Dárek pro učitelky školka

1932
24.5.23 11:44

Dárek pro učitelky školka

Ahoj děvčata malá mi nastoupila v září do školky a já teď přemýšlím jestli se dávají učitelkam nejmenších dětí taky dárky na konci roku. Nebo jen když přecházejí do školy. Malá má dvě učitelky a tři asistentky. Dávali by jste popr. dárky všem? Ptala jsem se ostatních maminek a nemůžeme se shodnout. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22878
24.5.23 11:55

@karmen1 my máme ve školkové třídě 2 učitelky na střídačku, na konci školního roku dostávají nějakou drobnost nebo květinu..
Ve škole podarujeme paní učitelku i družinářku, v první třídě byla i asistentka a na tu jsem zapoměla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
24.5.23 12:29

Je to na každém, někdo dává, někdo ne. Já dávala drobnost každoročně. Vždycky spotřební dárky, žádné pracholapy. Měli jsme 2 učitelky + asistentku.
Na konci, když dvojčata odcházela do školy, jsem dávala pozornost + kytku a něco na zub jsem nesla i kuchařkám. Byla jsem opravdu ráda za tu péči, kterou po 4 roky mým dětem věnovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
24.5.23 12:34

U nás se dává (ale děti mi teda nechodi o prázdninách), já vždycky dávala nějakou drobnost nebo něco do placu (na Vánoce sem třeba koupila cajovou kolekci, at se učitelky podělí a udělají si v práci čaj ) nebo každé menší bonbonieru. U učitelky ve skole se člověk muze víc rozsoupnout :D tam kupuje jednu věc, ale jak mají učitelek vic, navíc asistentky, u nás jsou i zdravotní sestřičky, kuchařka, se kterými denně přicházíme do kontaktu, takže je toho dost a zas se mi nechce investovat tisíce, ale nějaká drobnost určitě potěší a neurazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
24.5.23 12:45

Já dávám každý rok drobnost, většinou nějaké oříšky v čoko, čaj, kafe nebo tak. Teď půjde do školy tak dám něco většího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
24.5.23 13:18

Budeme dávat darek pouze naší učitelce (rozuměj máme jednu stálou a druhá dlouhodobě v PN a tak se to tam střídá, každou chvíli někdo jiny), tak proto budeme dávat darek pouze „stalici“. Asistentka se tam občas také vyskytuje, ale tě nic dávat nebudeme, nějak nevidím důvod. Co dcera ponese ještě nevím, ale bude to něco co se dá snist/vypít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
24.5.23 15:22

Dávám od začátku Vánoce + konec školního roku. Povinné to samozřejmé není, ale cítím to tak :kytka: Něco fajn z Justu a doplňuji o ňaminy, kafíčka apod.

• Citovat
  • Upravit
1793
24.5.23 17:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32894
24.5.23 17:55

Dávám na vánoce a na konec školního roku. Máme celkem 4 učitelky a teď dvě AP ( tři děti, dvě ZŠ, jedno MŠ).

Jinak já jsem AP, vloni jsem byla ve třídě jen duben - červen, nic jsem nečekala, ale pak mě úplně dojalo, jak začaly děti chodit s dárečky a kytkami pro mě. Vždycky jsem se zeptala, jestli to je opravdu pro mě, byli to druhacci. Třídní se pak se mnou i o její květiny a nějaké pochutiny podělila. Jako ocenění za spolupráci mě to potěšilo. Taky dětem dáváme na vánoce a konec školního roku drobnosti.
Když si rodiče ( asi spíš než děti, ale ty taky, dostávám obrázky a vlastní dárečky během roku přímo od nich) vzpomenou a tak jako ocení, vyjádří spokojenost s naší prací, je to fakt milé. Práce je opravdu náročná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin