Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak jsi nám hezky vyjmenovala, co rád nemá. Ale pro úspěšný dárek je třeba vědět, co rád má
tak se nad tím zamysli a třeba na něco přijedeš sama.
@Anonymní píše:
Ahoj,
blíží se datum, kdy má přítel svátek. Přemýšlím čím bych mu udělala radost, ale zatím nevím a on sám mi asi nic neporadí, protože stále říká jak všechno má a nic nepotřebuje. Sladké nemá rád takže čokolády, bonboniéry padají. Lahev vína, nějakého alkoholu, taky padá, protože on úplně nesnáší, když má dostat lahev. Jsme spolu skoro rok, pár 21 a 24 let. Budu ráda za jakékoliv vaše rady.
Prosím anonym, jsou zde známí, tak ať je aspoň trošku překvapení
Jaké má zájmy?
A jaký ty máš cenový strop? Mně se třeba manželovi nejvíc osvědčily zážitky - laser game, paintball, tepfactor, unikovky… Akorát je to trošku dražší, ale vždy byl spokojeny
Listky do kina. Pokud nevis na jaky film, kup voucher, at si vybere sam. K svatku nemusi dostat drahy darek.
Co treba vtipne tricko nebo ponozky? Urcite se da koupit i s fotbalovou tematikou ![]()
Ahoj,

blíží se datum, kdy má přítel svátek. Přemýšlím čím bych mu udělala radost, ale zatím nevím a on sám mi asi nic neporadí, protože stále říká jak všechno má a nic nepotřebuje. Sladké nemá rád takže čokolády, bonboniéry padají. Lahev vína, nějakého alkoholu, taky padá, protože on úplně nesnáší, když má dostat lahev. Jsme spolu skoro rok, pár 21 a 24 let. Budu ráda za jakékoliv vaše rady.
Prosím anonym, jsou zde známí, tak ať je aspoň trošku překvapení