Nemám ráda překvapení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.2.15 11:34

Nemám ráda překvapení

Potřebuju se vypsat a možná se i ujistit, že nejsem úplný exot, že je nás takových víc…
Příští týden mám narozeniny a přítel už mi měsíc předhazuje, jaký má pro mě fantastický dárek, že budu koukat :roll:. Asi si myslí, že budu zvědavá, že budu vyzvídat. No, jenže mě to upřímně nějak nezajímá, co dostanu :oops:, spíš se děsím než že bych se těšila :(. Je mi to líto, chlap se tak snaží a já jsem studená jak psí čumák :zed:! Ale nemůžu si pomoct. Asi je to tím, že už mám vše, co jsem kdy chtěla, to co mít nemůžu, s tím jsem se smířila a tak jsem spokojená a nic víc nechci… :nevim:
Holky, nejsem jediná? Jsem nevděčná, co :(? Ale nevím, co s tím :(

Prosím o zachování anonymity, chlap sem taky občas chodí a zná můj nick, tak abych mu ještě víc neublížila :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3030
2.2.15 11:40

Já to mám úplně stejně. Pod to se můžu podepsat. Dokonce mu říkám, ať mi raději koupí rostlou kytku, že ta dýl vydrží, než řezané. Taky si připadám někdy hrozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
2.2.15 11:43
@Anonymní píše:
Potřebuju se vypsat a možná se i ujistit, že nejsem úplný exot, že je nás takových víc…
Příští týden mám narozeniny a přítel už mi měsíc předhazuje, jaký má pro mě fantastický dárek, že budu koukat :roll:. Asi si myslí, že budu zvědavá, že budu vyzvídat. No, jenže mě to upřímně nějak nezajímá, co dostanu :oops:, spíš se děsím než že bych se těšila :(. Je mi to líto, chlap se tak snaží a já jsem studená jak psí čumák :zed:! Ale nemůžu si pomoct. Asi je to tím, že už mám vše, co jsem kdy chtěla, to co mít nemůžu, s tím jsem se smířila a tak jsem spokojená a nic víc nechci… :nevim:
Holky, nejsem jediná? Jsem nevděčná, co :(? Ale nevím, co s tím :(Prosím o zachování anonymity, chlap sem taky občas chodí a zná můj nick, tak abych mu ještě víc neublížila :oops:

Nejde o ton předmět, ale o to, že na tebe přítel myslí. Na jeho místě by mi to taky bylo líto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.15 11:45
@jenika1 píše:
Já to mám úplně stejně. Pod to se můžu podepsat. Dokonce mu říkám, ať mi raději koupí rostlou kytku, že ta dýl vydrží, než řezané. Taky si připadám někdy hrozná.

Přesně. Dřív jsem taky chtěla kytky v květináči. Tchýně mi je kupuje pořád, přítel řezané. A je fakt, že i kdyby mi dal jednu růži a víc nic, tak jsem 100% spokojenější než poslouchat, jak to s dárkem klape podle plánu, že budu čučet a podobně :roll:

• Citovat
  • Upravit
6552
2.2.15 11:49

Treba ale budes fakt cucet :-) ja prekvapeni miluju, v tomto mam uzasnyho muze, co prekvapit dokaze, ale uprimne- kytky rezany nemam rada a taky radeji v kvetinaci…:-D tomu nerikam nemit rada prekvapeni, ale takovy to, ze mi dyl vydrzi- nepisu dlouho, protoze to u me neni jisty ani v pripade kytky v kvetinaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
2.2.15 11:57

Zruste davani darku, my jsme to udelali uz davno a jsme spokojeni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.15 11:58
@Bábrdl píše:
Nejde o ton předmět, ale o to, že na tebe přítel myslí. Na jeho místě by mi to taky bylo líto :(

Já vím :oops: Jde mi o to, že se mě ptal, co bych chtěla, já po chvíli přemýšlení řekla věc, co by se mi hodila a hodila a byla bych za ni ráda. A on na mě, že to mi teda nekoupí…
Abych řekla pravdu, dřív jsem měla překvapení celkem ráda, zvědavá jsem trochu byla, ale nevyzvídala asem. Pak asi před dvěma roky na mé narozeniny byl přítel nepříjemný a vzteklý. Nevěděla jsem, co se děje, tak jsem se ho zeptala, proč je tak nepříjemnej. A on na mě: „musim ti ještě pro blbou kytku, když máš ty narozeniny“. Tenkrát ve mě něco ruplo a od tý doby to vidím spíš, že to bere jako povinnost. A hlavně abych čučela. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1961
2.2.15 12:00

:lol: :lol: Ano, to znám velmi dobře. Je mi mého muže taky častokrát hrozně líto, my máme takové prohozené role v tomto, on je šílený romantik a hračička a já jsem nohama pevně na zemi, nemám ráda nějaká překvapení a bombastické akce.
Posledně mi chudák napustil vanu s pěnou (já ji v týdnu prostě nestíhám, ani si ji nevychutnám…), zapálil svíčky (mám nerva, že všude bude pokapaný vosk…), navoněl ložnici (bolí mě z toho hlava) - a řekl, abych si to užila, jenže na mě koukaly 2 pračky prádla na žehlení — a jsem takový šutrák, že jsem ho nechala, aby se v té vaně vycachtal sám :oops: :oops: :roll: Jenže já si nemohla pomoct, ano, bylo mi ze mě trapně, smutno… připadám si jak mezi dvěma kameny, mezi tím, co chci já a mezi tím, co mi chce dát manžel… No hrozný, taky se mu vždycky omlouvám, už mě zná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.15 12:03
@beruska9 píše:
Zruste davani darku, my jsme to udelali uz davno a jsme spokojeni :D

To bych brala. Jenže on je v tomhle můj pravej opak. Dostávání dárků miluje, je v tomhle jako dítě. Když konečně nějaký hezký dáreček vymyslím, tak mě deptá a otravuje stalými otázkami, co jsem mu koupila :zed:. Někdy mám chuť mu to naplno říct, ať už dá pokoj. Ale vím, že on to vlastně chce mít jako překvapení :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.15 12:05

@puntice děkuju :kytka: děkuju, že v tom nejsem sama!

• Citovat
  • Upravit
1053
2.2.15 12:10

Neboj zakladatelko, nejsi v tom sama, nastesti muj chlap pochopil vcelku brzy, ze mi staci jedna gerbera, a misto darku si zajit na vecu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
2.2.15 12:46

Jestli nebude přítel ten typ všechno vím, všechno znám nejlíp. To co bys chtěla ti nekoupí, protože je to dle něho blbost :roll: (což nechápu, když mi někdo řekne chci to a to, tak a tak, tak to do háje respektuju) a vymyslí super překvapení, které (nechci malovat :cert: na zeď) bude super kravina (kterou by chtěl on sám). Tak hlavně se tvař dostatečně nadšeně, protože jinak bude doma dusno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
2.2.15 12:48

Nejsi v tom sama. Já teda překvápka moc nedostávám, většinou naznačím co chci, jenže pak z toho stejně nemám radost, protože věčně musím škudlit, tak např. k narozeninám říkám, kup mi nějaký jednoduchý ocelový náušnice, stojí pár kaček, (aby zas nekoupil nějakou drahou zbytečnost - náušnice jsem potřebovala), navíc jednoduchost je můj styl…No koupil, sice ocelový, ale vykládaný kamenama za 800, no a já se z toho ani nedokážu radovat. Prostě pro mě jsou to vyhozený peníze, navíc teda popravdě ani můj styl nejsou, ale budiž, nosím to, aby měl radost, ale připadám si v nich jak kráva s takovýma těma cedulkama, co se jim dávají do uší…Asi jsem fakt hodně nevděčná, nebo za to může naše finanční situace, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
2.2.15 12:49
@Anonymní píše:
Já vím :oops: Jde mi o to, že se mě ptal, co bych chtěla, já po chvíli přemýšlení řekla věc, co by se mi hodila a hodila a byla bych za ni ráda. A on na mě, že to mi teda nekoupí…
Abych řekla pravdu, dřív jsem měla překvapení celkem ráda, zvědavá jsem trochu byla, ale nevyzvídala asem. Pak asi před dvěma roky na mé narozeniny byl přítel nepříjemný a vzteklý. Nevěděla jsem, co se děje, tak jsem se ho zeptala, proč je tak nepříjemnej. A on na mě: „musim ti ještě pro blbou kytku, když máš ty narozeniny“. Tenkrát ve mě něco ruplo a od tý doby to vidím spíš, že to bere jako povinnost. A hlavně abych čučela. :roll:

aha, tak to je trochu rozdíl oproti tomu jak vyzněl úvodní příspěvek… to už chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
2.2.15 13:02

Hmmm, jsem stejna :oops: :oops: prekvapeni se bojim…nedavno me partner posadil do auta a nekam vezl…skoro hodinu…ja celou cestu vysilovala, co jako dela, proc me nekam veze, byla na nej fakt hnusna… :roll: no, vypadlo z nej ve finale, ze jak na sebe mame malo casu ( par dni pred tim jsemm si stezovala), tak mi chtel udelat radost…odvezl me do lazenskeho mestecka na kafe a zmrzlinu, prosli jsme se…ve finale super…ale ta cesta k tomu :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný