Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, vánoce se pomalu ale jistě blíží a chtěla jsem se vás zeptat jestli už máte nakoupené rárky? Já teda koupené dárečky pro děti mám, ale trápí mě, že nevím co koupit rodičům, jak mým tak manželovo. Máte ňáký nápad? Prosím poraďte mi, jsem totálně bez nápadu.
A co dostáváte k vánocům vy? Trefí se manžel nebo přítel vždy do vašeho vkusu?
Děkuji za odpovědi ![]()
No moje bejvala tchyne mela rada napr umely kytky a tchan stary dokumenty,jinak si myslim ze bys jim treba mohla koupit treba nakej poukaz na nejakou masaz,nebo kosmeticky salon nebo treba zaplatit pobyt v laznich
Maši si přáli knihu o zahradě. táta se rád koupe, tak sůl nebo pěnu do vany. Tchán dostane flašku a tchýně ještě nevíme. Tam musíme vyřešit její zítřejší narozky. Na tátovo 60 za 14 dní už dárek mám.
Ja dostavam vetsinou obleceni,pritel mi k vanocum nic nekupoval,rikal ze si mam koupit neco sama nebo ze to vybereme spolu ale nakonec to vzdycky dopadlo tak ze byl doma a ja jsem si sla neco vybirat sama.Jinak napadli me jeste knizky,ja jsem sobne hroznej knihomol a knizky primo miluju
Já mám jenom dva, jsou to knížky. Pro rodiče letos kupuju maličkosti, knížky, blbinky pro radost - spíš se snažim koupit něco trefnýho a vtipnýho než drahýho. Vloni jsem ale koupila mámě a jejímu manželovi dohromady gril od Webera a tátovi a přítelkyni ledničku na víno, to jsem byla ještě bohatá ![]()
sarynama píše:
No ten pokaz na masáž je docela dobrej nápad
ja vim,koupila jsem ho minulej rok mi mame a nemohla si to vynachvalit
Altche píše:
Já mám jenom dva, jsou to knížky. Pro rodiče letos kupuju maličkosti, knížky, blbinky pro radost - spíš se snažim koupit něco trefnýho a vtipnýho než drahýho. Vloni jsem ale koupila mámě a jejímu manželovi dohromady gril od Webera a tátovi a přítelkyni ledničku na víno, to jsem byla ještě bohatá
To já právě taky musím koukat kolik za to utratím, moc vyskakovat si letos nemůžeme, proto jsem tak dětičkám nakupovala už od září. Ale rodiče nechávám na konec ![]()
Dárky mám zatím jen pro malou, my s manželem jsme si nadělili novou kuchyň (na hodně Vánoc dopředu
). Moje strana rodiny si vždy řekne, co by potřebovala, většinou je to pro mamku i ségru kosmetika (i když loni jsme jim udělali překvapení a dostaly společnou tiskárnu i na fotky), pro bráchu se vždycky skládáme na nějaký doplněk do domu. No a tchýni manžel většinou kupuje kosmetický balíček nebo vitamíny na klouby a tchánovi něco na kolo.
sarynama píše:Altche píše:To já právě taky musím koukat kolik za to utratím, moc vyskakovat si letos nemůžeme, proto jsem tak dětičkám nakupovala už od září. Ale rodiče nechávám na konec
Já mám jenom dva, jsou to knížky. Pro rodiče letos kupuju maličkosti, knížky, blbinky pro radost - spíš se snažim koupit něco trefnýho a vtipnýho než drahýho. Vloni jsem ale koupila mámě a jejímu manželovi dohromady gril od Webera a tátovi a přítelkyni ledničku na víno, to jsem byla ještě bohatá
taky letos musim hodne setrir,jelikoz jsme se rozesli s pritelem a uz nebudu mit jeho vyplatu ![]()
Tak se přiznám bez mučení - já nemám vůbec nic
![]()
Sama jsem si k Vánocům koupila žehlící parní generátor - hnedka jsem ho musela vyzkoušet - jsem šťastná jako blecha
, takže jsem ho až do nebe vychválila své mamce, chce si ho vyzkoušet a že si ho když tak koupí taky. Takže jestli jí bude vyhovovat, dostanou rodiče k Vánocům žehličku (chudák taťulda
) - asi mu budu muset koupit nějakou blbůstku k tomu. Ale dárek za 5000 Kč jim bude stačit.
Manželovi nevím - chtěla jsem nám dohromady koupit televizi do obýváků, ale on si vybral super luxusní
a prý si ji koupíme až po Vánocích, protože bude levnější - doufám, že má pravdu ![]()
Takže mu nejspíše asi koupím zlatý řetízek, protože ten svůj má už 18 let a poslední rok ho nenosí, jelikož je hooodně prošoupaný ![]()
Ale pro děti??? Absolutně netuším. Potřebovaly by nějaké úložné prostory na hračky, takže asi nějaké veselé barevné šuplíčky, klukovi na 100% autodráhu, holčička chce miminko, takže nějakou pěknou panenku.
A ještě pár drobností a nějaké oblečení, protože jsou oba parádníci. Plány by byly, ale nějak není čas něco vybírat. Jak se znám, zase všechno objednám přes internet ![]()
A co tchánovcům??? Netuším a je mi to šumák… Ať si něco vymyslí manžel. Tchán teďka slaví šedesátiny a tchýně vymyslela dárek - komín - potřebují ho prodloužit. Takže jsme za kus roury a čepici nahoru dali 6000 Kč
![]()
A to jsme od něj nikdy nic nedostali…, tak doufám, že to alespoň ocení ![]()
Taky setrim, protoze neni dostatek, ale mrkni se na www.egifts.cz tam jsou celkem dobry napady ![]()
Nám se loni osvědčilo nakoupit v říjnu/listopadu a v prosinci už jen ladit detaily
A taky kvůli penězům. Máme početnou rodinu, takže musíme i peníze rozložit do víc měsíců ![]()
Takže my máme všechno, kromě dárku pro mýho tátu, tchána a dědečka
A ještě možná něco pro děcka, pokud mě ještě něco zaujme a projde to přes chlapa ![]()
Letos jsem hodně dárků pro ženské kupovala v Manufaktuře
Pak fotoknihy, hračky (4kids) a trička (Uax) přes net. Jo a zamilovala jsem si fler.cz. Snad uděláme radost.
S chlapem si dáváme co kdo potřebuje nebo co se komu líbí, překvapení moc nepěstujeme, důležitější je pro nás čas strávený spolu. Takže třeba k narozeninám dostanu společnou večeři někde v restauraci - těším se na to jak malá holka.