Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj.
Pritel bude mit narozeniny a on ma rad komixy typu batman, superman, atd.. A ja mu chci jako darek nechat vytetovat znak asi supermana na rameno (pokud by chtel) Zajimalo by me zda byste nevedely pribliznou cenu velikost by byla asi tak kolem 5cm, nejde mi o to aby to bylo levne, jen abych mu to neslibila a pak bych to nemohla zaplatit.
PS: snad me neukamenujete pokud jsem zvolila spatnou kategorii (jsem tu nova a zatim se rozkoukavam) nebo ze pisi bez hacku, za pribliznou cenu vam budu vdecna, dekuju
200-5000. Dle kraje, zkusenosti, propracovanosti, znamosti salonu Atd. K nametu tetovani se nevyjadruju.
@Nellinka000 úplně nejlepší by bylo, kdyby jsi zašla do příslušného studia a zeptala se. Ono si taky můžeš vymyslet, že to má být 5cm a ten tatér ti může říct, že takhle malý to nemá cenu dělat, protože to nevynikne a nebude to tak hezký. Já taky zvětšovala
@Nellinka000 nejlepší bude zajít do salonu a poptat se tam. cena se může velmi lišit. A pokud chlap po tetování touží - vyrob poukázku, napiš mu tam max částku, co jsi ochotná dát - věř, že člověk, co kéry miluje, to využije beze zbytku
mmchdm, v kvalitním salonu i malé tetování vyjde tak na 1500-2000 tis. Ale máš zaručeno, že to nebudeš hned předělávat..
Asi je to salon od salonu. Mně můj tatér říkal, ze zakladni cenu maji 1500, takze ikdyby mel vytetovat malou tecku, bude chtit 1500.
@Nellinka000 Ahoj, tetování není hezký
. Po mě chtěli předem 500, řekla jsem co a jak, pak mě objednali a já už nedošla. Chtěla jsem cca 1cm, na 10 cm za cca 2000kč ![]()
@MambaJ možná by bylo lepší napsat tetování se mi nelíbí. Já bych motiv znaku supermana nevolila, přijde mi to dost kýčovitý, ale proti gustu…
Příspěvek upraven 22.05.14 v 07:02
Ty jo to je pálka, ja mám nápis pres celý záda+ k tomu asi 6 malejch
obrázků a platila jsem 1500 ![]()
Jak psala Krkael, je to tatér od tatéra, dle propracovanosti, počtu barev, velikosti, času…
Manžel dochází na sezení - na celou paži, předběžná cena byla do 15.000,–. Po dokončení návrhu se vyšplhala na téměř 30.000,–.
@lleennttiillkkaa píše:
@MambaJ možná by bylo lepší napsat tetování se mi nelíbí. Já bych motiv znaku supermana nevolila, přijde mi to dost kýčovitý, ale proti gustu…Příspěvek upraven 22.05.14 v 07:02
Není hezký a nelíbí se mi. Když už, tak něco originálního a menšího, černobílého.
![]()
@Katy15 píše:
@MambaJTy jo to je pálka, ja mám nápis pres celý záda+ k tomu asi 6 malejchobrázků a platila jsem 1500
Záleží na typu salonů. Já šla do vyhlášeného studia, chtěla jsem to mít hezký.
…
@MambaJ to, že se nelíbí Tobě, neznamená že se nelíbí někomu jiného
tohle je každého věc, když touží po takovém, ať si ho udělá ![]()
@martina.se píše:
@MambaJ to, že se nelíbí Tobě, neznamená že se nelíbí někomu jinéhotohle je každého věc, když touží po takovém, ať si ho udělá
@Nellinka000 píše:
Ahoj.
Pritel bude mit narozeniny a on ma rad komixy typu batman, superman, atd.. A ja mu chci jako darek nechat vytetovat znak asi supermana na rameno (pokud by chtel) Zajimalo by me zda byste nevedely pribliznou cenu velikost by byla asi tak kolem 5cm, nejde mi o to aby to bylo levne, jen abych mu to neslibila a pak bych to nemohla zaplatit.
PS: snad me neukamenujete pokud jsem zvolila spatnou kategorii (jsem tu nova a zatim se rozkoukavam) nebo ze pisi bez hacku, za pribliznou cenu vam budu vdecna, dekuju
Art Tattoo Alien, Praha - Jilská ulice. Jsou dražší, ale super… tam odhaduji okolo 2500.
Jinak je ještě super studio zde: http://www.firmy.cz/…-michle.html#…. seznam. cz&utm_medium=hint&utm_term=panter%20tetov%C3%A1n%C3%AD&utm_content=toppremise
p. Jánoš. Ten je NEJ.
Tam je to levnější… odhad okolo 1500 - 2000 max.