Dárek první den do školky

5822
20.8.14 17:46

Dárek první den do školky

Mám dotaz, neslo nebo ponese vaše dítko dárek první den paní učitelce do mateřské školky? A prosím jen odpovědi k tématu, ne žádné, že vy v práci dárky nedostáváte. Syn nastupuje do nové školky a tak nějak mě to zajímá, jak se k tomu kdo staví. Já sama ještě nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30408
20.8.14 17:48

Ne, nenesli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
20.8.14 17:49

První dítě nic neneslo a neponese nic ani druhé, které teď od září nastupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
20.8.14 17:51

Ne neneslo, on je dáreček sám o sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
20.8.14 17:52

O tom jsem neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
20.8.14 17:53

To jsem nikdy neslyšela, že by se nosilo. Starší syn jde taky prvně, tedy prvně do státní, loni chodil 1× týdně do soukromé, tam jsem dávala drobné dárky k Vánocům a na konci roku, učitelky byly překvapené, že to tam není zvykem (rodiče si asi řekli, že když to cálují, nedají ani chlup navíc :mrgreen: ). Takže první den bych nenosila nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
20.8.14 17:54

Při nástupu určitě neeeeeeeeeeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
20.8.14 17:55

Ne, nenesli jsme nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6866
20.8.14 17:56

Ne. U nás se nenosí na konci školního roku. Kytku nebo nějakou drobnost nosí až děti co odchází do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
20.8.14 17:56

Taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
20.8.14 18:01
@Samamama píše:
To jsem nikdy neslyšela, že by se nosilo. Starší syn jde taky prvně, tedy prvně do státní, loni chodil 1× týdně do soukromé, tam jsem dávala drobné dárky k Vánocům a na konci roku, učitelky byly překvapené, že to tam není zvykem (rodiče si asi řekli, že když to cálují, nedají ani chlup navíc :mrgreen: ). Takže první den bych nenosila nic.

Taky teď chodíme do soukromé, příští týden jdeme naposledy, tak také budu něco malého kupovat, v září nastupuje do státní, tak mě to tak napadlo, ikdyž mám stejný názor, jako všichni ostatní zde. Ale v první třídě se nosí do školy, tak mě zajímala ta školka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
20.8.14 18:03

@jopo co se nosí v první třídě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
20.8.14 18:03

Ne, nenosí se…max. sáček bonbonů pro děti, třeba gumové medvídky. Pokud budeš chtít poděkovat někdy učitelkám (třeba za větší péči o dítě, individuální věnování se dítěti nad rámec povinností apod.) tak se určitě ten správný čas najde (Vánoce nebo konec roku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
20.8.14 18:04

My teda neneseme nic ani do první třídy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
20.8.14 18:04
@lleennttiillkkaa píše:
@jopo co se nosí v první třídě?

U nás nosí prvňáčci kytičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin