Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte lidičky…
Moji rodiče slaví 30. výročí svatby. Budou dělat jen pro nás jako jejich děti a partnery a vnoučata takovou menší oslavičku na zahradě. Přemýšlím co bych jim koupila, nebo na co bychom se mohli složit. Vůbec mě nic nenapadá, nebo napadá, ale nevím co by se hodilo k takovémuto výročí. Máte nějaké rady, kupovali jste také něco pro rodiče? Napadlo mě jim koupit nějaký pobyt někde, to jsme jim loni ale kupovali na vánoce. A museli do toho ještě investovat jako cestu a jídlo a teď na to nejsou penízky, rekonstruují si dvorek a zahradu… ![]()
Mě jednoznačně napadl nějaký zájezd, já to dávala i jako svatební dar sestře, nemusí to být drahé - jen nějaký víkend třeba tady u nás, kupovala jsem přes slevové stránky (slevíci, berslevu, slevomat apod.)… Dá se sehnat velmi levně i do zahraničí, ale pokud píšeš, že by to mělo být bez dalších větších nákladů, volila bych tuzemsko… Nějaký fajn wellness nebo tak
Nebo třeba nějakou věc do domácnosti - tassimo nebo něco takového, zahradní gril? Nevím, jakého jsou založení a co mají rádi… Popř. nějaké dražší masáže, nebo poukazy do nějakého wellness s možností vlastního výběru - masáže, zábaly, koupele…
Držím palce, ať se dárek líbí ![]()
My jsme kupovali pobyt, wellnes..skládala se moje rodina a sestry rodina…záleží kolik byste se skládali.
nebo nějakou večeři v restauraci, když koupíš voucher, pití platíš solo, což by se vám taky asi nehodilo, tak koupit přímo v restauraci poukaz např. na 1500 na útratu.
Nebo něco na zahradu? Nepotřebují nové sezení, gril apod??
A je to nutné? Dárek by si mezi sebou měli dávat partneři a ne jejich děti ![]()
Dávali jsme rodičům k výročí víkendový pobyt v hotelu, který je ve městě, kde se poznali… Na ten víkend to opravdu nebylo finančně náročné a radost neskutečná ![]()
Karleon: No naši si dávat dárky nebudou protože investují teď do té rekonstrukce, tak mě napadlo právě, že bychom jim dali něco my jako děti, protože si to zaslouží. Nejlepší dárek pro ně by byl kdyby měli prázdnej dům a už klid a všichni jezdili na návštěvy, mají teď plný barák ![]()
S tou večeří by to nebyl špatný dárek
jinak oba milují zahradu, tak mě také napadlo, třeba na zahradu takovou tu houpací lavici, ale jestli jim to nezaberou malý děcka ![]()
@Luciuse píše:
Ahojte lidičky…Moji rodiče slaví 30. výročí svatby. Budou dělat jen pro nás jako jejich děti a partnery a vnoučata takovou menší oslavičku na zahradě. Přemýšlím co bych jim koupila, nebo na co bychom se mohli složit. Vůbec mě nic nenapadá, nebo napadá, ale nevím co by se hodilo k takovémuto výročí. Máte nějaké rady, kupovali jste také něco pro rodiče? Napadlo mě jim koupit nějaký pobyt někde, to jsme jim loni ale kupovali na vánoce. A museli do toho ještě investovat jako cestu a jídlo a teď na to nejsou penízky, rekonstruují si dvorek a zahradu…
Záleží, co mají rodiče rádi…
pár típků posílám níže:
je to tam super, my tam také byli.
Pa ![]()
@Karleon píše:
A je to nutné? Dárek by si mezi sebou měli dávat partneři a ne jejich děti
Mě to přijde krásné… dávám našim dárek k jejich každému výročí
Ale já jsem ujetá ![]()
@Ketule007 ta restaurace Polreicha je uplne super napad. A pokud ne, tak jakakoliv. Dokonce v nekterych jde domluvit, ze utratu zaplatite potom. Vyrobite jen nejaky poukaz a v restauraci domluvite placeni, ze bud tam date zalohu nebo to cele zapatite pak…
I ty fotky jsou nadherny darek! O letu balonem nemluve, ale to uz je jina cenova relace. Vsechny tvoje napady jsou uzasne!
Děkuji moc za típky
No poradím se s bráchama a něco vymyslím. Zatím bych byla pro nějaké divadlo a potom večeři, ať mají hezký společný den ![]()
Co vytvořit takové časosběrné fotoalbum? Jejich svatební fotka, pak první dítě, další dítě (děti, výběr nějakých rodinných dovolených, vnoučata…
@Luciuse - naši slaví na podzim 40. vzhledem k tomu, že u nás je velké riziko, že se 50 společně nedožijí tak jsme pro ně přichystali malou oslavu my. chceme aby si to užily. máme domluvené focení v kostele kde se brali a na,,oběd,,jedeme do jejich oblíbených míst kde slavily 20 výročí a necháme jim dělat dort s jejich svatební fotkou. ![]()
Ahojky, tak naši budou slavit 40 výročí. Oslava samozřejmě proběhne, mám v plánu i malé promítání, ale s hlavním dárkem jsem si dlouho lámala hlavu. Na dovolenou nechtějí, bydlení mají zrekonstruované a nějaké koše s jídlem mi nepřijdou moc vhodné ![]()
Pak mi kamarádka dala typ. ať jim pořídím třeba nové matrace nebo ložní prádlo… Super nápad, nakoupila jsem jim deky z ovčí vlny a doufám, že z toho budou stejně nadšeni jako já.
Ahoj, prosím o radu, co k 50. výročí svatby.
Bohužel z výše uvedeného se nic nehodí.
Babička ani děda by nešli na žádnou proceduru, takže lázně padají.
Babičku zlobí zuby, takže odmítá jíst na veřejnosti, tím padá nějaká restaurace.
Dále úplně nesnášejí jakékoli věci do bytu, vše vracejí, takže nehrozí nějaké skleněné, keramické věci.
2 denní výlet dostanou od strejdy.
Když se jich zeptám, nic nechcou. Jsem už dost bezradná. Nemáte nějaký nápad?
Ta fotokniha by nebyla vhodná? Většinou to všechny potěší, když mají fotografie všech dětí, vnoučat atd. pěkně pohromadě. Můžete tam dát fotografie i jejich, ze svateb dětí atd.. V dnešní době je všechno v digitálu a málokdo už si fotky tiskne a oni se rádi pochlubí svým známým, tedy takovou mám zkušenost z rodiny.