Jaký dárek k Valentýnu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7797
13.2.14 13:04

@Zacharova
To všechno vím, ale šílenství červených srdíček mě prostě ani tak nechytá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12840
13.2.14 13:05

Jinak já koupila voňavku a ještě koupím nějakou čokoládu. Žrádlo, to je totiž věc, která toho mého potěší ze všeho nejvíc :-) ať je to Valentyn, narozeniny nebo prostě jen pěkné nedělní odpoledne - s plným břichem je pro něj život krásnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
13.2.14 13:14

@bjetuschka :lol: :palec: I u nás to tak je. Nemá cenu vymýšlet složitosti. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
13.2.14 13:15
@alcar píše:
@bjetuschka :lol: :palec: I u nás to tak je. Nemá cenu vymýšlet složitosti. :D

Tak a pobyt zarezervovaný zde : http://www.palacsaturna.pl/ to bude romantika :dance: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14367
13.2.14 13:18
@Handulka14 píše:
@maraida Na co že??? :nevim: :)
čtyřruká masáž. Je to normální relaxační masáž, akorát tě masírují současně 2 masérky, tzn.4 ruce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
13.2.14 13:40
@Handulka14 píše:
@Drakelous To je dokonalý…
Akorát mi poraď, co tam dát místo prstýnku, přítel je nenosí kvůli práci… :P :P

no to já nevim jak to máte doma :D přívesek na krk? škrtící kroužek?

ted jsem si vzpomněla něco podobného dělala kamarádka s bombonierou, čokoladu snědla a místo té tam dala barevné kondomy (protože je používali) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
13.2.14 19:29

Ja vetsinou dostanu kyticku a jdeme na veceri..ale pred dvouma rokama jsem dostala stenatko. takze si spis na valentyna pripomeneme, jak milujeme tu nasi psici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
13.2.15 11:13

My jdeme s manžílkem do kina a pak na večeři :srdce: Už se těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
13.2.15 11:33

Já myslím, že by se neměl dávat žádný dárek na Valentýna. Muži celkově nesnáší tu nutnost něco kupovat a přemýšlet nad něčím a pak se jim tyhle tradice hnusí. A já bych za to taky vraždila.

Já dostala na prvního Valdu zakrslého králíčka Valentýnka :-D stále žije.
jinak si vždycky na tajňáka vyrobíme nějakou Valentýnku. Žádná profi akce, ale od srdíčka. Koupíme si bonbošku a koukáme na stáhlej film a užíráme si vzájemně bonbony. A k tomu popíjíme vinko.
Letos víno mít nebudu. A manžel se modlí, abych porodila na Valentýna. Což nehrozí :-D

objednáme si pizzu. A já uvažuji, že upeču muffinky. Prostě se hrozně moc přejíme a okouknem nějaký film a zatopíme si v krbu a užijeme si prostě tepla domova. :-D

třeba PUZZLE je hezkej dárek pro ty co to maj rádi. My si koupily na Vánoce 4000 puzzle. A čekáme jen na to, až pro mě bude skládání snažší. Teď to s bříškem prostě nejde.

my si kupujeme dárky jako jeden pro druhého pouze na narozeniny. to je prostě náš den. Ale jinak všechny jiné výročí atd. to je prostě něco co trávíme a kutíme něco společně.

• Citovat
  • Upravit
Makca87
13.2.15 11:40

My jdeme do kina a na véču a při té příležitosti dostane ode mě positivní těhotenský test :palec: :)

• Citovat
  • Upravit
1806
13.2.15 11:43

My tenhle svátek teda neslavíme, ale když jsme šla na oběd, tak jsem v cukrárně viděla takovej dortík ve tvaru srdíčka ze zakysaný smetany a za 40 Kč, no ten jsem prostě musela koupit, muž miluje sladké snídaně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
13.2.15 11:50
@svituska píše:
My tenhle svátek teda neslavíme, ale když jsme šla na oběd, tak jsem v cukrárně viděla takovej dortík ve tvaru srdíčkaze zakysaný smetany a za 40 Kč, no ten jsem prostě musela koupit, muž miluje sladké snídaně :-)
:lol: :lol: :lol: :lol:
My to taky neslavíme, fakt, takovej komerční svátek, kdy už nikdo neví, kde je původ a obchodníci potřebujou překlenout období mezi Vánocemi a Velikonocemi.
A proto mi muž aspoň něco malého koupí, protože mě chce potěšit, a proto mu aspoň čokošku taky koupím, když vím, že taky dostanu.
Ale jinak to neslavíme, fakt ne, přísahám!!! :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
13.2.15 11:54

@Makca87 tak to bude mít krásný dárek :palec: pokud tedy je to miminko i pro něj chtěné :lol:

@peka83 já jsem měla před 3 roky přímo na Valentýna termín porodu, bohužel to nevyšlo, přenášela jsem a malá se vyklubala až 20.2. Děláme si srandu, že chtěla být první Ryba :lol:

Jinak u nás proběhne asi taky kino a véča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
13.2.15 11:57

@maraida Ano, je to chtěné, už druhé ;). Bylo to na první pokus a já jsem mu teď musela lhát, že mám MS (byl zklamaný), abych ho překvapila na Valentýna :srdce:.

• Citovat
  • Upravit
14367
13.2.15 12:00

@Makca87 tak to bude krásný Valentýn :potlesk: A gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat