Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, potřebovala bych poradit, co koupit veterináři za dárek. Chodíme k němu 15 let a už nám zachránil druhého pejska, co jeden vet podělal. Je to doktor na svém místě a nikdy bych ho nevyměnila, i když dojíždíme spousty km. To co pro nás ted udělal bylo něco užasného, pejsek byl fakt už napokraji smrti, třikrát už jsme ho obrečeli a „pohřbili“. On ho z toho vysekal a máme zase veselého a zdravého pejska. Vůbec mě nenapadá, co mu koupit, aby to vyjádřilo to, jak si ho vážím. Tak Vás všechny prosím o pomoc a radu. Moc děkuji. ![]()
Nějaké dobré suché bílé víno - třeba Chardonnay, tím myslím že neurazíš ![]()
Příspěvek upraven 05.02.15 v 19:08
Láhev dražšího alkoholu? Nevím. Ale je super mít takového veterináře!!!
I když nám ten náš také naposledy mooc pomohl.
@wanillca píše:
Nějaké dobré suché bílé víno, tím myslím že neurazíš
No to je právě to, on nepije ![]()
@Lístečka píše:
Láhev dražšího alkoholu? Nevím. Ale je super mít takového veterináře!!!I když nám ten náš také naposledy mooc pomohl.
On je prostě nepopsatelnej fakt ![]()
@ka2ka píše:
Poukaz na večeři pro dva?
To neni špatný nápad, děkuji
Pozjistim, jestli někoho má ![]()
A je mslný? Chlapi bývají na sladké…belgické pralinky, dort…Mám kamaráda, který nepije, ale pokud dostane za „úplatek“ cokoli sladkého, je v sedmém nebi.
@Lajka09 píše:
A je mslný? Chlapi bývají na sladké…belgické pralinky, dort…Mám kamaráda, který nepije, ale pokud dostane za „úplatek“ cokoli sladkého, je v sedmém nebi.
Takhle do detailu ho zase neznám
Ale píši si na seznam, moc děkuji ![]()
@ka2ka píše:
@Sasanka30 a pokud je sám tak nějaké masáže
To by potřeboval jako sůl, ale on na ně nemá čas. To je tak strašně zaměstnanej člověk, že si to nikdo nedokáže ani představit. Jinak je to opravdu dobrý nápad ![]()
@Sasanka30 JInak já třeba jako pozornost chlapovi-lékař, dávala balíček sýrů (parmazán, cheddar, raclette,…), asi byl rád, ale ptal se A zabijačka by nebyla? (je to kamarád, tak jsem se zasmáli, ber to jako další tip)
@Sasanka30 našeho veta by nejvíc potěšil pekáč domácích buchet ![]()
@Lajka09 píše:
@Sasanka30 JInak já třeba jako pozornost chlapovi-lékař, dávala balíček sýrů (parmazán, cheddar, raclette,…), asi byl rád, ale ptal se A zabijačka by nebyla? (je to kamarád, tak jsem se zasmáli, ber to jako další tip)
Děkuji, to je taky super nápad
O tom budu opravdu přemýšlet ![]()
@HanHa píše:
@Sasanka30 našeho veta by nejvíc potěšil pekáč domácích buchet
Já bych mu klidně i upekla, ale jestli by ho to potěšilo nevím. Nemám se jak dostat k informacím, co ho bere
jedině se zeptat ty sestry, co tam dělá, ale ta by to vykvákala ![]()