Svatební hostina

12003
24.1.11 15:52

Svatební hostina

Ahoj holky, chtěla bych poprosit o zkušenosti, kolik Vás stála svatební hostina za osobu a kde probíhala? díky moc.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8384
24.1.11 15:59

ahojky svatbu sjem meli tajnou a svatebni hostinu jsem delali asi 3 tydny po na hristi u ohne s lodnou masa, gulasem, sladkostma napecenyma od maminek a delali jsem to dohromady s prateli co se taky vzali tajne 14 dni pred nama, takze lidi fakt hafo a kazdy par to vyslo na 3000, takze celkem 6000 a lidi hafo :-) a byla to parada u toho ohne s masickem a muzikou :-)..meli jsme pujceny stany ale pocasi vyslo…

Ale to je trochu jina varianta svatebni hostiny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.11 16:04

Probíhala v pizzérce na Zlíčíně,bylo nás pět a nechali jsme tam 1200,– :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
24.1.11 16:04

AJLA to muselo být suprový :palec: taky si to představuju tak nějak,prostě pohoda,gril muzika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
24.1.11 16:05

My právě plánujeme, takhle najmou na celi vikend nějakou chatu a tam sezvat všechny kamarády, coz bude asi velika banda, protože si netroufáme, brát je na hostinu kde budou babičky a dědečkové a rodina.. :)

Mám nabídku ze 4 * hotelu na menu tak by mě zajímalo jak se ty výdaje za hostinu pohybují jinde.. na servírované jídlo to vychází 500,– za osobu menší menu a 1200,– za vícechodové a 990,– za bufet, ale musim uznat ze s fakt luxsusní nabídkou se mi až zbíhají sliny jen z těch názvů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
24.1.11 16:09

My sme měli, svatbu v hotelu u mamčiny kamarádky, cena naprosto směšná :oops: :oops: Ale to bylo všechno pro nás za nákupku. Ale někde jsem četla v časopise, že se má počítat tak 1000 korun na osobu, ale jde to udělat samozřejmě levněji a to o dost.Záleží, co bude k jídlu, my měli argentinský steaky se zapečenýma smetanovýma bramborama, polévku, předkrm a pak raut. Na stolech byly různý druhy masa, saláty, domácí pečivo, tatarák,kuřecí rolády plněný,já si to taky všechno moc nepamatuju. Nejvíc stojí pití, to je drahý, ale ty si můžeš určit, co se bude nalejvat.
Ale někdy je fakt, lepší udělat pak žranici na zahradě, je to intimnější a pokud budete mít svatbu v létě, tak v horku, je lepší ta zahrada. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
24.1.11 16:12

Já jsem sice ze stejného města jako ty, takže bych teoreticky mohla dát odpověď, která pro tebe bude mít i smysl, ale svatbu jsem na Kladně bohužel neměla. Kamarádův syn se ale ženil v salonku restaurace u Rytíře (z boku radnice) a byli moc spokojení i s cenou i s prostředím a službami. Mě by se zase třeba líbila nove zrekonstruovaná restaurace Na Letné (v Rozdělově pod vodojemem) - dobře tam vaří a v létě je tam super zahrádka.
Já měla svatbu už to je 10 let :-), tehdy mě stála hostina pro necelých 40 lidí 20 tisíc v lesním penzionu v Mokré-Horákově u Brna. Celý areál jsme měli pro sebe, část hostů tam i přespala, bylo to super. Moc rádi na to vzpomínáme. Zvlášť na únos nevěsty, který zorganizovala moje kamarádka neřidička tak, že mi vyhrožovala, že jestli nepůjdu s nima, tak mi cigárem propálí závoje. Já moc ochotně šla a lesem jsme došli do nějaké vedlejší zahradní restaurace. Ženich měl ovšem velmi ulehčenou situaci, neb jsem v lese za sebou dlouhými šaty s vlečkou vymetla cestičku a tak mě lehce vystopoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.1.11 16:13
katule9 píše:
AJLA to muselo být suprový :palec: taky si to představuju tak nějak,prostě pohoda,gril muzika :lol:

jo bylo to super, teda hned po svatbe sme byli taky v pizzerii a bylo nas 5 a taky pres 1000 utrata :-DDD

Bylo to u toho ohne fakt bezva, pipu jsme tam meli a vsechno hezky pripraveny a jidlo super…
hlavne clovek nemusle litovat dava hromady penez.
Segra mela normalne hsotinu na chate i s jidlem, polivka svickova a predkr…asi pro 40 lidi…odpoledne prisli kamaradi celkem tam bylo asi 90 lidi ale kecala bych na kolik je to vyslo..celkove asi na 80.000 ale svatba se vsim vsudy a dost toho zbylo coz byla skoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
24.1.11 16:13

Jo ještě chci doplnit, že na svatbě byla jen rodina, svědci a tak, a bylo nás 30 lidí. A pak druhý den, to byla sobota, sme odjeli na Lipno na naší chalupu a tam sme se rozšoupli s kamarádama a to byla grilovačka a domácí chlebíčky, sudy a prostě pářka.
Taky sme oddělili tyhle dva světy: rodina x přátele a bylo to tak dobře, naší bábí by asi trefilo, co dokážeme vyvádět za skopičiny. :twisted: :twisted: :twisted:
Ale jinak sme strašně slušný :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
24.1.11 16:17

My to stejně na Kladně mí nebudem, jsem původně z Karlových Varů tak to bude tam v jednom hotelu kousek od puppu.. je tam strašně krásný to lázeňský prostředí tak jsem z toho právě nadšená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
24.1.11 16:17

alisek tak tak nejak si to predstavuju.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
24.1.11 16:19

Cena / osoba včetně DPH 990,–-

Studené předkrmy
Krůtí terina s husími játry
Lehký krevelový koktejl
Sýrová rolka plněná sušeným ovocem
Filátko z uzeného pstruha s brusinkovou omáčkou
Variace sýrů

Variace uzenin

Pikantní guláš z jeleního masa
Pečený bůček v medové krustě Čerstvá jehněčí kolínka z Beskyd se šťávou z divokého koření

Grilované filátko z norského lososa

Česnekové bramboráčky Čerstvá grilovaná zelenina

Šťouchané brambory s pórkem

Salátový a ovocný bar

Dresinky

Vanilková alaska s lesními plody
Tvarohové řezy

Medovník

• je k tomu nejake piti a alkohol a přípitky…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
24.1.11 16:19

tak my mame hostinu za deset dni. Rozpocet cca 15tis. 15lidi… takze ja myslim litr na osobu…¨
v tom vyzdoba, obed,kytice, pripitek,alko,nealko,raut,ovoce…vse.
jinak Olomouc PODKOVA -)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
24.1.11 16:20

omlouvám se za ten formát…

MENU 4 – CZK 490,–/OSOBA

Ardenská paštika na toastu s dušeným jablkem &

Drůbeží vývar s játrovým nokem &

Svíčková na smetaně servírovaná s houskovými knelíky
a brusinkovým terčem &

Vanilková alaska s čerstvými jahodami

tohle je servírovaná varianta..
co myslíte ze je lepsí bufet nebo nechat to servírovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
24.1.11 16:20

My jsme měli svatbu v hotelu Pawlovnia v Praze a oběd náš vyšel na cca 10 tis pro 20 lidí.

Večer jsme pak měli raut a celé i s tím obědem nás to stálo 38 tis. - večer přišlo asi 60 lidí. :-) Nejhorší bylo pití, jelikož byl červenec a děsný vedro.

Jsem takový ten konzervativně romatický typ, takže malá svatba u nás nepřipadala v úvahu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný