Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já bych dala originální dárek.. jak dlouho jste kamarádky? Já bych udělala koláž fotek..jestli se znáte už od školky tak hledej vaše fotky už od mala do ted
nějaké hezké věnování a máš to ![]()
Popřípadě ty nevíš co má ráda? Knihy,atd?
Tak asi nejvíc záleží na tom, co kámošku baví, jakého je ražení, jaké má zájmy, možnosti,… Jaké ty máš možnosti, finanční limity,…
V tom věku jsme si třeba s holkama daly tričko, kabelku… Ale hodně dobře jsme znaly svůj vkus. Kamarádka pak měla ráda dárky jako pěkný diář, kniha… Někomu udělá radost pěkná svíčka…
Koukni na slevomat atd nebo na zážitky je toho mraky…Já teď zvazuju švagrové jízdu tankem po poli
![]()
Já nejraději dávám zážitky. Záleží jaký máš rozpočet a odkud kamarádka je, jaké tam jsou možnosti.
@Elephantka píše:
Treba rada vari… Co prkenko se jmenem?
k 18 nám???
ještě skleničku ve zlatě s 18 at to má komplet ![]()
Knížku,triko,do pokoje třeba vonnou svíčku nebo aromalampičku,kvalitni vínko když už bude zletilá že
pěkně balení bonbónů(Rafaelo, Merci, Modré z nebe).
@terien píše:
![]()
k 18 nám???
![]()
![]()
ještě skleničku ve zlatě s 18 at to má komplet
Bačkory? ![]()
@venulka1 píše:
Koukni na slevomat atd nebo na zážitky je toho mraky…Já teď zvazuju švagrové jízdu tankem po poli![]()
Já zvažuju jízdu tankem po švagrové, ale to je spíš dárek pro mne ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Já zvažuju jízdu tankem po švagrové, ale to je spíš dárek pro mne
@Prof. Farnsworth no puvodne jsem chtěla nějaký skok nebo něco ale bojím se že mi to vrátí proto takhle varianta
ne kazda holka musi jen vymetat obchoďáky…A i tak je v tom právě ten for protože tohle rozhodne cekat nebude knížku kosmetiku poukaz na večeři nebo tak Ale jízdu tankem fakt ne ![]()
@Anna766 to spíš tu kouly jak te do ní zavřou a pustí z kopce
![]()
Ahoj, prosim Vas o radu. Za měsíc jdu na oslavu 18tých narozenin a vůbec nic mě nenapadá co pro kamaradku. Nápady nějak došly. Chtěla bych něco originálního. Prstýnek, náramky atd.. nenosí????????♀️ Potřebuji poradit. Děkuju