Dárek ke 41. výročí svatby - vtipně, levně, hned!

671
28.1.19 07:48

No to s těmi losy se mi nezdá jako levná záležitost. Napadá mě taková skládaná, a z každého roku vybrat jednu důležitou fotografií a k tomu třeba popsat tu situaci - narodila se nám holčička atd. Nebo udělat takovou unikouvou hru..do obálky dát 41 napodved a udělat z toho příběh - třeba den kdy jsme se poznali ti napoví, ve kterém pokoji máš hledat další indicií, a udělat to takhle pro ten pár
Nebo schovat po domě puzzle, s jejich fotkou že musí najít všechny dílky společně tak že jeden bude mít závazné oči a ten druhý mu bude číst nápovědy a navigovat ho, ale nesmí se ho dotknout :D.. Já mám raději vzpomínkové dárky než něco praktického, jako věci do domácnosti nebo tak :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37295
28.1.19 07:55

@sucuba zas aby to nebylo až moc akce :mrgreen: když sou spolu 41 let je jim už přes 60 :lol: líbí se mi ty losy, ale museli by být nějaké menší, jen tak symbolicky jinak se nedoplatíš, ale to u všeho když to budeš kupovat 41× :think: hezký je ten nápad s fotkama z každého roku, nebo na každý rok připomenout nějakou událost, ale osobně bych tohle nedala ani u sebe na 20 let zpátky, natož vědět co se dělo někomu jinému před 40 lety :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.1.19 09:47

Děkuji za podněty, ale 41 fotek do večera asi neseženu, ale jako nápad super (nechám si na další příležitost).
Ještě mě napadl kvíz 41 otázek, kde každý má svůj papír s otázkami, ve stylu:

• jakou barvu očí má babička/děda?
  • co jste dělali na silvestra v roce 1978?
  • co zpíval děda, když žádal babičku o ruku? apod.

Když bude shoda alespoň 80 % získávají výhru v podobě dortu (ten stihnu do večera upéct) s nápisem hodně štěstí a 41 levných losů… nebo 41 čokoládových srdíček.
Horší bude když to na 80 % nedají :lol:
Pokud někoho napadá rychlejší nápad, sem s ním. Tahle diskuse je nadčasová a určitě se v budoucnu hodí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
28.1.19 11:24

@Kriss Tina aha, to mi nedošlo, říkala jsem si jak bych to udělala u svojich rodičů :).. Samozřejmě že se to všechno musí prizpusobit mobilite a schopnostem…
Losy s penězi byhh jim URCITE NEDAVALA, mohlo by tě to dostat do trapné situace (nikdo nechce přijímat tolik peněz, když si spočítal že za jeden los dáš 20 Kč, hned máš vesmírnou sumu, a tím pádem už to teda moc levný dárek není)
Ty losy se dají i vyrobit, koukni na net, na každý los bych jim napsala - láska, nejlepší přítel, osoba o kterou se můžu opřít… Jsou to výherní losy-každým losem by vyhrávají více a více z toho druhého, na poslední velký los bych jim napsala něco ve smyslu - krásných 41 let po boku toho, koho mám opravdu rád (nebo - vybudovali jsme si spolu to, co nikdo jiný, a jako zátiší bych tam dala jejich fotku za mlada a za stara :mrgreen:)
To by bylo moc dojemné :lol:
S tím dortem a otázkama je to dobrý nápad, možná by jsi něco mohla vložit dovnitř dotru (když ho rozkroji ať ho najdou).. A s těmi kritérií bych byla opatrná, aby pak z toho nebyli špatní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.1.19 13:44
@sucuba píše:
@Kriss Tina aha, to mi nedošlo, říkala jsem si jak bych to udělala u svojich rodičů :).. Samozřejmě že se to všechno musí prizpusobit mobilite a schopnostem…
Losy s penězi byhh jim URCITE NEDAVALA, mohlo by tě to dostat do trapné situace (nikdo nechce přijímat tolik peněz, když si spočítal že za jeden los dáš 20 Kč, hned máš vesmírnou sumu, a tím pádem už to teda moc levný dárek není)
Ty losy se dají i vyrobit, koukni na net, na každý los bych jim napsala - láska, nejlepší přítel, osoba o kterou se můžu opřít… Jsou to výherní losy-každým losem by vyhrávají více a více z toho druhého, na poslední velký los bych jim napsala něco ve smyslu - krásných 41 let po boku toho, koho mám opravdu rád (nebo - vybudovali jsme si spolu to, co nikdo jiný, a jako zátiší bych tam dala jejich fotku za mlada a za stara :mrgreen:)
To by bylo moc dojemné :lol:
S tím dortem a otázkama je to dobrý nápad, možná by jsi něco mohla vložit dovnitř dotru (když ho rozkroji ať ho najdou).. A s těmi kritérií bych byla opatrná, aby pak z toho nebyli špatní

Díky moc! Překvapení v dortu je úžasný nápad :potlesk:
Tak já letím dopéct dort. Dotazník bude spíš legrační. A místo losů budou čokoládová srdíčka. Přání bude počet dní, týdnů, dnů, hodin, minut a vteřin spolu… Tak snad to za 5 hodin zvládnu.

Děkuji všem za inspiraci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.1.19 09:46

Dobré dopoledne, jdu se pochlubit :oops:
Oslava se povedla :srdce: . S manželem jsem vymysleli 20 otázek (na 41 nebyl čas) z jejich života. Nic intimního, spíš legrační (hodně toho známe z vyprávění. U odpovědí jsme se moc nasmáli, že to dokonce bavilo i naše dva zpruzelé puberťáky.
Dort jsem stihla upéct za dvě hodiny a jsem více, než spokojená. Našla jsem recept na hnědý korpus, který je měkký, křehký a není suchý (měla jsem šťastnou ruku při výběru receptu). Náplň tvaroh, zakysanka a šlehačka… navrch ovoce a čokoládová srdíčka všude (omylem jsem si jich čokoládou nakreslila moc).
Díky za tipy. Tentokrát jsem měla se vším štěstí, ale oslavy jsou někde pořád a nápadů není nikdy dost. :pankac:

PS: na fotkách je dort špatně vidět, blbý podkladový tác

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
29.1.19 12:51

Wau!!! Ten je nádherný!!! Ihned bych si kousek dala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...