Dárky pro 8letou holku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1067
4.4.13 22:20

Díky za rady, zkusím něco vymyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
30.3.15 12:46

Ahoj holky, opet se na vas obracim s prosbou o radu. Co dneska frci u mladych holek? Potrebuji darek k 8 narozeninam. Cenove max do 5set. Jedna se o dceru sousedky, to devce mam fakt ráda. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
30.3.15 13:14

Lego Friends, knížka (pokud čte), kabelka na vymalování (kabelka s natištěným černobílým motivem, kupuje se už s fixy, holky si ji samy vybarví), zajímavé tričko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
30.3.15 13:23

@Sonreir Ahoj, zjistila bych si, jaký má teď vzor postavičky…moje letos 8 miletá slečna je zamilovaná do spongeboba, tak má doma skoro vše se spongebobem… a do 500 se určitě s něčím vlezeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
30.3.15 22:34

Knizka je zajimavy napad. Ale doma jich bude mit urcite spousty. Kabelku k vybarveni sem ji dala loni. Bavi ji monster hight.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.19 19:43

Zkouším obnovit, prosím, co teď frčí u osmiletých holek, musím koupit, ne pro své dítě. Holčina neví, co by si přála, je zahlcená. Tak jsem úplně bezradná. 6ádný koníček nemá a vyhraněná na nic také není. Jo a moc není tvořivá.

• Citovat
  • Upravit
1590
6.10.19 20:23

...

Teď je nejžhavější novinka knížka „Andrejka se hladí ráda“. Sice je prý pro menší, ale ty zase neumí číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15391
6.10.19 20:30

To je hrozny, když 8lety dítě nemá žádný přání, všechno má, nic nechce… V okolí jsou pupularni panenky lol, ale to asi má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
6.10.19 21:32

U nás jede lego

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
7.10.19 06:47

U nás Harry Potter. I Lego, Harry Potter nebo elves. Tvoření taky, tetovacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
7.10.19 06:59

Záleží na cenové relaci, u holčiček teď vedou lol panenky, různé slizy, plastelíny, plyšáci, věci s převracecími flitry, knížky- deníky malého poseroutky, komiksy, tetovačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
18.11.20 19:40

Nehtové a vlasové studio pro dívky - zkušenosti

Prosím o sdílení zkušeností s „nehtovým“ nebo „vlasovým studiem“ - např. Cool Maker. Trochu se obávám, že je to všechno jen předražené a ne úplně funkční… Máte s nějakým takovým „studiem“ dobrou zkušenost? Díky předem za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
18.11.20 21:00
@WITTY píše:
Prosím o sdílení zkušeností s „nehtovým“ nebo „vlasovým studiem“ - např. Cool Maker. Trochu se obávám, že je to všechno jen předražené a ne úplně funkční… Máte s nějakým takovým „studiem“ dobrou zkušenost? Díky předem za odpovědi.
šílenost, máme od loňska nehtové studio a jako vyhozený peníze, už bych to fakt nekoupila. Co jako šlo je ten náramkovač, i když upletla asi náramků a přestalo to bavit. Ale to nehtový studio Cool Maker fakt ptákovina.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
18.11.20 21:44
@Šáruší píše: šílenost, máme od loňska nehtové studio a jako vyhozený peníze, už bych to fakt nekoupila. Co jako šlo je ten náramkovač, i když upletla asi náramků a přestalo to bavit. Ale to nehtový studio Cool Maker fakt ptákovina.

Děkuji za rychlou reakci, tak trochu jsem to tušila…I když reklamní video na internetu vypadalo celkem fajn. Tak já zkusím vymyslet nějakej hodnotnější dárek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
19.11.20 09:13

@WITTY peosím tě, co musím kupovat já, ta velká L.O.L.ka se slizem. To by mě jako trefilo, v tomhle věku a ta panenka je fakt šílenost, doteď jsem se tomu úspěšně bránila, ale letos přání číslo jedna jako :zed: Naštěstí už pak frčí věci jako bezdrátový sluchátka a tak, že je to alespoň k něčemu. Mám ráda ty sady experimentů a tvoření, nicméně je tam vždycky ve velké krabici prostě trošinka nějakého materiálu a nic. Takže jsem letos vzala krabici a nakoupila jí to do toho, formičky na odlévání mýdly, nakoupila jsem vůni, glycerín, barvivo, pak jsem nakoupila fimo hmotu, barvy na to a tak různě a za cenu té jedné předražené sady toho mám plnou krabici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný