Dárek od tchýně a pro tchýni

15319
2.2.11 16:24

Dárek od tchýně a pro tchýni :-)

Se svou tchýní vycházím v podstatě dobře, zejména proto, že bydlí v dostatečné vzdálenosti, náš vztah je korektní, ale není a nebyl vřelý, nejsme si blízké, ona není můj šálek kávy a já zas nejsem její.

Je to pár měsíců, co jsem slavila narozeniny a dostala jsem od tchýně jako dárek krajkové spodní kalhotky 8-o :nevim: :lol: a zimní čepici. Čepici jsem ostatním předvedla… 8-) , kalhotky mi nedává ani vlastní máma. :mrgreen:

Zanedlouho má narozeniny tchýně. :think:

Tak jsem si říkala, že se poptám, co jste dostaly od své tchýně vy a zrovna rády jste to nerozbalovaly před ostatními? :mrgreen:
A co byste jí naopak darovaly vy, až zas bude mít narozeniny ona? Za tipy na dárek budu ráda. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
2.2.11 16:28

Kup ji taky krajkove spodni kalhotky - z recese… :lol: :lol:
Promin, ale to je prvni co me napadlo, ja bych to pro tu prcu udelala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
2.2.11 16:32

Tak jí kup taky nějaké spodní prádlo nebo něco ze sexshopu :wink:
Jinak mě tchýně teda nové prádlo nikdy nedala, zato se nestyděla mi jednou nabídnout svoje používané spoďáry ze kterých „vyrostla“ :poblion: . Musím říct, že se mě to docela dotklo :roll:

• Citovat
  • Upravit
5635
2.2.11 16:35
Mufina píše:
Jinak mě tchýně teda nové prádlo nikdy nedala, zato se nestyděla mi jednou nabídnout svoje používané spoďáry ze kterých „vyrostla“ :poblion: . Musím říct, že se mě to docela dotklo :roll:

To se stalo me svagrovce.Prespavala u pritele a nemela kalhotky a tchyne ji prinesla jeji.No,delali jsme si z toho prcu hodne dlouho.Ale nevzala si je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
2.2.11 16:45

me tchyne porad dava deodoranty, ke vsemu, jako dostat ho jednou dvakrat, ale me ho dava porad, tak ja jsem ji koupila krem na vrasky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
2.2.11 16:54

Ahoj, já kdysi dostala zabalené v jednom balíčku osobní váhu a staročeskou kuchařku. Tak nevím??
My dáváme převážně dárky praktické- často kuchyňské- žádné zvláštnosti. Jo ale jednou jsme babi koupili fakt delikatesní šištičku salámu (je mlsná jako já :wink: ) a tvářila se jako jestli to může rozbalit před dětmi?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
2.2.11 16:57

Já dostala kalhotky na Vánoce. Popravdě mě to nepřekvapilo....... :-)
Co jí koupit, to neporadím, ale možná fakt něco v tom sexshopu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
2.2.11 17:13
Mufina píše:
Jinak mě tchýně teda nové prádlo nikdy nedala, zato se nestyděla mi jednou nabídnout svoje používané spoďáry ze kterých „vyrostla“ :poblion: . Musím říct, že se mě to docela dotklo :roll:
viď,že si děláš prdču :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
2.2.11 17:16
Monny89 píše:
Kup ji taky krajkove spodni kalhotky - z recese… :lol: :lol:
Promin, ale to je prvni co me napadlo, ja bych to pro tu prcu udelala…
…nebo naopak nějaký bombarďáky :-D :-D :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
2.2.11 17:18

Holky já mám výbornej nápad,kup jí kamasutru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
2.2.11 17:28
kacerval píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
2.2.11 17:30
ciniminisek píše:
kacerval píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:-D :palec: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
2.2.11 17:33

Nejdu s radou,jen napsat,ze me kalhotky,ze ktreych „vyrostla“,nabizela pritelovo babicka :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
2.2.11 17:36
Eemii píše:
Nejdu s radou,jen napsat,ze me kalhotky,ze ktreych „vyrostla“,nabizela pritelovo babicka :roll: :lol: :lol:

jééé tak to to je dobrý,jsem se málem počurala smíchy :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
2.2.11 17:40

Ode me chtela tchyne jednou pujcit ponozky, kdyz byla u nas, uz netusim proc, jestli nemela, ci co. No nabidla sem ji jedny uplne nove, jeste mely i tu cedulku, takze vedela, ze jsou nepouzite a pak sem je uz nechtela zpatky. A podruhe zas nemela nocni kosili, takze sem nasla takovou co sem moc nenosila a od te doby uz pak vubec :mrgreen: ja bych si teda nic nepujcila u ni, to bych byla radsi bez kalhotek nebo mela dva dny stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný