Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ppalea píše:
Díky za ohlasy, ale už jsem přes 10 mesíců vdaná tak trochu s křížkem po funuse..
a já si říkala, že taky přispěji svou trochou do mlýna
a jak to nakonec dopadlo?
Dopadlo to výborně, hostina byla skvělá a oslava taky a za oboje dohromady jsme dali 45 tisíc.. Takze supr..
Měl někdo svatbu bez alkoholu? Jak to vzali hosté? Nechceme, aby se nám tam někdo ožral. Hlavně ne ženich. Budeme to mít v sokolovně, kde je kdyžtak bar - ale budou si to hosté platit sami.
@ppalea Ahojky,nas hostina celkem stala 10300, bez piti, piti se pripocetlo az podle toho kolik se vypilo, tak se to spocitalo!!!
Byla jsem na hostině bez alkoholu a nebyl problém. Teda jídlo nic moc a to účastníci kritizovali víc, než že pili jen nealko.
Tak nás hostina vyšla na 5tisíc, měly jsme to u tchána na zahradě. Bylo nás 12. A paráda
![]()
Ahoj holky chtěla bych poradit, svatba v srpnu na zámku v Děčíně a pak následné posezení v hospůdce. Spočítali jsme to na 27 lidí já přímí rodinní příslušníci (6) partner (5+ 2 partneři a 4 děti) 2 světci a 8 kamarádů. Chci radu zda na oběd pozvat všechny nebo jen striktně rodinu ( 17 plus my dva a dva svědci což už je 21 lidí a nebo všechny
Nebo udělat jen s rodiči, prarodiči a svědky a pak následně pozvat zbytek na „zápitnou“ s nějakými chlebíčky, jednohubkami a cukrovím. Nechci za hostinu platit 30 tisíc což by vyšlo 1000 na hlavu. Neni blbý když to dohodnu s hostama tak, že pivo, víno bílý červený, nealko a přípitek platíme my a paňáky a vše kolem si platí individuálně. Protože se bojím kdyby pití bylo komplet zadarmo jelo by se v drahých paňácích.
@katasvagy já si myslím, že na tom není nic špatnýho, když hosty předem upozorníte, že tvrdý si budou platit sami… Jako důvod bych uvedla, že buď teda nemáte peníze, nebo nechcete, aby se tam někdo zlil… Já ten tvrdej alkohol na svojí svatbě taky nechci - právě kvůli těm opilcům, co by pak dělali ostudu.
Tvrdej jsme taky neplatili a tim se pil minimalne, vsude kde jsme byli to tak bylo, nikdo tvrdej neplatil takze to urcite neni blby.. My meli vic kamaradu takze jsme meli hostinu s rodinou a oslava pro 60 lidi… takze s tema 8 to si nejsem jista… ale neni blba ani jedna varianta, takze se rozhodni co ti prijde lepsi..
Ahojky, nemohla by jste mi některá poradit, kde mít svatební hostinu v Praze? Je tady strašně moc možností, ale vybrat tu správnou je fakt těžké. Ráda bych měla svatbu v klidném prostředí, kde nebude moc lidí, kromě nás. Taky za přijatelnou cenu. Všude to mají strašně napálený a podmínky, které se nám zrovna moc nelíbí. Nevím, proč bych musela brát deserty z restaurace, když budeme mít svatební dort. Prosím pomozte mi…děkuji
Ahoj jedlíku…snězená
,ráda bych ti dala tip na restauraci, kde jsme to loni měli my.Bylo to super. O všechno se nám postarali. Měli jsme hostinu, s tradičním uvítáním-večer raut a byli jsme moc spokojeni. Udělali nám to hezký. Měla jsem z toho obavy, protože jako nevěsta jsem chtěla, aby všechno bylo prostě perfektní a ono bylo. Takže opravdu doporučuji ![]()
Ahoj holky. Ráda bych se zeptala, zda některá z vás neměla svatbu s jídlem ve vlastní režii. S přítelem máme dobré kontakty na občerstvení, takže nás to vyjde ve vlastní režii o dost levněji, než kdybychom šly do restaurace a platili si to. Ale potřebujeme nějaký prostor - něco pěkného, vhodného na svatbu, kde můžeme zaplatit jen pronájem a donést si tam vlastní jídlo, pití a třeba i vlastní brigádníky, kteří se o roznos postarají. Víte o něčem v Brně či blízkém okolí??? Předem velice děkuji za jakoukoliv radu nebo nápad.
@Eliška N. píše:
Ahoj holky. Ráda bych se zeptala, zda některá z vás neměla svatbu s jídlem ve vlastní režii. S přítelem máme dobré kontakty na občerstvení, takže nás to vyjde ve vlastní režii o dost levněji, než kdybychom šly do restaurace a platili si to. Ale potřebujeme nějaký prostor - něco pěkného, vhodného na svatbu, kde můžeme zaplatit jen pronájem a donést si tam vlastní jídlo, pití a třeba i vlastní brigádníky, kteří se o roznos postarají. Víte o něčem v Brně či blízkém okolí??? Předem velice děkuji za jakoukoliv radu nebo nápad.
to si myslím, že nikdo v restauraci neudělá já mněla povoleno jen dort a koláče a protože nás bylo moc a chlastáme víno tak jsem mněla vlastní a platila jsem špuntovné.
No já už jsem dva roky vdaná tak už trochu s křížkem po funuse.. ![]()