Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
nemáte někdo zkušenost se svatbou na Českém statku v Dolních Počernicích?
Maruška
Já osobně ne,ale známí tam měli a byli spokojení. A je tam docela nával,takže bych si pospíšila s rezervací. V téhle oblasti Prahy je to určitě dobrá volba!a dá se tam i spát.
Děkuji ![]()
My už tam právě rezervaci máme. Jen mě zajímalo, jestli třeba raut, co tam nabízí je dostatečný a tak ![]()
Ahoj holky, mám par dotazů k české statku jestli budete vědět
Dá se tam udělat i obřad? Můžete mít např. vlastní dort nebo nějaký alkohol, dávají slevu na ubytování např. při 30 lidech a více? Jak dlouho dopředu si případně udělat rezervaci? Děkuji ![]()
Ahoj holky, mám par dotazů k české statku jestli budete vědět
Dá se tam udělat i obřad? Můžete mít např. vlastní dort nebo nějaký alkohol, dávají slevu na ubytování např. při 30 lidech a více? Jak dlouho dopředu si případně udělat rezervaci? Děkuji ![]()
@befana píše:
Já osobně ne,ale známí tam měli a byli spokojení. A je tam docela nával,takže bych si pospíšila s rezervací. V téhle oblasti Prahy je to určitě dobrá volba!a dá se tam i spát.
Ahoj, můžu se tě zeptat zda-li tvoje svatba proběhla na Českém statku, pokud ano, spokojenost?
Vybírám právě místo a tohle je jedno z favoritů
děkuji
@smaria píše:
Děkuji
My už tam právě rezervaci máme. Jen mě zajímalo, jestli třeba raut, co tam nabízí je dostatečný a tak
ahoj, můžu se tě zeptat zda-li tvoje svatba proběhla na české statku, pokud ano, spokojenost?
Vybírám právě místo a tohle je jedno z favoritů, děkuji
Ahoj ![]()
Se svatbou na Českém statku jsme byli opravdu moc spokojení! Myslím, že nám vyšli ve všem vstříc, co jsme chtěli. Dort jsme měli vlastní i zákusky… Domluvili jsme se na pár litrech vlastní meruňkovice pro rodinu z Moravy
Co nedovolí, je ohnňostroj a lampiony štěstí!!! Napiš konkrétně, co Tě zajímá ![]()