Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@alli_li Tak to mi občas taky
ale na Valentýn je taková hezčí atmosféra ![]()
Jinak že bysme z toho dělali svátek roku to určitě ne… To necháme spíš pubertákům pro který tento svátek především je ![]()
Mě se jen líbí jak všude prodávají srdíčka a tak a ta atmosféra. Nikomu ale neberu názor, že si lásku můžeme dokázat kdykoliv během roku - vím totiž, že to tak opravdu je. ![]()
Já bych to chlapovi nikdy tak neulehčovala. Dělat ze sebe hodnou holku se nevyplácí a jen ať se předvede. Mě bx se líbil třeba náramek z bilýho zlata. K vánocům jsem dodtala náušnice, tak bych to měla hezký. Jen fakt nevím, jestli si to přát, nebo se nechat překvapit. ![]()
Já svátek zamilovaných neslavím, nechápu jak čech vůbec může, nezdá se vám, že už takhle dost lezem američanům do zadku? ![]()
Mně swe hrozně líbí taková kovaná dvě srdíčka zavěšená do sebe, ale asi si je budu muset „nadělit“ sama
Tak holky, berte, co se dá
![]()
@nuffin Tak podle mě je to každýho věc. A vůbec to nesouvisí s tím, jestli je člověk pravý čech nebo není.
A tím že někdo slaví Valentýn, tak to neznamená že leze američanům do zadku ne? ![]()
@kaštánek Tak to máš pravdu, že je to každého věc a ani to nikomu neberu, zde je prostor i k negativním názorův né? Mimochodem tím lezením do zadku jsem měla na mysli, že krom valentýna se u nás slaví halloween a o vánocích v supermarkech vystavují santu, za chvíli budem slavit den díkuvzdání ![]()
@nuffin Tak o tom je diskutování
o výměně různých či stejných názorů
No s tím santou máš pravdu. Asi je toho už opravdu moc co do nás ty obchodní řetězce tlačí a jak se z nás snaží vytáhnout peníze..
Ale i tak je hezké si udělat krásný večer. V některých domácnostech si manželé lásku dokazují jen na Valentýna nějakou pozorností či překvapením. Třeba moji rodiče. Tatka je pořád v práci a nemá čas a někdy ani náladu mamce udělat radost. A na Valentýna nikdy nezapomene a mamka je nejštastnější
I když americké svátky taky nemusí.
@kaštánek píše:
@alli_li Tak to mi občas takyale na Valentýn je taková hezčí atmosféra
Jinak že bysme z toho dělali svátek roku to určitě ne… To necháme spíš pubertákům pro který tento svátek především je
Mě se jen líbí jak všude prodávají srdíčka a tak a ta atmosféra. Nikomu ale neberu názor, že si lásku můžeme dokázat kdykoliv během roku - vím totiž, že to tak opravdu je.
Já jsem mírumilovný člověk, ale zrovna při pohledu do výloh na ty plyšové srdíčka, cicmající se medvídečky mi vztávají vlasy, zrovna tak je to se santou, jsem názoru že tohle sem prostě nepatří a proto je mi to tak proti srsti.Ale každý to má jinak ![]()
@rozmary Jak říkáš
každý to má jinak a každému se líbí něco jiného. Btw santa mě taky občas už rozčiluje. Je snad všude, v každé reklamě na všech možných výrobcích.. prostě všude. ![]()