Dárky na Vánoce pro rodiče

Anonymní
28.10.12 10:15

Dárky na vánoce

Ahoj, je mi 16 a vůbec nevím co pořídit rodičům, svému o pět let mladšímu bratrovi, babičkám a dědečkům k vánocům :( Prosím, poraďte mi :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5635
28.10.12 10:24

Záleží kolik na to máš.
Já mám stejně starou dceru, dostává kapesné měsíčně 1000,–ale z toho si kupuje vždy za 350,– kartu na MHD. Přesto, že ji zůstává poměrně pěkné kapesné, nechceme, aby nějak utrácela za dárky. Většinou nám všem něco vyrobí - momentálně ji bere enkaustika, tak asi všichni dostaneme obraz ;) (Žehličku na to enkasutickou má, voskovky a papír jí výjdou do 200,– pro všechny )
Jinak bych to asi v tvém věku řešila drobnostma - rodiče určitě potěší i kravinka. Jen to chce vystihnout, co mají oni rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muž 40
28.10.12 10:39

dárky

Ahoj, myslím, že každý pochopí, když pořídíš jen pozornost a ne dárky za sta nebo tisíce. Jde taky o to komu dárky kupuješ. Někdo je takový, že se nezavděčíš i kdyby jsi se rozkrájela. Kup co uznáš za vhodné. Stačí málo, aby měl člověk radost jen z toho, že si na něj někdo vzpoměl. Věř tomu. Pokud chceš něco konkrétního co tomu druhému udělá radost je dobré sledovat co jej baví, o co se zajímá, co mu třebas v domácnosti, autě, dílně apod. chybí. Mému otci by udělala radost i kdejaká blbost, mě třebas teplé ponožky, ale samozřejmě i zájezd do USA na měsíc, mamce aladin z kouzelné lampy, dceři pytel plný peněz, přítelkyni nějká pozornost jako drogerie, kupón na masáže nebo něco takového… :mrgreen:. osobní dárky jsou o tom, že se o druhé zajímáš a víš co mají rádi apod..

• Citovat
  • Upravit
muž 40
28.10.12 10:41

Ten smajlík tam nepatří

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny