Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My už sme od dárků k valentýnu upustili a akorát si zajdeme na večeři ![]()
@Muf86 Když to je těžké, já ráda chodím do divadla a poslouchám úplně něco jiného, než on, takže když koupím lístky na něco, co se líbí mě bude trpěn on, a tekno bych zase nepřežila já…
![]()
@Handulka14 tak to asi neporadí, my Valentýna neslavíme…
(minulý rok byl přítel na spermiogramu) ![]()
Já jsem myslela, že mu dát pozitivní TT, ale včera jsem byla na gynekologii a místo těhotenství mám nasazenou hormonální léčbu…
Takže musím vymyslet něco jiného…
Tak vůbec nevím co…
![]()
Já dala k výročí ocelový prsten v kinder vejci, nahratým nožem rozpulit čokoladu, hračku vyměnit za prsten a zase jednu pulku cok. vejce nahrat (třeba na panvičce) a pak slepit a zase zabalit do alobalu
Valentýna neslavíme a o pár dní pozdeji si koupime čokobonbošku a vino, všechno je 50% levnějsí
![]()
@Handulka14 -manželovi udělám panna cottu http://www.toprecepty.cz/…-s-jahodami/ - místo jahod budou bombonová srdíčka..
@Handulka14 já letos koupila manželovi voucher na čtyřrukou masáž.
@Drakelous To je dokonalý…
Akorát mi poraď, co tam dát místo prstýnku, přítel je nenosí kvůli práci…
![]()
@Virginia píše:
Plyšové srdíčko. Hodně červené.
jo a s nápisem " i love you
"
@Králičice zrovna včera jsem četla tenhle recept a moc se mi zalíbil, už jsi to máš vyzkoušený? Chutná?
Já vloni k výročí objednala na džbán vybrousit básničku a pod to miluji tě a k tomu dvě skleničky na víno na každé skleničce je naše jméno a pod tím datum svatby a naše motto. Do týdne jsem to měla doma. Takhle den předem Valentýn) bych nic už nevymýšlela a raději si pořádně zasexovala…nebo zašla na tu večeři ![]()
Plyšové srdíčko s nápisem :,,Only for you", nebo,,Forever"
, plyšový medvídek, nebo cokoliv růžového, červeného se srdíčkama
.
Valentýna neslavíme, nesnáším ho ![]()