Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Se svou tchýní vycházím v podstatě dobře, zejména proto, že bydlí v dostatečné vzdálenosti, náš vztah je korektní, ale není a nebyl vřelý, nejsme si blízké, ona není můj šálek kávy a já zas nejsem její.
Je to pár měsíců, co jsem slavila narozeniny a dostala jsem od tchýně jako dárek krajkové spodní kalhotky
a zimní čepici. Čepici jsem ostatním předvedla…
, kalhotky mi nedává ani vlastní máma. ![]()
Zanedlouho má narozeniny tchýně. ![]()
Tak jsem si říkala, že se poptám, co jste dostaly od své tchýně vy a zrovna rády jste to nerozbalovaly před ostatními? ![]()
A co byste jí naopak darovaly vy, až zas bude mít narozeniny ona? Za tipy na dárek budu ráda. ![]()
Kup ji taky krajkove spodni kalhotky - z recese…
![]()
Promin, ale to je prvni co me napadlo, ja bych to pro tu prcu udelala…
Tak jí kup taky nějaké spodní prádlo nebo něco ze sexshopu ![]()
Jinak mě tchýně teda nové prádlo nikdy nedala, zato se nestyděla mi jednou nabídnout svoje používané spoďáry ze kterých „vyrostla“
. Musím říct, že se mě to docela dotklo ![]()
Mufina píše:
Tak jí kup taky nějaké spodní prádlo nebo něco ze sexshopu
Jinak mě tchýně teda nové prádlo nikdy nedala, zato se nestyděla mi jednou nabídnout svoje používané spoďáry ze kterých „vyrostla“. Musím říct, že se mě to docela dotklo
To se stalo me svagrovce.Prespavala u pritele a nemela kalhotky a tchyne ji prinesla jeji.No,delali jsme si z toho prcu hodne dlouho.Ale nevzala si je.
me tchyne porad dava deodoranty, ke vsemu, jako dostat ho jednou dvakrat, ale me ho dava porad, tak ja jsem ji koupila krem na vrasky ![]()
Ahoj, já kdysi dostala zabalené v jednom balíčku osobní váhu a staročeskou kuchařku. Tak nevím??
My dáváme převážně dárky praktické- často kuchyňské- žádné zvláštnosti. Jo ale jednou jsme babi koupili fakt delikatesní šištičku salámu (je mlsná jako já
) a tvářila se jako jestli to může rozbalit před dětmi?? ![]()
Já dostala kalhotky na Vánoce. Popravdě mě to nepřekvapilo....... ![]()
Co jí koupit, to neporadím, ale možná fakt něco v tom sexshopu. ![]()
Mufina píše:viď,že si děláš prdču
Tak jí kup taky nějaké spodní prádlo nebo něco ze sexshopu
Jinak mě tchýně teda nové prádlo nikdy nedala, zato se nestyděla mi jednou nabídnout svoje používané spoďáry ze kterých „vyrostla“. Musím říct, že se mě to docela dotklo
Monny89 píše:…nebo naopak nějaký bombarďáky
Kup ji taky krajkove spodni kalhotky - z recese…![]()
Promin, ale to je prvni co me napadlo, ja bych to pro tu prcu udelala…
ciniminisek píše:kacerval píše:
Holky já mám výbornej nápad,kup jí kamasutru![]()
![]()
Nejdu s radou,jen napsat,ze me kalhotky,ze ktreych „vyrostla“,nabizela pritelovo babicka
![]()
Eemii píše:
Nejdu s radou,jen napsat,ze me kalhotky,ze ktreych „vyrostla“,nabizela pritelovo babicka![]()
![]()
jééé tak to to je dobrý,jsem se málem počurala smíchy
![]()
Ode me chtela tchyne jednou pujcit ponozky, kdyz byla u nas, uz netusim proc, jestli nemela, ci co. No nabidla sem ji jedny uplne nove, jeste mely i tu cedulku, takze vedela, ze jsou nepouzite a pak sem je uz nechtela zpatky. A podruhe zas nemela nocni kosili, takze sem nasla takovou co sem moc nenosila a od te doby uz pak vubec
ja bych si teda nic nepujcila u ni, to bych byla radsi bez kalhotek nebo mela dva dny stejne