Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj mamči,slavíte se svou drahou polovičkou Valentýna?My ano,ale letos nemám nějak nápady na nějakou maličkost jako dárek.Chtěla bych něco originálnějšího než bombóny,srdíčka atd.Máte nějaké nápady?Co dáváte manželovi vy? ![]()
Ahoj,tak my většinou slavíme,já dávám bombošku,ale přítel mi dal k 1 valentýnovi,nádhernej řetízek,byla to sada dvouch,take měl jeden i on a tam bylo srdíčko to se rozpůlilo a nosíme každej jednu půlku ![]()
já jsem ho dřív s manželem slavívala.Ale ted po deseti letech ,když si pod stromek nebo k jinému výročí nekoupím něco sama,tak tam nemám nic.nebylo by špatné třeba poukázku ,třeba solná jeskyně ,nebo předplatné nějakého časopisu.podle toho co ho baví.
Ahoj.Já peču dort ve tvaru srdce, každý rok jen jinak ozdobím, podle toho, co mě zrovna napadne
.
sthan píše:
já jsem ho dřív s manželem slavívala.Ale ted po deseti letech ,když si pod stromek nebo k jinému výročí nekoupím něco sama,tak tam nemám nic.nebylo by špatné třeba poukázku ,třeba solná jeskyně ,nebo předplatné nějakého časopisu.podle toho co ho baví.
S tím časopisem je to dobrý nápad.Je rybář takže určitě ho potěším nějakým předplatným.Díky za tip
![]()
Ahoj, tak u nás sa tento deň neoslavuje. Príde mi to príliš komerčné a ani skoromanželovi sa to nepáči, holt sme obaja konzervatívni. A osobne si myslím, že lásku a všetko okolo toho si dokážeme prejaviť aj inak, nepotrebujeme na to akurát tento deň.
No tak muj je taky rybář,k narozeninám dostal povolenku a byl nadšený.Já už mín ,byl pořád pryč,ale měl radost.
Ahojky, taky jsem to řešila a nakonec jsem koupila voucher na zorbing pro 2… a divim se ze tady zatim jeste nikdo nemele o přiblblím americkým svátku..
jako kdyby to někoho zajímalo…
Taky se divím ,že se to tady na tebe nesesypalo jak včelky na med.
Já nevím jak vy, ale já už nějaký čas dávám jako dárek svým známým nebo rodině kvalitní kávu. Myslím, že to nikoho neurazí a hlavně není běžně k dostání.
Většinou to řešíme společným dárkem.
Příspěvek upraven 23.02.18 v 16:41
Ahojky, můj přítel má rád pizzu, tak jsem mu objednala pizzu ve tvaru srdce. Měl radost a schutí si ji dal
![]()
A co vyrazit společně někam na výlet? Jen na dva dny, třeba víkend. Mně by to udělalo určitě radost, větší, než čokoláda
Pokud to není pro vás problém (třeba že nemá kdo hlídat děti, nebo si to nemůžete časově dovolit), tak bych neváhala. Na netu je plno tipů, já bych se podívala třeba do Krumlova, nebo do Telče. A kdo není z Prahy, tak tomu bych pro změnu doporučila Prahu
Ale je pravda, že zrovna ideální počasí na nějaký výlet není - třeba se ale oteplí ![]()
Tak holky já nevím takové dárky by u nás neuspěli (ani u mě). Letos to u nás jsou dárky které jsme společně vybrali v sexshopu jako masážní kroužek na penis, olejíček z hřejívým účinkem a feromony …no a koupila jsme si krásné sexy prádlo mají na něj ted slevu New Yorkeru
a hodláme oslavit Valentýna už ted v sobotu jdeme s kamarády do hospůdky a pak to oslavíme doma
A v meděli chceme konečně použít naší zrcadlovku také na jiné focení než jen krajinek ![]()
Upozorňuju že už jsme spolu 8let a máme dvě děti…