Dárek pro přítele k svátku

Anonymní
27.8.20 12:54

Dárek pro přítele k svátku

Ahoj,
blíží se datum, kdy má přítel svátek. Přemýšlím čím bych mu udělala radost, ale zatím nevím a on sám mi asi nic neporadí, protože stále říká jak všechno má a nic nepotřebuje. Sladké nemá rád takže čokolády, bonboniéry padají. Lahev vína, nějakého alkoholu, taky padá, protože on úplně nesnáší, když má dostat lahev. Jsme spolu skoro rok, pár 21 a 24 let. Budu ráda za jakékoliv vaše rady. :)
Prosím anonym, jsou zde známí, tak ať je aspoň trošku překvapení :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5040
27.8.20 13:07

Tak jsi nám hezky vyjmenovala, co rád nemá. Ale pro úspěšný dárek je třeba vědět, co rád má :D tak se nad tím zamysli a třeba na něco přijedeš sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.8.20 13:08
@Anonymní píše:
Ahoj,
blíží se datum, kdy má přítel svátek. Přemýšlím čím bych mu udělala radost, ale zatím nevím a on sám mi asi nic neporadí, protože stále říká jak všechno má a nic nepotřebuje. Sladké nemá rád takže čokolády, bonboniéry padají. Lahev vína, nějakého alkoholu, taky padá, protože on úplně nesnáší, když má dostat lahev. Jsme spolu skoro rok, pár 21 a 24 let. Budu ráda za jakékoliv vaše rady. :)
Prosím anonym, jsou zde známí, tak ať je aspoň trošku překvapení :)

Jaké má zájmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
27.8.20 13:20

Kup mu darkove baleni madarskeho uheraku. Ten treba rad ma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
27.8.20 13:23

A jaký ty máš cenový strop? Mně se třeba manželovi nejvíc osvědčily zážitky - laser game, paintball, tepfactor, unikovky… Akorát je to trošku dražší, ale vždy byl spokojeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
27.8.20 13:34

Listky do kina. Pokud nevis na jaky film, kup voucher, at si vybere sam. K svatku nemusi dostat drahy darek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.20 13:35

No cena mě nijak netrápí… nejradši má fotbal

• Citovat
  • Upravit
310
27.8.20 14:06

Co treba vtipne tricko nebo ponozky? Urcite se da koupit i s fotbalovou tematikou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
27.8.20 15:24

Knížka, dárkový poukaz (masáž, kino, kadeřník.. ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný