Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte, potřebovala bych vymyslet, poradit, co koupit tchánovi k narozeninám. Nemá žádné koníčky, pracuje doma. Oblečení ani pantofle nepřipadají k úvahu, páč to stejně nevyužije..
Děkuji za každé tipy
Kniha, masáž, archivní víno a prémiové potraviny - různé sušené italské salámy, drahé sýry, poukaz do restaurace, nějaký zážitek, lístek do divadla?
Má výročí nebo klasické narozky? Je náročný? Dobrodruh? Pije? Holduje třeba cigarám, knížkám? Co tak dobré víno v personalizovaném balení?
Výročí mít nebude, kniha, nebo zážitky nebo služby-jako masáže, lístek do kina, divadla by neprošlo-nejradši je doma-nebo v létě na chatě, ale co tam..
Jinak alkohol moc nepije, kouří hodně..ale koupit karton cigaret…
..ani zapalovač Zipp by neuspěl, ani krabička na špinky..
Nejraději bych něco co opravdu využije, něco do „kanceláře“,ale vše má… ![]()
To je těžké, ta pak nějaký úlet, třeba http://www.domaci-mraveniste.cz/ ![]()
Tak dobrým vínem myslím nic nezkazíš, i když moc nepije
. My tomu našemu koupili meteostanici, ale bylo to teda k Vánocům, ne k narozkám.
Nevím, jestli je rodinný typ. My jsme nahnali všechny vnoučata do ateliéru a nechali udělat fotky. Takové bláznivé, ale mělo to obrovský úspěch.
Jinak to mraveniště vypadá super. Nemáte to někdo doma, jak je to náročné? Že by inspirace na další rok.
@ave
To mě taky napadlo, ale to je spíše dárek pro ženy..Jinak vnoučata bych tam musela jen ta naše…:-( Z různých důvodů…
Nebo mě napadla kytka z cigaret či uzenin či něco podobného, ale nevím…
Většina dárků skončí ve skříni, ať jsou Vánoce, narozeniny…Pokud to teda není něco jako myš k ntb(tu už jsme dali k Vánocům), nebo něco co opravdu využije…
Hodinky má troje-stejně je nenosí.:-(
@BoDaViDoVe Tak co mu udělat balíček jídla? Je to sice neoriginální, ale praktický. Než si zničit nervy vymýšlením dárku, radši bych to řešila takto. K tomu třeba pánskou kytku, třeba zrovna tu s cigaretama, když jsi psala, že je kuřák a nechceš kupovat cigarety samotný, to se mi taky nelíbí..
@NikysekR
S tím košem je to fajn, ale tchán jí jenom co mu chutná-na žádné speciality si nepotrpí, jako je sušená šunka apod., salámy nejí…To můj tatˇka by byl za tohle rád…Ono je to složitý a mě to každý rok nebaví vymýšlet…:-( Ani se nevoní, neholí… Nedat mu nic, je taky blbý…:-(
@BoDaViDoVe Holka, tak to ti nezávidím. Tak bych to viděla asi jenom na tu kytku s cigaretama
. Nebo se ho rovnou zeptej, co potřebuje, na tom přece nic není
.
@NikysekR
Není, ale když se ho ptá švagrová, tak odpoví, že nic nepotřebuje…
, ale přijít s prázdnou na oslavu je prostě blbý…a chlap mi nepomůže, páč mu je to jedno a tohle 5let řeším já a to všem z rodiny… ![]()