Dárek pro manžela - home made

3348
19.2.19 08:37

Delala jsem domaci pickles - nakladany kvetak.

Dedovi jsem vyrabela domaci liker.

A to sice neni home made, ale svagr dostal set na vyrobu piva a to bylo super:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6439
19.2.19 08:38

Bože, není nic horšího než hand made dárek. Dodnes se oklepu z pletených svetrů a pod. šíleností co se našlo v burdě.(dnes na fleru) Kup mu dobrej rum. Jo, ještě jediný co se dá, je doma vypálená meruňkovice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.2.19 08:44
@samá práce píše:
Bože, není nic horšího než hand made dárek. Dodnes se oklepu z pletených svetrů a pod. šíleností co se našlo v burdě.(dnes na fleru) Kup mu dobrej rum. Jo, ještě jediný co se dá, je doma vypálená meruňkovice.

Souhlas. Partner není maminka, co se dme pýchou, jak je ta její holka šikovná a schová dárek na poličku, aby se náhodou nerozbil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
19.2.19 08:45

U nás zaručeně uspěje home made jídlo… Manželovi jsem kdysi dělala ozdobený chleba (zelenina, klobásy atd.). U bráchy zase nějaká pálenka.Případně slaný dort ve tvaru půllitru atd. Utopenci, nakládaný hemelín atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.2.19 08:46

Me jediny co by potesilo manzela napadlo jako hand made teda uplne jiny darek :lol: .nebo spis praktika :D .a souhlasimjeste tak s tim vyrobenym alkoholem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
19.2.19 08:48
@dalmatinka 123 píše:
Me jediny co by potesilo manzela napadlo jako hand made teda uplne jiny darek :lol: .nebo spis praktika :D .a souhlasimjeste tak s tim vyrobenym alkoholem

Jj, a nebo taky dárek z jistého obchodu :) Ale to není hand made :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.2.19 08:49
@P4ja píše:
U nás zaručeně uspěje home made jídlo… Manželovi jsem kdysi dělala ozdobený chleba (zelenina, klobásy atd.). U bráchy zase nějaká pálenka.Případně slaný dort ve tvaru půllitru atd. Utopenci, nakládaný hemelín atd..

Jakože dáš manželovi pixlu s naloženým hermelínem jako dárek k narozeninám?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.2.19 08:53

Já jsem manželovi vyrobila album 40důvodů proč tě miluju a doplnila tématickýma fotkama. Úspěch ohromnej :D

• Citovat
  • Upravit
81538
19.2.19 08:55
@terien píše:
Souhlas. Partner není maminka, co se dme pýchou, jak je ta její holka šikovná a schová dárek na poličku, aby se náhodou nerozbil.

Ale tak jasně, ale nepíše přese nic o háčkovaném ubrusu ani štrikovaných ponožkách.
Já teda miluju ségřiny domácí likéry a štve mi, že je vždycky dostane jen babi, já dostanu na přípitek jednoho panáka a zbytek si vyžahne sama u Tak jde čas.
A jak tu píšešte o nakládaném hermelínu, tak ten bych si dala taky…
Mě partner dělá každý rok večeři, ale je pravda, že to je spíš na oslavu, než dárek, ten dostnanu taky.
Ale zkrátka bych to uplně nezavrhovala, pokud to bude namíru tomu člověku, který bude obdarovaný.
Já zas nesnášim takové ty cetyk - svíčky, hrnky, vázičky. Když už něco symbolického, tak raději fakt to homemade jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
19.2.19 08:55
@terien píše:
Jakože dáš manželovi pixlu s naloženým hermelínem jako dárek k narozeninám?? 8o

TAk kdyby to měla být home made dárek, tak bych s ničím jiným než s jídlem a nebo ještě třeba domácím pivem neuspěla :) Jinak u nás se saozřejmě dávají i jiné dárky, tohle je jako doplněk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.2.19 08:59
@P4ja píše:
TAk kdyby to měla být home made dárek, tak bych s ničím jiným než s jídlem a nebo ještě třeba domácím pivem neuspěla :)

Hm, já bych si v první řadě odpustila home made dárek :think: třeba to album co tu padlo, to mi přijde pro chlapa úplně šílené, to je jako kdyby ženská dostala ručně vyplétaný podběrák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.2.19 09:00

Ja kdybych teda mela vybrat darek domaci vyroby,tak bych si koupila nakej oblecek a svazala ho :lol: a tak:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
19.2.19 09:00
@terien píše:
Hm, já bych si v první řadě odpustila home made dárek :think: třeba to album co tu padlo, to mi přijde pro chlapa úplně šílené, to je jako kdyby ženská dostala ručně vyplétaný podběrák :lol:

Hele zakladatelka se ptala, co za homemade dárek. A ne to, co by sis odpustila ty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.2.19 09:02
@P4ja píše:
Hele zakladatelka se ptala, co za homemade dárek. A ne to, co by sis odpustila ty :D

No dyť říkám, že žádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
19.2.19 09:04

Ja mu siju obleceni (o hruzo, nekdy i podle Burdy), ona takova kosile nebo kabat na miru neni k zahozeni. Ale kdyz neumis sit… Hele s jidlem a pitim vedle neslapnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný