Kolik stojí objednání Mikuláše?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5548
19.11.10 13:09

Cena mikuláše

Holky nevíte kolik stojí objednání čerta,mikuláše a anděla?Bydlím na venkově a tak ani nevím kde ho tady sehnat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5778
19.11.10 13:17

já jsem loni dala 500 Kč, většinou pokud to dělají nějaký studenti, tak cenu určenou nemají prostě kolik kdo dá .. byli 4 tak jsem, dala 500 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
19.11.10 13:21

Jsem ani nevěděla, že se platí tak moc…, my jezdíme k našim na vesnici, kde chodí Mikuláš s družinou a akorát dáváme andílkovi do kasičky pár drobných. Jo a nemusíme je objednávat, chodí dům od domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
19.11.10 13:29

Dáváme tak 200 - 300,– a objednáváme pár dní před mikulášem podle inzerátů vylepených na sídlišti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310

Jěště jsme neměli,letos bude možná premiéra,ale když jsem chodila já tak jsme dostávali tak 200kč.Těch 500kč mi přijde moc.

U nás to bylo tak,že jsme chodili po městě a ven vždycky někdo z rodičů chodil a naháněl kdo se mu líbil.Nebo dávají letáčky po městě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

ahojky, já chodila jeste pred 2 lety za andela a dostavali jsme 100kč každý a rozdavali jsme balicky cca za 150kč, malej plyšaček a nejaky dobrutky

• Citovat
  • Upravit
5548
19.11.10 13:35

Taky si představuju cenu tak okolo 200kč.Nám jde spíše o to aby se"bál"když mu budeme říkat,že za zlobení si pro něj přijde čert.U nás zatím pomáhá akorád vyndání vařečky,ale je to otázka času než zjistí,že bych ho tím neuhodila.Dáváte i nějakou maličkost drahé polovičce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.11.10 13:40

Manžel dostává kalendář :lol: :lol: Aby mohl každý den vyloupnout čokoládičku.Jinak si nic nedáváme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
19.11.10 13:54

Tak 500 bych nedala ani omylem :mrgreen: Já nevím, jestli u nás město tuto službu ještě provozuje, ale před pár lety to bývalo asi 250 Kč za návštěvu. Myslím, ale, že vzledem k množství studentů, kteří chodí, tak už to nepořádá. Nezjišťovala jsem, Mikuláše doma nechci, zatím.

Jo a máme možnost jít na akci našeho MC - cena 60 Kč, v ceně je pohovor s každým dítětem a mikulášský balíček. Je to teda pro omezený počet.

Za 500 jíme všichni půl týdne, fakt mi to přijde moc na to, aby si nějací studenti, kteří ani pořádně neví, jak se v takové situaci mají k dítěti chovat, tolik vydělali za jednu návštěvu a za to, že se nakonec někde „ožerou“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
19.11.10 13:58
poki píše:
Jsem ani nevěděla, že se platí tak moc…, my jezdíme k našim na vesnici, kde chodí Mikuláš s družinou a akorát dáváme andílkovi do kasičky pár drobných. Jo a nemusíme je objednávat, chodí dům od domu.

Tak jsme to měli jako malí na vesnici taky. Zadarmo, drobné andílkovi. Dělala to vesnická mládež a brala to svým způsobem jako „čest“. Nikdy se nestalo, že by přišli ožralí, že by nějaké dítě vystrašili. Vše proběhlo po domluvě s rodiči, jak si to oni přáli. Většinou jsme se těšili.

Ve městě bych si toto netroufla, nikdo se s nikým pořádně nezná - pokud teda nedělá Mikuláše rodina. Pokud je jednou budu zvát, až budou děti větší, zatím mají 4 a 2 roky a starší nesnáší nadpřirozené bytosti, má špatný pocit i z karnevalových masek, tak bych chtěla vědět do čeho jdu, placená služba úřadu je nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
19.11.10 13:58

holky tak my na Mikuláše jdeme do mateřského centra, kam chodíme na cvíčo cena je 50korunek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikols
29.11.10 18:56

Asi vůbec nevíte, co všechno obnáší „dělání čerta, anděla a Mikuláše“… Ušít (nebo za drahý peníze půjčit kostýmy), koupit barvy na obličej, zajistit si rozvoz po městě (z předchozích zkušeností je chodit po městě o život) a nakonec Vám dělat divadýlko pro děti. Po několika hodinách následuje dlouhé smývání barev z obličeje a zasloužený odpočinek. Za takhle vydělaný peníze se ožere maximálně debil… Jsme tři a říkáme si o tři stovky, to si myslím, že není až tak závratná částka…

• Citovat
  • Upravit
9950
18.11.13 14:46

Čert, Mikuláš, Anděl - Olomouc

Ahojte :)
hledám Čerta, Mikuláše a Anděla, kteří by přišli k nám domů. Jedná se o Olomouc - Nové sady.
Pokud máte na někoho kontakt či tip kde hledat, tak budu ráda :srdce:
Děkuji za odezvu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
18.11.13 14:54

Tak u nás to zajištuje obec, nakoupí i dárečky pro malá míma a pro větší už nějaké sladkosti, tak týden dva se příjdou mladí z vesnice zeptat, jestli chcem aby přišly a domluví se asi tak na přibližnou dobu
neplatí se nic, nevím jestli něco dostanou od obce
a taky se domlouvaj, jak moc postrašit a tak, aby věděly dopředu a napíšou si to :)
u nás to je zatím jen o dárečku a fotečce :)
ale u malé už to letos bude asi horší, babička ji pořád straší čertama, tak nevím, jestli letos nedostane hysterák, až je uvidí
ale babička je…, prostě si to nedá vysvětlit, aby ji nestrašila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
18.11.13 22:38
@petramrk píše:
Tak u nás to zajištuje obec, nakoupí i dárečky pro malá míma a pro větší už nějaké sladkosti, tak týden dva se příjdou mladí z vesnice zeptat, jestli chcem aby přišly a domluví se asi tak na přibližnou dobu
neplatí se nic, nevím jestli něco dostanou od obce
a taky se domlouvaj, jak moc postrašit a tak, aby věděly dopředu a napíšou si to :)
u nás to je zatím jen o dárečku a fotečce :)
ale u malé už to letos bude asi horší, babička ji pořád straší čertama, tak nevím, jestli letos nedostane hysterák, až je uvidí
ale babička je…, prostě si to nedá vysvětlit, aby ji nestrašila

U nás je to také tak. Ale když odchází, tak jim strčíme flašku na zahřátí :lol: Lepší, když si to pak vypijí někde v klidu, než aby si u každého dali panáka a pak chudáci ti poslední děti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný