Svatební dárek

3987
25.1.11 09:30

svatební dárek

ahojte, kamarádka se v dubnu vdává, je jí skoro 24let, příteloj o rok míň…na duben čekají prcka a já zaboha nevim, co jim koupit.cenu neřeště a o dárek se pravděpodobně podělíme s drhou kámoškou

děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8petule8
25.1.11 09:32

Co dětskou autosedačku? …pokud tedy mají auto :lol:

• Citovat
  • Upravit
357
25.1.11 09:38

ahoj Zuzi, záleží, zda byste jim chtěli koupit už něco pro prťátko nebo zda to chcete pojmout jako skutečný svatební dar jen pro ty dva. Pokud sami snoubenci nemají vytvořený seznam (třeba na internetu) toho, co chtějí, je riziko, že pokud jim koupíte něco do domácnosti, trefíte se s dalším darujícím…možná bych volila nějakou poukázku (IKEA, BAUMAX, ELEKTRO…), aby si případně koupili to, co budou opravdu potřebovat…Nebo jim darovat nějaký zážitek (jsou různé agentury, kde se dají objednat zážitky). Kamarádka dostala s přítelem na svatbě originální trička s potiskem (jejich fota), nebo jsem viděla i vytvořenou knihu „Tak jde čas“ (pokud je oba dobře znáte a máte nějaké fotky ze společných cest, dovolených a akcí)…jiná kamarádka miluje péči o zahradu, takže dostala okrasný stromeček, aby si ho mohla zasadit…záleží, jak jsou snoubenci založení a co mají rádi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
25.1.11 09:39

ahoj, já kamarádce zabalila kovové 50 jako bomboniéru…ať si koupí co potřebují ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
25.1.11 09:39

řekla bych, že výbavu maj celou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
25.1.11 09:41
janina.sun píše:
ahoj Zuzi, záleží, zda byste jim chtěli koupit už něco pro prťátko nebo zda to chcete pojmout jako skutečný svatební dar jen pro ty dva. Pokud sami snoubenci nemají vytvořený seznam (třeba na internetu) toho, co chtějí, je riziko, že pokud jim koupíte něco do domácnosti, trefíte se s dalším darujícím…možná bych volila nějakou poukázku (IKEA, BAUMAX, ELEKTRO…), aby si případně koupili to, co budou opravdu potřebovat…Nebo jim darovat nějaký zážitek (jsou různé agentury, kde se dají objednat zážitky). Kamarádka dostala s přítelem na svatbě originální trička s potiskem (jejich fota), nebo jsem viděla i vytvořenou knihu „Tak jde čas“ (pokud je oba dobře znáte a máte nějaké fotky ze společných cest, dovolených a akcí)…jiná kamarádka miluje péči o zahradu, takže dostala okrasný stromeček, aby si ho mohla zasadit…záleží, jak jsou snoubenci založení a co mají rádi…

týjo:-) ty máš nápadů…a je fakt, že ta poukázka není vůbec špatnej nápad :lol: děkuji :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
25.1.11 09:44

nejpraktičtejší dárky jsou asi poukázky, my jsme dostali do Ikei, Chicca apod, v dnešní době už většina má zařízenou domácnost a proto je těžké se trefit do něčeho co potřebují. Zkusili jste se jich zeptat?

• Citovat
  • Upravit
357
25.1.11 09:48

Ještě mě napadlo, že by se dal udělat z listového těsta „měšec“, do kterého byste tu poukázku (v nějakém obalu či obálce) „zapekly“, ať je to trochu originální. Budou se divit, co to dostali a překvapení bude uvnitř :wink: Nebo jim koupit třeba fotoalbum pro mimíska + nějakou poukázku (jak holky psaly třeba do toho CHICCA pro děti)… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
25.1.11 10:01

taky jsme třeba dostali dětskou lahvičku a v ní byli srolovaný peníze. Knížku o rodičovství kde byli peníze jako záložka, pokladničku s padesátikorunama…

ale zkuste se jich zeptat, občas má někdo speciální přání jako třeba pakárnu chleba, nový ručníky a tak :-)

• Citovat
  • Upravit
15674
25.1.11 10:23

Ahoj bráchovi jsem koupila kalendář, do kterého se dávají vlastní fotky a místo nich tam nalepila (takovou tou jakoby žvýkačkou) peníze - papírové i kovové. Vypadalo to moc hezky a i pokud by dostali stejný dárek dvakrát (nedostali), tak by jim to určitě nevadilo  :lol: . Oni sice měli vytvořený seznam, a já byla dokonce koordinátorkou, aby nedostali nic dvakrát, ale do začátku jsem věděla, že hostů bude mnohem víc než bylo položek na seznamu, tak jsem to vyřešila takhle..

Navíc takhle můžete investovat libovolné částky  :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
25.1.11 10:26
hkac píše:
Ahoj bráchovi jsem koupila kalendář, do kterého se dávají vlastní fotky a místo nich tam nalepila (takovou tou jakoby žvýkačkou) peníze - papírové i kovové. Vypadalo to moc hezky a i pokud by dostali stejný dárek dvakrát (nedostali), tak by jim to určitě nevadilo  :lol: . Oni sice měli vytvořený seznam, a já byla dokonce koordinátorkou, aby nedostali nic dvakrát, ale do začátku jsem věděla, že hostů bude mnohem víc než bylo položek na seznamu, tak jsem to vyřešila takhle..Navíc takhle můžete investovat libovolné částky  :wink: .

To je taky hezký nápad :palec: A určitě i praktický :wink: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
25.1.11 10:39

Já bych byla pro nějaký nezapomenutelný zážitek - třeba let balónem - je to spojené s takovou ceremonií pro ty, kdo letěli poprvé - zapalují se vlasy (symbolicky samo), otvírá šampaňský a nový letec dostává přidělen kus země, kde se přistálo, nebo tak něco…
Nebo něco symbolického - šéfce jsem kdysi dala bonsai s nějakým povídáním ve stylu, že stejně jako je třeba se pečlivě starat o bonsai, aby prospívala, tak je nutné pečovat o manželství, aby byli oba spokojení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
25.1.11 10:41

Dneska je to těžký,většinou už si výbavu kupujou všichni dopředu,tak se kamarádky normálně zeptat,co by tak potřebovala.Lepší než koupit blbinku a pak by jí to někde leželo.Nebo se to dnes taky často dělá,že dáte do obálky peníze a manželé si samy pak koupí co potřebují a co se jím líbí. :-) My jsme ke svatbě dostaly většinou od každýho peníze a bylo to fajn,koupily jsme si pak za to vysavač,kráječ…prostě co jsme potřebovaly :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
25.1.11 10:46

Jo a kamarádka dostala dokonce adopci zvířete v Pražské ZOO :) Zaplatí se nějaký příspěvek (čím větší zvíře, tím dražší) a pak je na výběhu u cedule jméno „rodiče“ - tedy v tomto případě snoubenců :) dodnes tam chodí svého „syna“ okukovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
25.1.11 10:48

Zlatou pamatni svatebni minci

Je to darek , ktery bude nabirat na hodnote- cena zlata roste!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...