Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Cafe Louvre na Narodni tride, je to mezi Narodni a Divadlem.. Nebo Zizkovska vez - sice trosku drazsi, ale zato romanticke.. ![]()
Nebo me jeste napadla sit restauraci - Potrefena Husa, v Praze maji vic restauracek, tak se podivej a vyber si tu, ktera je blizko ![]()
A jakou máš představu, typ kuchyně, prostředí a cenová úroveň? Podívej se klidně do Maurerova výběru, je tam dost věcí, které stojí za to a v kategorii „nejlepší poměr cena/výkon“ se dá najít dobré místo, kde to nestojí tisíce.
A ted me jeste napadla Jindrisska vez, tam je to krasny, dobry, a ani ne tak silene drahy, my tam slavili nase zasnuby, a luxus, vrele doporucuji ![]()
Potrefená husa nemá dobré kuchaře,nikdy mi tam nechutnalo ani lidem,co byli se mnou.Mám ráda pizzerii di Carlo,tam chodíme speciálně na hříbkovou smetanovou pizzu,pak Steakhouse u Flory ale to je mrňavy,obyč.prostředí ale výborný hovězí a síť Ambiente mají i různé akce jako churasco atd.Cafe Louvre tam chodíme na snídaně,taky dobrý
Babe007, to ja jsem s Potrefenou husou spokojena, kamarad tam dela manazera, takze jsem byla vicemene ve vsech „pobockach“ v Praze, a vsude jsem byla spokojena.. ale to je asi vec nazoru, kazdymu chutna neco jineho, a kazdy ma jine chutove bunky… Ja jsem tam vzdy byla spokojena, i pratele.. ![]()
Holky, moc vám všem děkuju, skvělý tipy, určitě něco vyberu, jste zlatý!!!!
![]()
Anonymní píše:
Holky, moc vám všem děkuju, skvělý tipy, určitě něco vyberu, jste zlatý!!!!![]()
![]()
Nemas zac ![]()
Monny89 píše:
Babe007, to ja jsem s Potrefenou husou spokojena, kamarad tam dela manazera, takze jsem byla vicemene ve vsech „pobockach“ v Praze, a vsude jsem byla spokojena.. ale to je asi vec nazoru, kazdymu chutna neco jineho, a kazdy ma jine chutove bunky… Ja jsem tam vzdy byla spokojena, i pratele..
My právě taky byli ve víc pobočkách,ale je pravda, že jsme už rozmazlení.To jídlo nám přišlo obyčejný.Ničim nenadchlo,ničím neurazilo.takovej prúměr.To se fakt najím líp v pizzerce nebo ambiente.
Pokud chceš výhled na celou Prahu z 27.patra naší nejvyšší budovy, neotřelý design a kvalitní jídlo. A pokud můžeš utratit víc jak 1.000,–Kč.
Babe007 píše:Monny89 píše:My právě taky byli ve víc pobočkách,ale je pravda, že jsme už rozmazlení.To jídlo nám přišlo obyčejný.Ničim nenadchlo,ničím neurazilo.takovej prúměr.To se fakt najím líp v pizzerce nebo ambiente.
Babe007, to ja jsem s Potrefenou husou spokojena, kamarad tam dela manazera, takze jsem byla vicemene ve vsech „pobockach“ v Praze, a vsude jsem byla spokojena.. ale to je asi vec nazoru, kazdymu chutna neco jineho, a kazdy ma jine chutove bunky… Ja jsem tam vzdy byla spokojena, i pratele..
Tak aspon ma zakladatelka vic nazoru ![]()
http://www.ambi.cz/
Pokud můžeš utratit větší částku, tak já bych doporučila Ambiente. Po Praze je jich víc, my jsme byli na Nám.Republiky a tak suprový steaky jako tady jsem ještě nikde nejedla (a to mám hubu pěkně zmlsanou).
kasyjopea píše:
http://www.aureole.cz/Pokud chceš výhled na celou Prahu z 27.patra naší nejvyšší budovy, neotřelý design a kvalitní jídlo. A pokud můžeš utratit víc jak 1.000,–Kč.
koukala jsem na webovky, a musim rict, ze vypada moc hezky ![]()
Monny89 píše:kasyjopea píše:koukala jsem na webovky, a musim rict, ze vypada moc hezky
http://www.aureole.cz/Pokud chceš výhled na celou Prahu z 27.patra naší nejvyšší budovy, neotřelý design a kvalitní jídlo. A pokud můžeš utratit víc jak 1.000,–Kč.
Je to opravdu krásný zážitek. Mají i snídaně jako v Café Savoy. Jen musím popravdě říct, že mají jinou filosofii co se týká porcí, nedostaneš mega steak, ale měla by sis dát třeba 5 chodů, které jsou vzájemně provázané. Porce jsou tak nějak degustační
Poprvé jsme byli v šoku, podruhé už jsme věděli a najedli jsme se. Dcera dokonce dostala navíc creme brule
tak moc jí chutnalo. Personál je skvělý - baby friendly.
Ahoj holky,
ráda bych vzala manžela do nějaké hezké restaurace na večeři. Snad nám babička pohlídá, určitě od něj dostanu nějaký dárek a ráda bych mu to oplatila. Neporadíte něco neokoukaného, z vlastní zkušenosti??? Předem moc děkuju!!!