Dárek pro holčičku 5 let

283
11.3.22 15:07

Dárek pro holčičku 5 let

Holky, dáte mi tip na dárek pro pětiletou holčičku? Vůbec nevím, co teď frčí. Klidně i motiv. Sháním dárek pro holčičku známé, ne nějak drahý, spíš drobnost…menší hračka, tvoření, knížka…Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11226
11.3.22 16:33

Knížka se samolepkami, malé Lego pro holky (Lego Friends má takové malé Lego pokladničky, krabičky), LOL panenka v kouli, Littlest Pet Shop zvířátko, My Little Pony figurka koníka nebo malá panenka, Polly Pocket malý domeček (je to taková krabička a v ní malá panenka a nábyteček), Schleich koník - nebo jiné zvířátko, nějakou sadu pastelek s omalovánkami…

Když dojdeš do hračkářství, tak nebudeš vědět, co vybrat. A kamarádka by neřekla, co se její dcerce líbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
11.3.22 16:34

Pořád ještě překvapivě letí Frozen co já vím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2252
11.3.22 16:52

Co neco do vlasu? nejaky vesely spnk, y gumicky apod a k tomu neco na tvoreni, nejaky Destrukni knizky / deniky apod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
11.3.22 16:55

Zažehlovací korálky, vyšívání, pracovní sešity pro předškoláky…to frčí u naší pětileté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
11.3.22 17:26

Já bych se asi zkusila zeptat její mámy, ta bude jistě vědět, co má její dcerka ráda. Ne každá holčička je na panenky a sponečky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
11.3.22 17:32

Já teď kupovala neteři foukací fixy, byla nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17478
11.3.22 19:49

Co nějaké přípravy do školy - takové ty sešity pro předškoláky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
14.3.22 20:29

Dcera má v tomto věku ráda vyškrabovací obrázky (ideálně jednorožci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
14.3.22 20:54

Modelína PlayDough, to je tutovka. A určitě i sliz, plyšák taky udělá radost, nebo knížka, puzzle, pastelky, fixy, kabelka pro malou slečnu, nebo dětská malovátka, to moje malá zbožňovala. Lego Duplo je taky vděčné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný