co trampolina?

to byla první věc kterou manžel koupil když jsme se přestěhovali do baráku se zahradou :-)
no asi to vidím na nějakou sadu hudebních nástroju. a balení aspirinu pro sebe :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
6.6.12 13:41

@spiky01 my jsme malé k druhým narozeninám kupovali klavírek - taková zmenšenina klasického piana. Má to i sluchátka s mikrofonem, dají se tam pustit písničky. Ale záleží, jestli je hudebně založená. My budem stejný problém řešit v září :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
6.6.12 21:37

Jo klavirek jsme taky kupovali k vanocum, tez mame pkojicek zavalen vsim moznym a o vecech na zahradu nemluve. Cekame holcicku a budem tento problem taky za cas resit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
17.6.12 21:07

Napadlo me koupit mluviciho pejska od fisher price, duplo a kuchynku jinak vubec nevim. k svatku ji dam asi nejake obleceni. jinak jsem se chtela zeptat jestli mate nejakou zkusenost s tim pejskem a jeste si rada hraje s takovyma malyma gumovyma zviratkama tak bych chtela nejakou farmu ale nic nemuzu najit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
17.6.12 21:12

Na poště jsem viděl plyšové figurky „včelích medvídků“, Čmeldy a Brumdy. K tomu DVD s touto pohádkou… A takových možností by se našlo…
Osobně bych si pro inspiraci zašel do Sparkys, Puntanely nebo podobného obchodu. Určitě se něco najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
17.6.12 21:14

Čmeldu máme, obchody určitě vyzkouším, díky za inspiraci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
10.3.14 12:49

Ahoj, oživuji diskuzi a prosím o radu ;) Naše malá bude mít za chvíli 2.narozeniny a od nás dostane kuchyňku a nějaké vybavení do ní, ale co mám říct ostatním ať koupí??Už se mě na to pomalu ptají co mají koupit a já prostě nevím. Nechci žádné zbytečnosti, ale nic mě nenapadá. Kočárek i panenky má, malování vodou taky, věci na písek taky, takové ty naúčné hračky taky, koloodrážedlo a helmu na jaro má taky. Napadá Vás něco? pokud ano, můžete poslat i odkaz ať vím co přesně myslíte? děkuji za každý tip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4558
10.3.14 12:52

Co nějaké knížky? Naše miluje a zabaví se nimi pěkně dlouho. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
10.3.14 12:55

Lego Duplo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
10.3.14 12:57

Ahoj…já mam malou ségru a kupuju jí batůžek s prasátkem Pepina, ségra je na tuhle pohádku ulítlá…takže bych pouvažovala nad tím, co má malá ráda za pohádku a koupila něco s tou tématikou… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný