Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Ivulka218 zatím taky čekáme. Ale co většinou chtěly kamarádky, když všechno z vybavicky měly, tak byly třeba plenky, ubrousky, případně dobrá kosmetika, to říkala každá, že se vždycky hodí. ![]()
@Martanka92 a k tomu něco ? Z těch plen moc nemají teda,až na to že ušetří
ale chtěla bych něco co využijí nebo jim usnadní,je to jejich první miminko ![]()
Za mě nejlepší dárek co jsem teď za narození malé dostala byla dárková karta do DM drogerie (Teta dělá poukázky) a koupila jsem si co jsem chtěla ![]()
@Ivulka218 většinou ještě dostala malá hračku, ale těch jsme také měli tolik, že jsne je neužili všechny ![]()
@Martanka92 tomu bych se právě chtěla vyvarovat no… Asi fakt bude nejlepší počkat co si řeknou ![]()
Co třeba něco na památku s trvalou hodnotou? Mince, drobný zlatý šperk. Sice to hned neužije, ale jsou v tom uložené peníze.
Nabo co třeba taková ta velká plena ala osuška, dělají se i hezké s pohádkou, někde jsem to viděla.
To mi třeba přijde jako dárek hezký a má to dlouhé využití
http://www.mamapocketshop.cz/…na-karkulka/
Bryndáčky. Pro maminku nějakou dobrotu (já třeba dostala strašně dobré sušené meruňky, vzpomínám na ně dodnes
) a krém na ruce.
Ano krém má ruce
sadu na otisky, bambusové kvalitní plenky barevné ![]()
@Kristyna.Vechtova Jo, to je fajn nápad. Já dostala od kámošky dárkový poukaz do Sam Baby, pořídila jsem za to malýmu hrací dečku ![]()
@NikysekR pokud říkají, že z výbavy mají všechno, tak radši poukaz, dárková karta nebo tak, než nějaká blbost. Kosmetiku bych nedávala, ne každý používá všechno - já třeba používám minimum kosmetiky, pleny jsou fajn ale většina lidí koupí Pampers - protože značka
a ty já třeba nesnáším, smrdí brr.. Takže podle toho co mají v okolí bych vybrala dárkovou kartu, poukaz a bylo by ![]()
@Ivulka218 Neni to prakticke ale pro radost - razitko na obtisknuti detskych otisku nozicek/rucicek & nejaky pekny ramecek. Razitko maji v DM za nejakych 90,–. Prijde mi to jako super darek