Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hmmm, jsem stejna
prekvapeni se bojim…nedavno me partner posadil do auta a nekam vezl…skoro hodinu…ja celou cestu vysilovala, co jako dela, proc me nekam veze, byla na nej fakt hnusna…
no, vypadlo z nej ve finale, ze jak na sebe mame malo casu ( par dni pred tim jsemm si stezovala), tak mi chtel udelat radost…odvezl me do lazenskeho mestecka na kafe a zmrzlinu, prosli jsme se…ve finale super…ale ta cesta k tomu
![]()
@Nuníček no, trochu takovej je
, ale ta chyba je hlavně ve mně
, on mě má rád a můj nápad na dárek mu přišel asi fakt jak blbost…
Jo a taky by mi nejvíc potěšilo kino a večeře ve dvou ![]()
Taky nemám ráda překvapení. Nebo spíš nesnáším, když mě někdo dopředu tvrdí, že pro mě má úžasné překvapení. Dám vždycky několik tipů, co bych si přála, ale netuším co z toho bude. Manžela jsem už naučila, že se dopředu u nás nesmí řešit, jaká to bude bomba. Jsem vždycky ráda, když vymyslí něco, z čeho jsem nadšená, ale nesnáším to napětí dopředu. Už jsem se tolikrát spálila, že se z toho očekávání toho zklamání naštvu na nejvyšší míru a nedokážu si užít ani super dárek. Takže překvapení ano, ale bez předchozího upozorňování…
Ahoj,
taky nesnáším překvapení a dárky od přítele se mi moc nelíbí, taky jsem si myslela, jaká jsem divná a kytičky mám raději v květináči než řezané. Občas si přijdu nevděčná, když se mi líbí třeba nějaká maličkost i když je třeba za 50 kč, než větší dar za 500 kč.
@šárkajak
u mě to asi taky bude tohle. Že nerada slyším vychvalování toho tajného dárku, co mám dostat. Bojím se své reakce. Že třeba dostanu blbost a nedokážu skrýt zklamání… ![]()
@Zuziky píše:
Hmmm, jsem stejna![]()
prekvapeni se bojim…nedavno me partner posadil do auta a nekam vezl…skoro hodinu…ja celou cestu vysilovala, co jako dela, proc me nekam veze, byla na nej fakt hnusna…
no, vypadlo z nej ve finale, ze jak na sebe mame malo casu ( par dni pred tim jsemm si stezovala), tak mi chtel udelat radost…odvezl me do lazenskeho mestecka na kafe a zmrzlinu, prosli jsme se…ve finale super…ale ta cesta k tomu
![]()
Normálně jsem si na tebe a tvůj příspěvek vzpomněla. Chlap přišel z práce a prohlásil: zítra musíš s malou v půl 12 odejít k mamině, já si vás tam tak v 1 odpoledne vyzvednu autem…už to začíná
. Máme někam jet, nevím kam… Dneska mám narozeniny a asi neusnu, protože je mi z nervů na
. Neřekne nic, i když vidí, že nejsem nijak nadšená. Jen to, že to bude tak na 4 hodiny a malou buď můžeme nechat u tchýně nebo vzít s sebou
. Já na tohle fakt nejsem. A chlapovi to nedochází
. Držte mi palce, ať sebou někde neseknu ![]()
Ahoj všem, dostali jsme jako vánoční dárek od rodičů domek pro děti na zahradu. Není špatný, ale bude chtít trochu doladit a hlavně mi hodně vadí, že se neporadili. Zahradu máme sice velkou, ale měla jsem o části pro děti jiné představy. Jak jim citlivě vymluvit další takováhle překvapení? Není to první případ nevhodného dárku, ale tohle je opravdu velká a drahá věc a ráda bych si o tom rozhodovala sama. Navíc je to značně nad stanovený limit 500/osoba, na kterém jsme se domluvili před lety domluvili. Děkuji za reakce.
@Šmoula2014
Vyprdla bych se na nějaké citlivé naznačování, řekla bych to rodičům narovinu, přesně jak to tady píšeš. Kvůli tomuto důvodu nevhodných dárků také nemám ráda překvapení. Když už jste domek dostali jako dárek, dala bych ho na chvíli na zahradu, ať to dětem není líto. A po pár měsících ho vyhodila, případně uklidila a udělala si zahradu dle svých představ a plánů.
@Šmoula2014 píše:
Ahoj všem, dostali jsme jako vánoční dárek od rodičů domek pro děti na zahradu. Není špatný, ale bude chtít trochu doladit a hlavně mi hodně vadí, že se neporadili. Zahradu máme sice velkou, ale měla jsem o části pro děti jiné představy. Jak jim citlivě vymluvit další takováhle překvapení? Není to první případ nevhodného dárku, ale tohle je opravdu velká a drahá věc a ráda bych si o tom rozhodovala sama. Navíc je to značně nad stanovený limit 500/osoba, na kterém jsme se domluvili před lety domluvili. Děkuji za reakce.
Prosimte bud rada ze rodice vubec neco takoveho koupi. Je to darek od nich pro deti, tak nevidim duvod, proc by se te meli ptat.
Ono je fakt jedno, jak to rodice udelaji. Vzdycky si najdete neco, co se vam nelibi.
Ja byt tema rodicema, tak se na vas teda asi z vysoka… ![]()
Dejte pokoj s tim, ze hledate jen duvody na to, proc je to nebo to spatne.
@novomamča je to konstruované tak, že mě to nejspíš přežije a hodně velké, 2,5×1,6 m. Děti máme právě malé, rok a skoro tři, mladší to nezajímá vůbec a starší se odmítla podívat.
@Šmoula2014 píše:
@novomamča je to konstruované tak, že mě to nejspíš přežije a hodně velké, 2,5×1,6 m. Děti máme právě malé, rok a skoro tři, mladší to nezajímá vůbec a starší se odmítla podívat.
Tím pádem bych to zatím někam uklidila (v mém případě rovnou vyhodila nebo někomu dala) s tím, že děti jsou zatím malé a nezajímá je to a doufala, že na tento nevhodný dárek rodiče časem zapomenou a upravila si zahradu jak bylo v plánu.
@berďana píše:
Prosimte bud rada ze rodice vubec neco takoveho koupi. Je to darek od nich pro deti, tak nevidim duvod, proc by se te meli ptat.
Ono je fakt jedno, jak to rodice udelaji. Vzdycky si najdete neco, co se vam nelibi.
Ja byt tema rodicema, tak se na vas teda asi z vysoka…
Tak já zakladatelku celkem chápu, ono je asi lepší se o takhle velké investici domluvit, mě by se nelíbilo, kdybych měla mít na zahradě několik let věc, kterou jsem nechtěla a když, tak úplně jinak. Tyhle dary jsou sice fajn, ale preferuju u tohoto domluvu.
Já mám zase kolegyni, která je nešťastná z babiček, protože si nedají říct co se týče dárků pro vnučku, kupují předražené věci, které pak akorát leží v koutě a zabírají místo, protože si s tim malá nahraje.
@Šmoula2014 zkusila bych si o tom s nimi v klidu nejak promluvit, je to už zásah i do toho, jak vaše zahrada vypadá, poděkovala bych za krásný a jistě drahý dar, kterého si velmi vážíte, ale postavili vás do pozice, kdy byl domluven limit na dárky, který překročili a že tedy je zahradní domek velká investice, a tak pokračovat v podobném duchu včetně toho, že jste měli jinou představu a budete ten domek tedy ještě trochu předělávat a jestli by tedy nebylo lepší to příště probrat. Je to velmi tenký led, ale da se z toho dobře vybruslit.
@medunka23
Teda holky, ja vas fakt nechapu. Moje deti dostavaly od babicky a dedy take darky a to ne zrovna vzdycky levny nebo malicky. Nikdy jsem nebreptala. Vedela jsem, ze maji moje deti radi a do ohně by pro ne skocili. Vzdy jsem je nechavala samotne rozhodnout, co koupi. Je to za jejich penize a pro jejich vnoucata tak at koupi co uznaj za vhodne. Jednou u toho byly i morcatka
. To bylo poprve, kdy jsem uvazovala o tom, jestli je,, nechat žít nebo zabít
"
Jak se ale ukazalo tak holky ty smradlavý bestie milovaly skoro vic nez me
, takze vlastne bylo vsechno v poradku.
@berďana tohle je dárek na dobrých dvacet let, značně to zasáhne do naší zahrady, a navíc je to společný dárek pro celou rodinu včetně mě, o které se ví, že nemá ráda překvapení. Mě třeba je zase líto peněz (a místa) za něco, o čem vím, že si s tím děti nebudou hrát nebo už něco podobného máme.
@berďana píše:
Ja byt tema rodicema, tak se na vas teda asi z vysoka…
Tak já zakladatelku chápu. Já mít zahradu tak si jí chci zařídit dle sebe a ne toho co mi koupí rodiče.