Jaký dárek k Valentýnu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1314
13.2.14 12:25

Já vloni k výročí objednala na džbán vybrousit básničku a pod to miluji tě a k tomu dvě skleničky na víno na každé skleničce je naše jméno a pod tím datum svatby a naše motto. Do týdne jsem to měla doma. Takhle den předem Valentýn) bych nic už nevymýšlela a raději si pořádně zasexovala…nebo zašla na tu večeři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
13.2.14 12:25

Plyšové srdíčko s nápisem :,,Only for you", nebo,,Forever" :mrgreen:, plyšový medvídek, nebo cokoliv růžového, červeného se srdíčkama :mrgreen:.
Valentýna neslavíme, nesnáším ho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
13.2.14 12:27

Myslíte, že se většině chlapům líbí něco plyšového? Možná když člověk začíná ve vztahu, ale třeba po 5-10letech bych to už tak růžově neviděla. CO MYSLÍTE VY?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
13.2.14 12:27
@Anael píše:
Plyšové srdíčko s nápisem :,,Only for you", nebo,,Forever" :mrgreen:, plyšový medvídek, nebo cokoliv růžového, červeného se srdíčkama :mrgreen:.
Valentýna neslavíme, nesnáším ho :lol:

To je trapný :roll: :roll: :roll: nechápu jak může vůbec takovou oslovinu někdo vymyslet :mrgreen: :mrgreen: Jinak s tím Valentýnem to máme stejně. Ten neřešíme. Jen to výročí o 4dny později :-)

• Citovat
  • Upravit
7797
13.2.14 12:31

@Nejhodnější
Přesně tak, slavíme výročí svatby a výročí začátku vztahu, ale tohle mě prostě vůbec nebere a nikdy nebralo. Loni mi manžel donesl na Valentýna čokoládu a moje reakce byla co blbne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
13.2.14 12:32

My máme s manželem shodou okolností taky výročí seznámení (už 12.) na Valentýna. A jelikož ten nejúžasnější celoživotní dárek si nadělíme v březnu :srdce:, tak to nebudeme přehánět. Já mu udělám Cheescake, on mi dá určitě nějakou kytičku a zajdeme si na večeři. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
13.2.14 12:34
@Anael píše:
@Nejhodnější
Přesně tak, slavíme výročí svatby a výročí začátku vztahu, ale tohle mě prostě vůbec nebere a nikdy nebralo. Loni mi manžel donesl na Valentýna čokoládu a moje reakce byla co blbne :lol:

No mě kdyby můj přinesl takovou zhovadilost jako ty srdíčka, plyšáky s nápisem love you, tak ho s tím vezmu po hlavě. :mrgreen: a on to moc dobře ví :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
597
13.2.14 12:39
@Nejhodnější
@Nejhodnější píše:
No mě kdyby můj přinesl takovou zhovadilost jako ty srdíčka, plyšáky s nápisem love you, tak ho s tím vezmu po hlavě. :mrgreen: a on to moc dobře ví :mrgreen: :mrgreen:

No to u nás taky nikdy nefrčelo. :poblion: Ale bombošky a Rafaelka to mi manžel dává, to já můžu. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17114
13.2.14 12:50

@BLAŇUL89 - vyzkoušené a dobrý ;)

A co se týká slavení a neslavení - rádi si děláme radost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
13.2.14 12:50

Sv. Valentýn se začal slavit v Anglii a připomínal kněze, římského katolíka, který žil v době, kdy bylo křesťanství ještě bráno jako hřích a všichni křesťané byli pronásledování a zabíjeni. On ale neviděl v jiné víře něco špatného, prohlašoval, že záleží na tom, jaký je člověk uvnitř a že nemůžeme nikoho odsoudit jen proto, že patří k jiné církvi. Jednou pak pomohl skupině pronásledovaných křesťanů a nedlouho po té za to byl usmrcen.
Sv. Valentýn tedy původně připomínal tohoto člověka a tento jeho čin. Jak přesně se potom Sv. Valentýn stal svátkem zamilovaných, to nikdo neví. Velmi rychle se ale z Anglie rozšířil do celé Evropy i za oceán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
13.2.14 12:54
@Handulka14 píše:
Holky…
Pomoc..
Co mám koupit příteli k Valentýnu???
Ještě k tomu máme ve stejný den výročí a mě vůbec nic nenaoadá, chtěla bych něco originálního…

co třeba dort, třeba i ve slané verzi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
13.2.14 12:57

Třeba tento

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
13.2.14 12:58

@klarushka to je dobrý :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
13.2.14 13:01

@Zacharova v Itálii, ne Anglii ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
13.2.14 13:04
@Lusy23 píše:
Třeba tento

tak jsem to nějak nevychytala, byl tam pivní slaný dort jako ve tvaru půllitru Radegast :lol:

Příspěvek upraven 13.02.14 v 13:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný