Valentýn - restaurace Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1837
28.1.11 12:52
kasyjopea píše:
Monny89 píše:
kasyjopea píše:
http://www.aureole.cz/Pokud chceš výhled na celou Prahu z 27.patra naší nejvyšší budovy, neotřelý design a kvalitní jídlo. A pokud můžeš utratit víc jak 1.000,–Kč.
koukala jsem na webovky, a musim rict, ze vypada moc hezky :palec:
Je to opravdu krásný zážitek. Mají i snídaně jako v Café Savoy. Jen musím popravdě říct, že mají jinou filosofii co se týká porcí, nedostaneš mega steak, ale měla by sis dát třeba 5 chodů, které jsou vzájemně provázané. Porce jsou tak nějak degustační :) Poprvé jsme byli v šoku, podruhé už jsme věděli a najedli jsme se. Dcera dokonce dostala navíc creme brule :) tak moc jí chutnalo. Personál je skvělý - baby friendly.

No vypadá to fantasticky. Měla bych doma nenápadně naznačit, že budu mít narozeniny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
28.1.11 13:10
Romik píše:
kasyjopea píše:
Monny89 píše:
kasyjopea píše:
http://www.aureole.cz/Pokud chceš výhled na celou Prahu z 27.patra naší nejvyšší budovy, neotřelý design a kvalitní jídlo. A pokud můžeš utratit víc jak 1.000,–Kč.
koukala jsem na webovky, a musim rict, ze vypada moc hezky :palec:
Je to opravdu krásný zážitek. Mají i snídaně jako v Café Savoy. Jen musím popravdě říct, že mají jinou filosofii co se týká porcí, nedostaneš mega steak, ale měla by sis dát třeba 5 chodů, které jsou vzájemně provázané. Porce jsou tak nějak degustační :) Poprvé jsme byli v šoku, podruhé už jsme věděli a najedli jsme se. Dcera dokonce dostala navíc creme brule :) tak moc jí chutnalo. Personál je skvělý - baby friendly.
No vypadá to fantasticky. Měla bych doma nenápadně naznačit, že budu mít narozeniny :mrgreen:

chichi, to bys měla :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencin
28.1.11 16:04

kasyjopea: Kolik jste tam proboha nechali, jestli jste si dali pet chodu?? :mrgreen: Ja v ty budove pracuju, shodou okolnosti o patro niz, v 26., ale teprve ted jsem koukla na stranky a ceny.. Chapu, ze je to drahy jidlo, ale treba cola za 65 korun, to uz mi pripada krapet pres caru…

• Citovat
  • Upravit
175
29.1.11 11:46
rencin píše:
kasyjopea: Kolik jste tam proboha nechali, jestli jste si dali pet chodu?? :mrgreen: Ja v ty budove pracuju, shodou okolnosti o patro niz, v 26., ale teprve ted jsem koukla na stranky a ceny.. Chapu, ze je to drahy jidlo, ale treba cola za 65 korun, to uz mi pripada krapet pres caru…

5 chodů jsme si dali k obědu, to je menu za 590Kč. Souhlasím s tebou, že pití je tam opravdu zbytečně drahé :) Jinak večer tě to bude stát pro 2 tak cca 2.tisíce. I s vínem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Erikkaa
31.1.14 12:41

Ahoj maminy, co letošní Valentýn? Máte něco v plánu? My právě každý rok jdeme někam na večeři do restaurace a to je celé, chtělo by to už nějakou změnu :/ nebo večeři a ještě něco. Jak vy budete trávit letos Valentýna? :think:

• Citovat
  • Upravit
Erikkaa
7.2.14 11:56

Že bysme si udělali výlet do Prahy? To je náhodou dobrý nápad. Sehnali bysme si hlídání, a možná by to šlo. Kde bych to sehnala prosimtě? Nebo nějaké info, kde, co a jak?
 Díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný