Svatební dárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26574
25.1.11 10:50

Já mám vymyšlený pro kamarádku, až se bude vdávat (už dítě mít asi budou) poukaz na focení do fotoateliéru. Je to dost drahá záležitost a sami by si to asi nepořídili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
25.1.11 11:00
janina.sun píše:
Jo a kamarádka dostala dokonce adopci zvířete v Pražské ZOO :) Zaplatí se nějaký příspěvek (čím větší zvíře, tím dražší) a pak je na výběhu u cedule jméno „rodiče“ - tedy v tomto případě snoubenců :) dodnes tam chodí svého „syna“ okukovat :-D

Jojo, tohle dostal brácha taky (adopci zvířátka, které má podobné jméno jako brácha příjmení :lol: ).

To focení v ateliéru je taky super nápad, zvlášť, když čekají děti. To bych třeba já taky ocenila (a sama asi nekoupila).

Peníze jsou nejpraktičtější, ale mně se třeba dost příčilo dát peníze jen tak v obálce. Poukázka je fajn, ale bývá do konkrétního obchodu, což se ne vždy hodí. Brácha dostal taky nějakou poukázku (do Kika nebo Ikey nebo něčeho s nábytkem), ale kupovali pak něco na poslední chvíli před vypršením data použitelnosti, protože si do té doby nemohli nic vybrat. Ono když je to poukázka na víc peněz, tak se jim třeba může líbit spíš něco někde jinde. Takže spíš záleží, kolik chcete investovat..

Mince je hezká, ale já bych ji třeba moc neocenila, stejně jako zážitek (to měl třeba brácha přímo v seznamu napsané, že nic takového nechce). Takže jde taky o to, jací novomanželé jsou. Myslím, že peníze ocení každý a darovat zajímavě se dají v různých podobách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
25.1.11 11:26

Nebo poukázka na nějaký muzikál???? nebo stačí koupit poukázku od TicketPro nebo něčeho podobnýho a muzikál, divadlo či koncert si pak vyberou sami dle svého gusta :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
25.1.11 11:39
Zuzza0 píše:
ahojte, kamarádka se v dubnu vdává, je jí skoro 24let, příteloj o rok míň…na duben čekají prcka a já zaboha nevim, co jim koupit.cenu neřeště a o dárek se pravděpodobně podělíme s drhou kámoškouděkuji :lol:

Nejlepší je se zeptat,plno nevěst si dnes dělá wish listy kde je uvedené po čem touží.Neznám moc lidi,co byli ze svat.darú odvázaní,když nedostali prachy. Dneska ti většina lidí nacpe to,co se líbí jim.Nehledě vůbec na tvůj vkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5274
25.1.11 11:57

Ahoj,my dostali měšec s 50korunami,přáníčko, které je přímo na peníze,kytku s penězi,poukaz na welness víkend,ten byl moc prima.kalendář s našima fotkama.kojeneckou láhev s mincemi.lávový gril,pukázku na společné masáže.fotoalbum.peníze jsou nejlepší dárek,koupí si co opravdu chtějí!my nechtěli dát peníze v obálce,tak jsme se s kamarádama dohodli,že necháme zarámovat bankovky a to mělo teda mega úspěch,a doted jim to zdobí obývák.a dole v rohu je napsáno při nouzi rozbij sklo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
25.1.11 12:07

fotoalbum, fotoramecek, poukaz do atelieru… bude se to hodit jak na svatebni tak i mimi fota, pripadne tehu fota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
25.1.11 14:07

určitě peníze nebo poukázku než nějakou blbost. My si řekli o peníze a za ty pak jeli na svatební cestu.
Většinu jsme dostali v obálce, ale 3× originálně

• kovové mince v prasátku
  • v malé dřevěné truhle byli čokoládové mince a pod nimi peníze
  • v krabičce od látkových kapesníků - byly tam ty bankovky pěkne srolované

A poukázku do teska, kde mají i dětské zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
25.1.11 14:26
lennel píše:
určitě peníze nebo poukázku než nějakou blbost. My si řekli o peníze a za ty pak jeli na svatební cestu.
Většinu jsme dostali v obálce, ale 3× originálně
  • kovové mince v prasátku
  • v malé dřevěné truhle byli čokoládové mince a pod nimi peníze
  • v krabičce od látkových kapesníků - byly tam ty bankovky pěkne srolované
A poukázku do teska, kde mají i dětské zboží.

Tak s tím souhlasím. Moje kamarádka dává ještě složené 50ti koruny do různých tvarů, a pak to přivázala ministuhama k větvičce, vypadalo to jako kytička. Strašně si s tím vyhrála.

Jinak si pamatuji, že předposlední svatba, co jsem absolvovala, tak nevěsta po rozbalení darů skoro brečela. Dostala takových poukázek a kravin, co vůbec nechtěla, rok to pak prodávala na aukru, aby si mohla koupit, co chce. Sice měla ten wish list na beremku a každý chodil na internet, tak měl možnost nakouknout, ale každý si myslel, že to vymyslí líp. No prostě byla uplně vytočená. Takovej proutěnejch kravin, misek, skla, vypadalo to, že jí každej napcal, co mu doma zbylo, protože se to absolutně nehodilo do stylu její domácnosti. A ty poukázky teda taky neuplatnila, ale ty se prodaly rychle. Já osobně jsem pro peníze nebo wish list. Protože se budu brzo vdávat, tak jsem už všem řekla, že nechci žádný dary, jen ať přispějí finančně, že za to poletíme na svatební cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
25.1.11 14:31

BAcha na 50ti koruny papirove- v dubnu konci :-D Aby to nebyl darek pro plac a vztek, ze je k nicemu
Ja nevim, my se brali pred temer 7mi lety, dostali jsmecca 60 tisic v obalkach a i spoustu darku, poukazku jednu na let letadlem- jeste jsme neleteli......

A treba rucniky zadne a tak je kupuji ted- jak se rozpadaji…

JA bych ocenila i veci do kuchyne- hrnce, tlakac od tefalu clipso, fritak a podobne.. ale zalezi, co si nevesta preje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
25.1.11 14:44
ka-tka píše:
BAcha na 50ti koruny papirove- v dubnu konci :-D Aby to nebyl darek pro plac a vztek, ze je k nicemu
Ja nevim, my se brali pred temer 7mi lety, dostali jsmecca 60 tisic v obalkach a i spoustu darku, poukazku jednu na let letadlem- jeste jsme neleteli......

A treba rucniky zadne a tak je kupuji ted- jak se rozpadaji…

JA bych ocenila i veci do kuchyne- hrnce, tlakac od tefalu clipso, fritak a podobne.. ale zalezi, co si nevesta preje

No ta svatba byla vloni v červnu, tak to snad už utratili :-) No to já právě vůbec nechci věci do kuchyně nebo domácnosti, protože už skoro vše máme.
Ale je mi jasné, že švagrové zase protlačí nějaký proutěný koše na houby, na který nechodím nebo keramiku. A vůbec jim není divný, že to nikdy nepoužiju a mám to schovaný v garáži :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný