Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
můj 2,5 letý syn i 3 letý synovec jsou blázni do všeho, co se týká hasičů. Pro malého sháním DVD Požárník Sam, pro synovce nějakou naučnou knížku o hasičích. Na internetu jsem takových knížek našla více, ale uvítala bych radu od některé z vás, které něco takového doma již máte. Předem děkuji za odpovědi.
Knížku neporadím,máme doma dvě,ale jedna je taková básničková a v druhý jsou hasiči jen na jedné stránce…
Ale jinak mám doma taky malého hasiče
Dneska přišel s tím,že by chtěl k Vánocům opravdovou hadici
![]()
Jáju hasiči drží už asi 2 roky … má plno aut, 3 stříkají i vodu
… má lego hasiče )malinký autíčko) a chce velký i se stanicí, … od ježíška určo dostne dětskou hasičskou helmu (má klápěcí štít a v zadu kus látky na krk), has.přítroj už má (naplní se vodou, napumpuje- tlak - a stříká), zvažovala jem i hasičský oblek .. komplet „origoš pro malé hasiče“ stojí 1200,– .. ale nevím zda by o bral .. ![]()
Hasiče sama žere … má ho staženýho z netu v poči xx dílů … jinak DVD jsem zatím neviděla, aknížky co sem narazila nic moc.
mmch … kamarád mi zařídil mrknutí k dětem - hasičům, a jája tam nechce, stejně jako nevleze do auta když má možnost ![]()
Alyss píše:
Knížku neporadím,máme doma dvě,ale jedna je taková básničková a v druhý jsou hasiči jen na jedné stránce…Ale jinak mám doma taky malého hasičeDneska přišel s tím,že by chtěl k Vánocům opravdovou hadici
![]()
![]()
já sháněla oprvdovou přilbu … tedy bezúspěšně :/
andela: Opravdovou přilbu nevím..ale viděla jsem někde na netu dětskou ,která vypadala docela dobře..Zkusím podívat.
Tady posílám našeho hasiče ![]()
Co tahle?
http://www.pompo.cz/…ka-helma.htm
jára jí viděl někde, a básní o ní už od léta
ale vzhledem k tomu že má chvíli po vánocích narozky, a dárečky očekává jak od ježucha tak k narozkám, tak musíme rozdělit a takovýhle vysloveně toužebně očekávanyý nechat ![]()
my mame super knizku, kde je presne popisana praca hasicov, super obrazky
http://www.martinus.sk/?…
a este ma vyrobeny hasiaci pristroj, doma beha na takom odrazacom auticku a vsetko hasi ![]()