Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Zacharova
To všechno vím, ale šílenství červených srdíček mě prostě ani tak nechytá ![]()
Jinak já koupila voňavku a ještě koupím nějakou čokoládu. Žrádlo, to je totiž věc, která toho mého potěší ze všeho nejvíc
ať je to Valentyn, narozeniny nebo prostě jen pěkné nedělní odpoledne - s plným břichem je pro něj život krásnější ![]()
@bjetuschka
I u nás to tak je. Nemá cenu vymýšlet složitosti. ![]()
@alcar píše:
@bjetuschka![]()
I u nás to tak je. Nemá cenu vymýšlet složitosti.
Tak a pobyt zarezervovaný zde : http://www.palacsaturna.pl/ to bude romantika
![]()
@Handulka14 píše:čtyřruká masáž. Je to normální relaxační masáž, akorát tě masírují současně 2 masérky, tzn.4 ruce.
@maraida Na co že???![]()
@Handulka14 píše:
@Drakelous To je dokonalý…
Akorát mi poraď, co tam dát místo prstýnku, přítel je nenosí kvůli práci…![]()
no to já nevim jak to máte doma
přívesek na krk? škrtící kroužek?
ted jsem si vzpomněla něco podobného dělala kamarádka s bombonierou, čokoladu snědla a místo té tam dala barevné kondomy (protože je používali) ![]()
Ja vetsinou dostanu kyticku a jdeme na veceri..ale pred dvouma rokama jsem dostala stenatko. takze si spis na valentyna pripomeneme, jak milujeme tu nasi psici ![]()
Já myslím, že by se neměl dávat žádný dárek na Valentýna. Muži celkově nesnáší tu nutnost něco kupovat a přemýšlet nad něčím a pak se jim tyhle tradice hnusí. A já bych za to taky vraždila.
Já dostala na prvního Valdu zakrslého králíčka Valentýnka
stále žije.
jinak si vždycky na tajňáka vyrobíme nějakou Valentýnku. Žádná profi akce, ale od srdíčka. Koupíme si bonbošku a koukáme na stáhlej film a užíráme si vzájemně bonbony. A k tomu popíjíme vinko.
Letos víno mít nebudu. A manžel se modlí, abych porodila na Valentýna. Což nehrozí ![]()
objednáme si pizzu. A já uvažuji, že upeču muffinky. Prostě se hrozně moc přejíme a okouknem nějaký film a zatopíme si v krbu a užijeme si prostě tepla domova. ![]()
třeba PUZZLE je hezkej dárek pro ty co to maj rádi. My si koupily na Vánoce 4000 puzzle. A čekáme jen na to, až pro mě bude skládání snažší. Teď to s bříškem prostě nejde.
my si kupujeme dárky jako jeden pro druhého pouze na narozeniny. to je prostě náš den. Ale jinak všechny jiné výročí atd. to je prostě něco co trávíme a kutíme něco společně.
My jdeme do kina a na véču a při té příležitosti dostane ode mě positivní těhotenský test
![]()
My tenhle svátek teda neslavíme, ale když jsme šla na oběd, tak jsem v cukrárně viděla takovej dortík ve tvaru srdíčka ze zakysaný smetany a za 40 Kč, no ten jsem prostě musela koupit, muž miluje sladké snídaně ![]()
@svituska píše:
My tenhle svátek teda neslavíme, ale když jsme šla na oběd, tak jsem v cukrárně viděla takovej dortík ve tvaru srdíčkaze zakysaný smetany a za 40 Kč, no ten jsem prostě musela koupit, muž miluje sladké snídaně
@Makca87 tak to bude mít krásný dárek
pokud tedy je to miminko i pro něj chtěné ![]()
@peka83 já jsem měla před 3 roky přímo na Valentýna termín porodu, bohužel to nevyšlo, přenášela jsem a malá se vyklubala až 20.2. Děláme si srandu, že chtěla být první Ryba ![]()
Jinak u nás proběhne asi taky kino a véča.
@maraida Ano, je to chtěné, už druhé
. Bylo to na první pokus a já jsem mu teď musela lhát, že mám MS (byl zklamaný), abych ho překvapila na Valentýna
.