Dárek pro tchýni - koníček zahrada

1027
18.2.11 13:18

dárek pro tchýni,koníček zahrada

už fakt nevím,každý rok to řešit,knížky nečte,vonavku dostala k vánocům a hlavně se jí jen tak něčim nezavděčíte,nejraději by byla aby jsme jí nic nekupovali,ale něco maličkého je přece milý ne. 3vagr jí kupoval polštář zdravotní,prý se na něm špatně spí, potom talíře ty jsou zase moc velké,prostě máme všichni jinej vkus než ona a koupit si něco s náma nepujde to raději řekne že nic nepotřebuje a že máme šetřit že všechno má,je moc hodná rozdala by se chci jí udělat něčím radost,jediný co miluje je její zahrada,tak co poradíte koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4257
18.2.11 13:19

tak ji kup trpaslíka :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
18.2.11 13:22
KacenkaK píše:
tak ji kup trpaslíka :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

dík ale na takové věci doopravdy není :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
18.2.11 13:23

Co něco jako ,,spotřební zboží" na tu zahradu? Pěkné rukavice, podložku pod kolena, nůžky na růže…
Nebo nějaký relax na tu zahradu- ale to je podle Vašich finančních možností- my našim kupovali zahr.houpačku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
18.2.11 13:26
Hanulínek píše:
Co něco jako ,,spotřební zboží" na tu zahradu? Pěkné rukavice, podložku pod kolena, nůžky na růže…
Nebo nějaký relax na tu zahradu- ale to je podle Vašich finančních možností- my našim kupovali zahr.houpačku. :mavam:

ted zbourali boudu a budou na jaře stavět zděnou chatu,tak jsem mislela něco do ní ale coooo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
18.2.11 13:26

Kovanou volavku, dřevěné truhlíky, solární lampičky, nábytek- ratanový, plastový dřevěný, houpačku, nářadí, plynový zářič dá se pak na zahradě sedět i v zimě),kytičky, … .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
18.2.11 13:27
Terrad píše:
Kovanou volavku, dřevěné truhlíky, solární lampičky, nábytek- ratanový, plastový dřevěný, houpačku, nářadí, plynový zářič dá se pak na zahradě sedět i v zimě),kytičky, … .

co je kovaná volavka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
18.2.11 13:27

Nebo mě ještě napadlo- jestli třeba nemáte vyfocené kousky té její zahrady (třeba s dětmi)- zarámovat a darovat.

Příspěvek upraven 18.02.11 v 13:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
18.2.11 13:28
Hanulínek píše:
Nebo mě ještě napadlo- jestli třeba nemáte vyfocené kousky zahrady (třeba s dětmi)- zarámovat a darovat.

to je docela pěkný,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
18.2.11 13:31

No dělal ji kovář a je vhodná do záhonku. U babičky jí každej obdivuje :wink: . Škoda, že nemám fotku :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
18.2.11 13:39

A co treba predplatne nejakeho casopisu o zahrade?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
18.2.11 13:40
fufiiina píše:
Hanulínek píše:
Nebo mě ještě napadlo- jestli třeba nemáte vyfocené kousky zahrady (třeba s dětmi)- zarámovat a darovat.
to je docela pěkný,

:wink: Díky, já jsem takhle vyfotila mamce truhlíky- byla na ně neskonale pyšná (opravdu nádherně jí vykvetly muškáty i begonky v moc hezkých barevných kombinacích) a teď je má na svém PC jako tapetu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
18.2.11 13:46

Teď mají nějakou zahradnickou akci v Lidlu, tak třeba něco z letáku jako inspiraci :wink:

http://www.lidl.cz/…fferdate.htm?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
18.2.11 13:58

Ja takhle udelala tchanovi sanon, kam se dala vlozit velka fotka na prebal. Mela jsem jeho fotku, kdy mi pozoval u jablne plne jablicek. Do sanonu jsem mu rozdelila vystrizky z casopisu o zahrade a rozdelila mu dle zanru - zelenina, ovoce, sadarstvi, pomucky atd.. Dala mu tam dalsi euroobaly, aby si tam mohl vkladat. No nadseni bylo velke, hlavne z te fotky :lol:
Jinak do chaty by se neco urcite hodilo, tchyne si tam porad neco dava, treba hodiny, nebo teplomer (venkovni), neco na ten zpusob. Nebo treba tchyne chtela krmitko pro ptacky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
18.2.11 14:34

Na mmb jsem potkala paní, která prodává podhoubí s hříbkama, prostě daruješ kus hlíny a tchýni vyrostou na zahrádce někde pod stromem praváci. :wink: A je to pak na několik let, pokud jim to tam dobře půjde. Nejspíš se to dá koupit i v zahradnictví, já na to náhodou narazila u té paní. Prodává i různá semena exotických rostlin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný