Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, máte nějaký dobrý nápad na dárek pro svatební hosty? Něco spotřebního by se nám líbilo, třeba nějaký čaj, med, čokoládové pralinky nebo víno, to snad musí potěšit každého. Díky moc za tip, jsem bezradná ![]()
@Elen84 proč chceš dávat hostům dárky? Za to že přišli zadarmo na svatbu?
Ušetři peníze a použij na něco lepšího ![]()
@Elen84 dávali jsme tohle a mělo to úspěch
https://www.fler.cz/…cany-7775761
Ahoj, já v poslední době absolvovala několik svateb, kde dávali hostům dárek, a popravdě mi to přijde zbytečné. Jednou jsme dostali háčkované srdce, jednou malou láhev vína (0,2 litru), jednou malou tabulku čokolády. V tu chvíli nás to potěšilo, ale určitě z těch svateb nevzpominame na dárek.
Ale když už, tak třeba ten bonbón nebo čokoláda, to se aspoň sní, háčkovaná srdíčka leží někde na dně šuplíku.
Co se mi naopak moc líbilo byl „dárek“, který přišel až nějakou dobu po svatbě. Byla to fotka novomanželů s nápisem DĚKUJEME. Poslali to jako poděkování za účast na svatbě, za dary, za přání. To bylo pěkné, milé a fotku máme vystavenou ![]()
dávali jsme klasickou výslužku, ale jen decentne a jako památku jsme meli místo myrty pripinacky, ktere jim pak zustaly.
@Elen84 píše:
Ahoj holky, máte nějaký dobrý nápad na dárek pro svatební hosty? Něco spotřebního by se nám líbilo, třeba nějaký čaj, med, čokoládové pralinky nebo víno, to snad musí potěšit každého. Díky moc za tip, jsem bezradná
Já myslela, že dárky dostávají svatebčané
Jinak „medík“ fakt nee, od dospělích očekávám leda med (viz ten odkaz z fleru)
My davali svatebni vino, cokoladku, svatebni noviny s tuzkou a svatebni turistickou znamku.
Znamy ted davali svatebni mydlo a meli svatebni pivo.
Za mě jeden ze svatebních žroutů peněz, já jsem vždycky nadšená už jen z pozvání a opravdu žádné dárky nečekám. Ale je to od vás hezky
Pokud už teda něco, ráda si dám druhý den ke snídani kousek něčeho sladkého, dortík, minizákusek, koláček nebo tak ![]()
@Elen84 Meli jsme víno. Malé 0,2 l balení, sloupla jsem etiketu a nalepila vlastní. Da se tak udělat i čokoláda - obal Ti natiskne v požadovaném formátu a na vhodný typ papíru každá tiskárna
Viděla jsem i perníčky s věnováním, hrnky s datem svatby…
Spíš se přimlouvám za něco, co se dá zkonzumovat, žádný pracholapy. ![]()
@Kaspinka píše:
@Elen84 proč chceš dávat hostům dárky? Za to že přišli zadarmo na svatbu?Ušetři peníze a použij na něco lepšího
Prej zadarmo
mě každá účast na veselce stala poměrně slušný balík peněz tak nevím teda. Sami novomanželé se chlubí kolik na svatbě vybrali tak to jim všem ty prachy asi napršely z nebe ![]()
Pro rodiče jsme měli sklenice na víno s podekovanim. Hosté na obede si odnesli kavovou lžičku se jménem,sloužily jako jmenovky. A hosté na party dostali svatební noviny s tužkou na krizovku a vysluzku v krabičce ve tvaru dortu. Mrkni na stránky Svatební diář,maji tam toho víc ![]()
vykašlala bych se na to. Dejte každému výslužku. Dostali jsme dvakrát malé víno, jednou mejdlo, jednou marmeládu a je to fakt zbytečné. A půlce lidem to zapomeneš dát…akorát starosti navíc. raděj to vraz do kapely ať je zábava ![]()
Klasickou výslužku. Ta malá vína nebývají moc kvalitní a ostatní věci jsou blbiny.
Kamarádka se taky crcala s dárky pro svatebčany (vyráběla marmelády) a půlka ji toho zbyla, protože si to lidé v noci, když odjížděli nevzali (polovina byla ráda, že se drží na nohou ![]()