Dárek pro půlročního chlapečka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
86
6.11.21 18:13

Dárek pro půlročního chlapečka

Dobrý večer maminky, prosím o radu na dárek pro našeho syna k Vánocům. V lednu mu bude půl roku. Co kluky v tomhle věku zajímá? Co byste doporučili? Rodina nám dala peníze a chceme mu koupit něco většího. Děkuji za rady. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4121
6.11.21 18:14

My máme holku, ale myslím, že to bude stejné. Tak si taky počkám na tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30586
6.11.21 18:17

Geomag Baby, to bavi uz i ta odrostla mimina, u nas to dost frcelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37117
6.11.21 18:18

Neco praktického co ještě nemáte? Co jídelní židličku? Z hraček toho tak malé děti moc nebaví, nějaká chrastítka tak :nevim: nebo treba zimní kombinézu, nějaký hezký dražší obleček, co bys normálně nekoupila? Kdyby hračky, tak spíš něco co využije potom, třeba od roka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
6.11.21 18:20

V tomhle věku to jsou unisex darky. :mrgreen: Dítěti jsem v tomhle věku dávala/nechala dat k Vánocům hraci podložku (zmáčkneš obrazek, hraje to písnicky dělá zvuky zviratek), skládací kruhy na tyč, kelímky do vody, piskaci kojeneckou hračku a vkladacku.
Uplatnění to postupne naslo časem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24744
6.11.21 18:28

Máte fisher pejska? ten bavil dítko snad dva roky, byl boží :-) praktické dárky jsou sice fajn, ale malý to stejně vůbec celkově ještě neocení - víš, co se mu bude líbit?? kup hooodně světýlek a hudbu (já jsem z toho sice na máry), ale malým dětem se to fakt líbí :srdce:
pravé vánoce si s ním užijete ten další a přes-další rok, to už bude trhat papíry a to budou ty suprovní zážitky :potlesk:
takže aktuálně se tím fakt netrap a pořeš ty efekty, to se mu bude líbit (včetně prskavky, zkus jak bude koukat ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
6.11.21 19:03
@Kriss Tina píše:
Neco praktického co ještě nemáte? Co jídelní židličku? Z hraček toho tak malé děti moc nebaví, nějaká chrastítka tak :nevim: nebo treba zimní kombinézu, nějaký hezký dražší obleček, co bys normálně nekoupila? Kdyby hračky, tak spíš něco co využije potom, třeba od roka :nevim:
židličku máme takovou pěknou retro ještě po nás :-D a oblečení se u nás nevyplatí. Vlastníme obchod kde prodáváme jednu známou dětskou značku. Malý má toho tolik než kdejaká malá modelka :-D ale moc děkuji za radu. :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
6.11.21 20:37

@Lucikp88 Co Oball z DM.. Je to taková chrastící (decentně) děrovaná koule.. Ty děti v půlroce ani neví, že něco mají a nejvíc je asi potěší balící papír :D Ale ta koule je dobrá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4602
6.11.21 22:29

Nas 7 mesicni prcek si nejvic vyhraje s vareckou, plastovou lahvi a kelimkem na vodu :roll: :mrgreen: vetsina hracek ho nezabavi ani z poloviny jako veci z domacnosti.. takze bych mozna investovala do neceho jineho nebo neceho na pozdeji (napr utukutu nebo activity board)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
6.11.21 22:37

Já jsem nechávala šít panenku dle vzhledu dítěte od jedné paní na fb, kluk taky může mít postavičku.
No a pořizovala jsem quiet book, učící pro mrnouska tak od roku průzkum materiálu, barev, suchého zipu, knoflíků, zipu… za mě je to to super, neteř měla takovou z obchodu už od půl roku, rybička na špagátku za síťku, odhrnout stromeček a za tím zvířátko.. a ted právě tu trošku složitejší

• Citovat
  • Upravit
86
7.11.21 12:17
@Andělka55 píše:
@Lucikp88 Co Oball z DM.. Je to taková chrastící (decentně) děrovaná koule.. Ty děti v půlroce ani neví, že něco mají a nejvíc je asi potěší balící papír :D Ale ta koule je dobrá..

Tu už máme. Největší zábava je mlátit mě s ní do hlavy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
7.11.21 12:56
@Altavista píše:
Já jsem nechávala šít panenku dle vzhledu dítěte od jedné paní na fb, kluk taky může mít postavičku.
No a pořizovala jsem quiet book, učící pro mrnouska tak od roku průzkum materiálu, barev, suchého zipu, knoflíků, zipu… za mě je to to super, neteř měla takovou z obchodu už od půl roku, rybička na špagátku za síťku, odhrnout stromeček a za tím zvířátko.. a ted právě tu trošku složitejší

To je dobrý nápad. Už jsem to někde viděla a líbilo se mi to. Jen jsem na to zapomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
7.11.21 15:08

tipy na dárky

https://www.emimino.cz/…nocni-14560/

půlroční má nejradši kousátka :lol: :mrgreen:
tam není moc co vymýšlet, koupila bych něco na později nebo praktický dárek (židlička rostoucí, první odrážedlo auto )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí