Cena tetování (rameno)

22.5.14 05:50

cena tetovani (rameno)

Ahoj.
Pritel bude mit narozeniny a on ma rad komixy typu batman, superman, atd.. A ja mu chci jako darek nechat vytetovat znak asi supermana na rameno (pokud by chtel) Zajimalo by me zda byste nevedely pribliznou cenu velikost by byla asi tak kolem 5cm, nejde mi o to aby to bylo levne, jen abych mu to neslibila a pak bych to nemohla zaplatit.
PS: snad me neukamenujete pokud jsem zvolila spatnou kategorii (jsem tu nova a zatim se rozkoukavam) nebo ze pisi bez hacku, za pribliznou cenu vam budu vdecna, dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
22.5.14 06:21

200-5000. Dle kraje, zkusenosti, propracovanosti, znamosti salonu Atd. K nametu tetovani se nevyjadruju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
22.5.14 06:36

@Nellinka000 úplně nejlepší by bylo, kdyby jsi zašla do příslušného studia a zeptala se. Ono si taky můžeš vymyslet, že to má být 5cm a ten tatér ti může říct, že takhle malý to nemá cenu dělat, protože to nevynikne a nebude to tak hezký. Já taky zvětšovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.5.14 06:42

@Nellinka000 nejlepší bude zajít do salonu a poptat se tam. cena se může velmi lišit. A pokud chlap po tetování touží - vyrob poukázku, napiš mu tam max částku, co jsi ochotná dát - věř, že člověk, co kéry miluje, to využije beze zbytku :mrgreen: mmchdm, v kvalitním salonu i malé tetování vyjde tak na 1500-2000 tis. Ale máš zaručeno, že to nebudeš hned předělávat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
22.5.14 06:47

Asi je to salon od salonu. Mně můj tatér říkal, ze zakladni cenu maji 1500, takze ikdyby mel vytetovat malou tecku, bude chtit 1500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
22.5.14 06:52

@Nellinka000 Ahoj, tetování není hezký 8). Po mě chtěli předem 500, řekla jsem co a jak, pak mě objednali a já už nedošla. Chtěla jsem cca 1cm, na 10 cm za cca 2000kč :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
22.5.14 06:58

@MambaJ možná by bylo lepší napsat tetování se mi nelíbí. Já bych motiv znaku supermana nevolila, přijde mi to dost kýčovitý, ale proti gustu…

Příspěvek upraven 22.05.14 v 07:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
22.5.14 07:01

@MambaJ

Ty jo to je pálka, ja mám nápis pres celý záda+ k tomu asi 6 malejch ;) obrázků a platila jsem 1500 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
22.5.14 07:04

Jak psala Krkael, je to tatér od tatéra, dle propracovanosti, počtu barev, velikosti, času…

Manžel dochází na sezení - na celou paži, předběžná cena byla do 15.000,–. Po dokončení návrhu se vyšplhala na téměř 30.000,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.14 07:09

Zatim diky, k nemu se superman celkem hodi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
22.5.14 07:27
@lleennttiillkkaa píše:
@MambaJ možná by bylo lepší napsat tetování se mi nelíbí. Já bych motiv znaku supermana nevolila, přijde mi to dost kýčovitý, ale proti gustu…Příspěvek upraven 22.05.14 v 07:02

Není hezký a nelíbí se mi. Když už, tak něco originálního a menšího, černobílého. :mrgreen: :P

@Katy15 píše:
@MambaJTy jo to je pálka, ja mám nápis pres celý záda+ k tomu asi 6 malejch ;) obrázků a platila jsem 1500 ;)

Záleží na typu salonů. Já šla do vyhlášeného studia, chtěla jsem to mít hezký. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.5.14 07:40

@MambaJ to, že se nelíbí Tobě, neznamená že se nelíbí někomu jiného :think: tohle je každého věc, když touží po takovém, ať si ho udělá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
22.5.14 08:06
@martina.se píše:
@MambaJ to, že se nelíbí Tobě, neznamená že se nelíbí někomu jiného :think: tohle je každého věc, když touží po takovém, ať si ho udělá :nevim:
;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
22.5.14 09:02
@Nellinka000 píše:
Ahoj.
Pritel bude mit narozeniny a on ma rad komixy typu batman, superman, atd.. A ja mu chci jako darek nechat vytetovat znak asi supermana na rameno (pokud by chtel) Zajimalo by me zda byste nevedely pribliznou cenu velikost by byla asi tak kolem 5cm, nejde mi o to aby to bylo levne, jen abych mu to neslibila a pak bych to nemohla zaplatit.
PS: snad me neukamenujete pokud jsem zvolila spatnou kategorii (jsem tu nova a zatim se rozkoukavam) nebo ze pisi bez hacku, za pribliznou cenu vam budu vdecna, dekuju

Art Tattoo Alien, Praha - Jilská ulice. Jsou dražší, ale super… tam odhaduji okolo 2500.

Jinak je ještě super studio zde: http://www.firmy.cz/…-michle.html#…. seznam. cz&utm_medium=hint&utm_term=panter%20tetov%C3%A1n%C3%AD&utm_content=toppremise

p. Jánoš. Ten je NEJ.

Tam je to levnější… odhad okolo 1500 - 2000 max.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.18 22:25

Ahoj :D nevíte kolik by tak stálo takovéto tetování? Díky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný