Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
kasyjopea píše:Monny89 píše:Je to opravdu krásný zážitek. Mají i snídaně jako v Café Savoy. Jen musím popravdě říct, že mají jinou filosofii co se týká porcí, nedostaneš mega steak, ale měla by sis dát třeba 5 chodů, které jsou vzájemně provázané. Porce jsou tak nějak degustačníkasyjopea píše:koukala jsem na webovky, a musim rict, ze vypada moc hezky
http://www.aureole.cz/Pokud chceš výhled na celou Prahu z 27.patra naší nejvyšší budovy, neotřelý design a kvalitní jídlo. A pokud můžeš utratit víc jak 1.000,–Kč.Poprvé jsme byli v šoku, podruhé už jsme věděli a najedli jsme se. Dcera dokonce dostala navíc creme brule
tak moc jí chutnalo. Personál je skvělý - baby friendly.
No vypadá to fantasticky. Měla bych doma nenápadně naznačit, že budu mít narozeniny ![]()
Romik píše:kasyjopea píše:No vypadá to fantasticky. Měla bych doma nenápadně naznačit, že budu mít narozeninyMonny89 píše:Je to opravdu krásný zážitek. Mají i snídaně jako v Café Savoy. Jen musím popravdě říct, že mají jinou filosofii co se týká porcí, nedostaneš mega steak, ale měla by sis dát třeba 5 chodů, které jsou vzájemně provázané. Porce jsou tak nějak degustačníkasyjopea píše:koukala jsem na webovky, a musim rict, ze vypada moc hezky
http://www.aureole.cz/Pokud chceš výhled na celou Prahu z 27.patra naší nejvyšší budovy, neotřelý design a kvalitní jídlo. A pokud můžeš utratit víc jak 1.000,–Kč.Poprvé jsme byli v šoku, podruhé už jsme věděli a najedli jsme se. Dcera dokonce dostala navíc creme brule
tak moc jí chutnalo. Personál je skvělý - baby friendly.
chichi, to bys měla
![]()
kasyjopea: Kolik jste tam proboha nechali, jestli jste si dali pet chodu??
Ja v ty budove pracuju, shodou okolnosti o patro niz, v 26., ale teprve ted jsem koukla na stranky a ceny.. Chapu, ze je to drahy jidlo, ale treba cola za 65 korun, to uz mi pripada krapet pres caru…
rencin píše:
kasyjopea: Kolik jste tam proboha nechali, jestli jste si dali pet chodu??Ja v ty budove pracuju, shodou okolnosti o patro niz, v 26., ale teprve ted jsem koukla na stranky a ceny.. Chapu, ze je to drahy jidlo, ale treba cola za 65 korun, to uz mi pripada krapet pres caru…
5 chodů jsme si dali k obědu, to je menu za 590Kč. Souhlasím s tebou, že pití je tam opravdu zbytečně drahé
Jinak večer tě to bude stát pro 2 tak cca 2.tisíce. I s vínem.
Ahoj maminy, co letošní Valentýn? Máte něco v plánu? My právě každý rok jdeme někam na večeři do restaurace a to je celé, chtělo by to už nějakou změnu :/ nebo večeři a ještě něco. Jak vy budete trávit letos Valentýna? ![]()
Že bysme si udělali výlet do Prahy? To je náhodou dobrý nápad. Sehnali bysme si hlídání, a možná by to šlo. Kde bych to sehnala prosimtě? Nebo nějaké info, kde, co a jak?
Díky