Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@jamik1416 píše:
A on nemá žádné koníčky? Nic konkrétního, co by ho zajímalo? Golf, ryby, fotbal…Od toho bych se asi upíchla…
A jo, teď to čtu… tak to je mimo téma
Něco do auta, na kolo? Kvalitní alkohol - třeba 10 letou single malt whisku? Úniková hra pro celou rodinu? Kvalitní hodinky, které bude nosit na parádu.:-)
Ja bych na tricatiny asi nedavala nic “hromadneho”, jako vylet nekam nebo wellness nekde, mam pocit, ze toto si muzete zajit splnit kdykoliv a ze je to tak trochu darek spis i pro tebe
Ne ze by to nebylo super ![]()
Ale na ty tricatiny nebo vubec na kulatiny bych dala neco, co opravdu zustane i na pamatku. Opravdu ho nic nezajima? Nema zadnou vasen? Nikdy se nechtel neco naucit? Nemate chatu, ze by treba dostal nejaky gril nebo miniudirnu nebo treba neco kreativniho? Tata dostal sadu dlat a dal se na rezbarstvi
Nebo nejaky opravdu super kurz, ja treba mela vzdycky tajne prani, ze jednou pujdu hledat polodrahokamy a zajimalo me jak takove veci probihaji, jak se kuta, osetruje, brousi a tak… Nekoho zajima takhle treba ryzovani zlata nebo hledani takovym tim pipatkem
, nebo treba vyroba piva, to uz strilim od boku… Treba by s nejakym konickem i zacit chtel ![]()
Nema neco takhle z mladi/detstvi?
@aandreaaL píše:
Zdravím Vás, mohla bych prosím poprosit o typ na dárek pro manžela na 30 narozeniny? Jsem bezradna. Manžel miluje svou práci v podnikání takže nepotřebuje žádné brusky, vrtačky, atd… číst nečte ani na WC, koníček má děti, když má volno je s nima. Nehraje ani fotbal, hokej. Na ryby nechodi a skok padákem je vyloučen jelikož se boji výšek. V teto době vylučují koncert ani nevím na co bych ho poslala. Děkuji za nějakou radu aby z toho by paf.
Nebo neni treba sberatelem cehokoli?
Manzelovi davam kazdorocne kvalitni alkohol, na tricetiny dostal tricetiletej rum (whiskey by byla lepsi, ale u tech 30y uz ses kolem 20-30 tisic jen to hvizdne). Plus k nekterejm narozeninam dostal drahy kvalitni nuz, ale noze si nekteri muzi vybiraj radi sami.
Jinak manzel ocenil k nekterejm narozkam spolecnej kurz lezeni, od ty doby lezem spolu kazdy tyden, uz je to nekolik let. Ale to jsem vedela ze o to hodne stoji.
@cecetka píše:
@aandreaaL Manzelovi jsem ke 40. koupila kapesni hodinky s venovanim. Velice neprakticka vec, zbytecnost, ktera lezi v supliku. Ale je to osobni darek. Darek od manzelky
K 50. asi budu vybirat kvalitni kapesni nuz. Neco, co my zeny neumine ocenit![]()
Jen bacha, kdyz se mu nelibi hodinky nebo ponozky tak je nekam pohodi, pak vam to je lito a zeptate se na to a jeste se pohadate. Ale s tim nozem v ruce to uz muze byt nebezpecne ![]()
Pokud travi rad cas s detma, doporucuju knihu Táta geek. A to i pres to, ze necte ![]()
@Lily Evans píše:
Jinak manzel ocenil k nekterejm narozkam spolecnej kurz lezeni, od ty doby lezem spolu kazdy tyden, uz je to nekolik let. Ale to jsem vedela ze o to hodne stoji.
Jak píšeš bez diakritiky, tak jsem myslela, že mluvíš o kurzu společného LEŽENÍ -..od tý doby ležíme spolu každý týden, už je to několik let… to by bylo fajn ![]()
@Galitea píše:
Nebo neni treba sberatelem cehokoli?
Zatím ne, ale mužů mu to každé narozeniny zarizovat
![]()
@aandreaaL píše:
Zatím ne, ale mužů mu to každé narozeniny zarizovat![]()
Jako “Tady mas vzacnou minci, ty to jeste nevis, ale sbiras je.” ![]()
Příspěvek upraven 04.01.21 v 12:34
@Galitea píše:
Ja bych na tricatiny asi nedavala nic “hromadneho”, jako vylet nekam nebo wellness nekde, mam pocit, ze toto si muzete zajit splnit kdykoliv a ze je to tak trochu darek spis i pro tebeNe ze by to nebylo super
![]()
Ale na ty tricatiny nebo vubec na kulatiny bych dala neco, co opravdu zustane i na pamatku. Opravdu ho nic nezajima? Nema zadnou vasen? Nikdy se nechtel neco naucit? Nemate chatu, ze by treba dostal nejaky gril nebo miniudirnu nebo treba neco kreativniho? Tata dostal sadu dlat a dal se na rezbarstvi
Nema neco takhle z mladi/detstvi?Nebo nejaky opravdu super kurz, ja treba mela vzdycky tajne prani, ze jednou pujdu hledat polodrahokamy a zajimalo me jak takove veci probihaji, jak se kuta, osetruje, brousi a tak… Nekoho zajima takhle treba ryzovani zlata nebo hledani takovym tim pipatkem
![]()
, nebo treba vyroba piva, to uz strilim od boku… Treba by s nejakym konickem i zacit chtel
Přesně jak říkáte. Já na wellnes pojedu rada to můžeme kdykoliv i tak. Chtěla jsem něco jen pro nej.
Výroba piva super. Na to jsem se koukala už u těch manboxeo. Mají tam přímo krabici na výrobu piva. On pivo miluje, ale s mírou samozřejmě.
Jinak jsem bezradna. On je pomalu cely den v práci a žádný koníček nemá. Poslala bych ho na hory někam ať si zájezdu no bohužel teď to je na houby.
Pokud nosí nějaké šperky, tak bych klidně koupila třeba nějaký náramek a nebo řetízek s přívěskem, nebo masivnější náhrdelník. Já mám výbornou zkušenost se šperky z chirurgické oceli. Levné a v podstatě nesmrtelné…navíc vypadaji hodně dobře
chlap je miluje a tak mu kupuju k různým příležitostem, už má solidní sbírku. ![]()