Svatba Brno a okolí

10048
25.1.11 08:03

svatba brno a okolí

Ahoj holky,
pokud máte chvilku nebo jste stejní blázni do svateb, budu ráda když něco napíšete.
Jedná se mi o to KDE uspořádat svatbu v brně nebo okolí…nejde o obřad ale o tom potom, hostina, večírek…
Typově by to měla být svatba z amerických filmů, naprosto snová, pro někoho kýč, ale pro někoho sen :lol:
jde mi o to aby to tam bylo prostorný, hezký a dalo se tam tohle všechno uspořádat.
Tak budu ráda za každý tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lena F.
25.1.11 08:11

Hostina na louce? Je možna zde když vyjde počasi je to bomba!

• Citovat
  • Upravit
Dice tech. chyba
25.1.11 08:14

No to jsem původně taky měla na mysli, ale tady se na počasí spolíhat nedá, takže radši asi ne, samozřejmě pokud by ten hotel třeba měl zahradu atd, a ten den bylo hezky dalo by se to propojit aji s venkem, ale uplně venku radši ne, ikdyž je to super

• Citovat
  • Upravit
27305
25.1.11 08:17

My měli v restauraci-hotelu Žebětínský dvůr http://hotel.zebetinsky-dvur.cz/svatby-brno.php, nemůžu si stěžovat :-) Sálů mají několik, podle kapacity, o všechno se postarají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
25.1.11 08:34

O tom jsem právě taky přemýšlela, můžu se zeptat kolik jste měli lidí? Představa je kolem 50 a více večer s kapelama, klasickej oběd a večer raut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
25.1.11 08:43
Dice tech. chyba píše:
No to jsem původně taky měla na mysli, ale tady se na počasí spolíhat nedá, takže radši asi ne, samozřejmě pokud by ten hotel třeba měl zahradu atd, a ten den bylo hezky dalo by se to propojit aji s venkem, ale uplně venku radši ne, ikdyž je to super

Jsou tam velice vstřicní majítele, takže by to třeba šlo. Koukni na fotky na webu

• Citovat
  • Upravit
Lena F.
25.1.11 08:45

Přidam jednu

• Citovat
  • Upravit
Lena F.
25.1.11 08:50

Když se zkazí počasí da se to přestěhovat do hospody

• Citovat
  • Upravit
10048
25.1.11 08:50

Vypadá to moc pěkně, ale je to dost daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
25.1.11 10:14

Kamoska mela svatbu na parniku na Brnen. prehrade - moc pekne:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
25.1.11 11:15
Dice píše:
O tom jsem právě taky přemýšlela, můžu se zeptat kolik jste měli lidí? Představa je kolem 50 a více večer s kapelama, klasickej oběd a večer raut…

Měli jsme kolem 45 lidí. Taky klasický oběd, pak odpolko obložené mísy a ve vyhřívaných pultech řízečky, guláš, přílohy, atd. Jinak jsmte teda měli věž a CD, ale místo na menší kapelu tam určitě bylo a tancovali jsme taky.

Jo a vlastně to bylo místo srazu všech hostů, takže se tam ráno sjížděli, zatímco jsem se doma připravovala a měli nachystanou snídani, kávu, čaj, atd. postarali se o ně. Pak odjeli do kaple, já z domu a pak jsme se vraceli na oběd.

PS: Parník taky dobrý, mám tam známýho plavčíka, tak se můžu zkusit zeptat nebo požádat o předání jeho kontaktu tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
25.1.11 11:43

Sestrenice mela svatbu na zamku http://www.zameklysice.cz/sluzby.html Bylo to super, vecer jsme sedeli venku, tancovali jsme tam, deti se tam probehly..Akorat je to krapitko drazsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2255
25.1.11 22:27

kamarádka měla svatbu loni v červenci zde http://www.hotelnovydvur.cz/home.p1.html prostředí nádherné, do hotelu se vchází po cestičce k podloubí, po levé straně kašnička, či co to tam bylo. Fotili se u toho-krásné fotky. Oba salonky pěkné, velké, i v parnu super chladné, servis obsluhy prvotřídní, aranže a nychystané stoly byly moc pěkně. Měli i opékání masa na rožni na terase, slunečníky,..je toho hodně na foto. Kamarádka říkala že s nima není problém se dohodnout na čemkoliv.
Moc se nám tam všem líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.12.11 09:20

svatební hostina

Ahojte všichni příznivci svateb :) . s přítelem se chceme v létě brát, ale přemýšlíme kde udělat hostinu pro skoro 300 osob. Chtěli by jsme někde v Brně poblíž centru , to by bylo ideální, máte někdo nějaké super zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
22.12.11 09:33

http://www.hotelkozihorka.cz/
my měli svatební hostinu tady a byli jsme spokojení. Ale nejsem si jistá pro kolik lidí se to tam dá zajistit. My měli jen kolem 50 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný