Svatební hostina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12003
24.1.11 16:21

kofi to mate dobrou cenu kdyz je v tom i to okolo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
24.1.11 16:22

To piti asi bude nejhorsi, to budeme muset jeste nejak domluvit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
24.1.11 16:23
ppalea píše:

a to je normalne u nas jedna z nejluxusnejsich restauracek s vysokou obsluhou… ale zase, este to neni za nami, takze..... kalkulace nekalkulace. pak pisnu konecnou sumu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
24.1.11 16:26
kofolkaa. píše:
ppalea píše:
a to je normalne u nas jedna z nejluxusnejsich restauracek s vysokou obsluhou… ale zase, este to neni za nami, takze..... kalkulace nekalkulace. pak pisnu konecnou sumu :-)

ok díky.. :) A ať vám to dobře dopadne a máte to krásný.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27032
24.1.11 16:29

Měli jsem na tuhle dobu celkem velkou svatbu přes 50 lidí měli jsem to v hotelu tady u nás ve městě a stálo nás to cca 27 tisíc ale alkohol jsme měli svůj i chlebíčky a cukroví(chlebíčk každý udělal torchu,tchýně moje mamka a moje babička,cukroví manželova teta, alkohol mi dal děda svatebním darem.má známost ve skladu)jídlo co zbylo nám dali i když dost ošidili ale to je fuk no:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.1.11 16:29

mnam krasny jidla a myslim ze optimum je 1000Kc na osobu..ale pozor na alkohol, znami meli svatbu a jen alkoho vysel na 40.000 ale je fakt ze to bylo v drazsi restauraci a vetsina pila redbull s vodkou atd
Chce to se prede nejak domluvit aby jste se pak nedivili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
24.1.11 16:34

Taky jsem si rikala ze ten alkohol pak udela vic nez jidla.. asi by to chtelo domluvit se ze piti vlastni kdyz to pujde.. ale je to pres znamiho tak snad jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
24.1.11 16:35
to je celkem drsny. Vem si, ze pozves 50lidi a z toho budou pit redbully a vodku, popripade jaggera… hmmm, to uz jsme se sumou jinde. My budeme jen na vine, slivce a pivu predpokladam :-))
Ajla píše:
mnam krasny jidla a myslim ze optimum je 1000Kc na osobu..ale pozor na alkohol, znami meli svatbu a jen alkoho vysel na 40.000 ale je fakt ze to bylo v drazsi restauraci a vetsina pila redbull s vodkou atd
Chce to se prede nejak domluvit aby jste se pak nedivili…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.1.11 16:36

tak to by bylo uplne bezvadny kdyby piti vlastni to nevyjde tak draho…malo kde to povoli protoze piti rpave udela nejvetsi castku…ale pokud je to mozny tak je to nejlepsi reseni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
24.1.11 16:36

ted koukam, ze mas v metriku..jsme si souzeni. Druha svatba nebo to je od seznameni? jinak dekuji a vy to mate kdy? meli.. ted jsem nejaka zmatena :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
24.1.11 16:37

Taky si myslim ze to budeme muset takovim nejakym zpusobem urcit.. v takovym hotelu co mi budem, by se dali pit jeste drasejsi veci nez redbul z vodkou a to by jsme se den po svadbe pak mohli jit nechat obesit.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.1.11 16:38

moje segra jak mela pronajatou chatu tak piti koupili jen apr druhu vodku, zelenou (ty se vypilo asi 15 litru) :-D a pak par flasek ferneta, a neco por babicky jako jablicko atd…a pak pivo…strasne moc toho zbylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
24.1.11 16:40

To je jak dlouho jsme spolu.. :) Zatím vybíráme datum, ale myslim, že tak někdy v kvetnu červnu to padne nakonec… chtela bych takhle na jare..

Alja, asi jo, budeme to muset tak nejak zkoulet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
24.1.11 16:41

Je to dva roky zpatky. Ale pocitala jsem cca 1.000,– na osobu a taky to tak zhruba bylo.

Bylo nas 25 - jen rodina. A nemeli jsme zadnou party pro kamarady nebo tak. Proste obed co se protahl do vecera. Takze teply obed a pak oblozene misy, rizky, salat, ovoce, dort.

Nealko. A z alka jen pivo, vino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
24.1.11 16:42

Kdyby se to nakonec vešlo do te 1000,– za osobu se všim tak bych byla spokojena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný