Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@maraida píše:
@martina.se neslavíte jo…no, vypadá to jinak
my máme dneska výročí
za to nemůžu, že jsme se dali do kupy na koncertu, který se konal zrovna 13. ![]()
@martina.se píše:
my máme dneska výročíza to nemůžu, že jsme se dali do kupy na koncertu, který se konal zrovna 13.
no, dobře, dobře…
My Valentýna taky nějak moc neprožíváme. Takže jsem byla v šoku, když mi dopoledne přinesl kurýr do práce kytici gerber ![]()
Jsem zvědavá, co zvládnu vymyslet pro chlapa za překvapení
![]()
@Virginia tak prý to nebylo valentýnské překvapení, ale výroční ![]()
No, co s tím naděláme
tak martině příště taky něco neřekneme ![]()
My teda Valentýna slavíme.
Letos poprvé spolu nebudeme, takže až v úterý.
Včera byl asi něco koupit, že později volal z práce po noční, takže se zdržel v obchodě.
Tak jsem zvědavá co dobrého doveze
ale ví, že miluju čokoládu, která má velké oříšky.
A plánujeme jít do kina na 50 odstínů šedi za týden, jako dodatek.
@Kelsey píše:četla jsem včera kdesi komentář: chudáci chlapi, kteří musí jít se svýma polovičkama na Valentýna do kina na takovu číčovinu
My teda Valentýna slavíme.
Letos poprvé spolu nebudeme, takže až v úterý.
Včera byl asi něco koupit, že později volal z práce po noční, takže se zdržel v obchodě.
Tak jsem zvědavá co dobrého dovezeale ví, že miluju čokoládu, která má velké oříšky.
A plánujeme jít do kina na 50 odstínů šedi za týden, jako dodatek.
@Virginia píše: četla jsem včera kdesi komentář: chudáci chlapi, kteří musí jít se svýma polovičkama na Valentýna do kina na takovu číčovinu![]()
![]()
já myslím, že se mu to bude líbit, jelikož my jsme oba na sex a takové to erotické dusno, problém bude po jet dom, že kino máme až v Brně tj. nějakých 60km,
aby nebyl tak nadržený, že budeme sexovat cestou
![]()
@Kelsey píše:
já myslím, že se mu to bude líbit, jelikož my jsme oba na sex a takové to erotické dusno, problém bude po jet dom, že kino máme až v Brně tj. nějakých 60km,
aby nebyl tak nadržený, že budeme sexovat cestou![]()
právě co jsem četla komentáře i na čsfd, tak je to odpad a dospělým lidem k pousmání, ale třeba se vám to bude líbit
, pak dej vědět ![]()