Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,chtěla jsem vás poprosit o vaše zkušenosti a názory na 2denní kurzy „MALOVÁNÍ PRAVOU MOZKOVOU HEMISFÉROU“.Jestli jste to vy nebo někdo z vaší blízkosti již absolvovali.Chtěla bych to dát manželovi k narozeniním.Něco namalovat umí,mají to v rodině,ale chtěl by umět malovat portréty,tak jsem si říkala,že bych mu tento kurz zaplatila,aby se to naučil.Tak mi prosím poraĎte a napište vaše zkušenosti.Děkuji a už se těším na vaše příspěvky.
![]()
Příspěvek upraven 11.01.11 v 23:23
Ahoj, absolvovala jsem kurzy kreslení pmh tady: www.konecnekreslim.com a byla jsem moc spokojená
. Kurz jsem dostala od manžela, nejdřív tužku, pastelky a pastel, později reálnou kresbu a teď k Vánocům akvarel a už jsem natěšená. Jestli Tě zajímá něco konkrétního, ráda odpovím. Petra
Byla jsem taky a doporučuju. Byla to paráda. Pokud by jsi chtěla vidět fotky nejen mých výtvorů tak tady: http://www.cestovatelka.estranky.cz/…-hemisferou/
A je pravda,že se naučí kreslit i člověk,který to nikdy neuměl?Také bych se ráda něco naučila,ale mám velikánskou obavu,že bych se znemožnila,protože jediný co namaluji,je domeček z pár čar a víc nic.
![]()
Berca Já neumím kreslit:) A mrkni tady, celkem zlepšení ne?
Tohle je ze soboty ráno.
Tak to je úplně úžasný.No já bych měla asi problém nakreslit i to v sobotu.Ale musím ti
je to prostě úžasné.
Buď v klidu, to tam měli všichni. Mrkni na ty fotky, v odkazu co jsem dala výš. Každý to zvládne ![]()
Děkuji za povzbuzení,budu o tom
a třeba se i něco naučím.Zní to dost lákavě.Ještě jenou moc děkuji ![]()
berca1 píše:
Děkuji za povzbuzení,budu o toma třeba se i něco naučím.Zní to dost lákavě.Ještě jenou moc děkuji
Určitě! ![]()
jenny.fields: tak jsem klikla na tvoje stranky a jsem v pasti, prectla jsem celou cestu Afrikou jednim dechem, hrozne bych nekdy taky chtela vyrazit, ale pripada mi, ze to muselo byt strasne drahy - muzes mi kdyztak poslat klidne sz, na kolik vas ta cesta vysla? Moc diky ![]()
P.S. Zakladatelce se omlouvam za prispevek mimo tema.