Český statek v Dolních Počernicích - svatba

417
10.2.11 18:52

Český statek - svatba

Ahoj holky,
nemáte někdo zkušenost se svatbou na Českém statku v Dolních Počernicích?
Maruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8647
10.2.11 19:06

Já osobně ne,ale známí tam měli a byli spokojení. A je tam docela nával,takže bych si pospíšila s rezervací. V téhle oblasti Prahy je to určitě dobrá volba!a dá se tam i spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
10.2.11 20:59

Děkuji :-)
My už tam právě rezervaci máme. Jen mě zajímalo, jestli třeba raut, co tam nabízí je dostatečný a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
13.6.12 09:38

Ahoj holky, mám par dotazů k české statku jestli budete vědět :) Dá se tam udělat i obřad? Můžete mít např. vlastní dort nebo nějaký alkohol, dávají slevu na ubytování např. při 30 lidech a více? Jak dlouho dopředu si případně udělat rezervaci? Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
13.6.12 09:38

Ahoj holky, mám par dotazů k české statku jestli budete vědět :) Dá se tam udělat i obřad? Můžete mít např. vlastní dort nebo nějaký alkohol, dávají slevu na ubytování např. při 30 lidech a více? Jak dlouho dopředu si případně udělat rezervaci? Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
8.1.13 13:22
@befana píše:
Já osobně ne,ale známí tam měli a byli spokojení. A je tam docela nával,takže bych si pospíšila s rezervací. V téhle oblasti Prahy je to určitě dobrá volba!a dá se tam i spát.

Ahoj, můžu se tě zeptat zda-li tvoje svatba proběhla na Českém statku, pokud ano, spokojenost? :-) Vybírám právě místo a tohle je jedno z favoritů :)děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
8.1.13 13:25
@smaria píše:
Děkuji :-)
My už tam právě rezervaci máme. Jen mě zajímalo, jestli třeba raut, co tam nabízí je dostatečný a tak :-)

ahoj, můžu se tě zeptat zda-li tvoje svatba proběhla na české statku, pokud ano, spokojenost? :-) Vybírám právě místo a tohle je jedno z favoritů, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
8.1.13 18:13

Ahoj :-)
Se svatbou na Českém statku jsme byli opravdu moc spokojení! Myslím, že nám vyšli ve všem vstříc, co jsme chtěli. Dort jsme měli vlastní i zákusky… Domluvili jsme se na pár litrech vlastní meruňkovice pro rodinu z Moravy :-) Co nedovolí, je ohnňostroj a lampiony štěstí!!! Napiš konkrétně, co Tě zajímá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný