Jaký nejhorší vánoční dárek jste dostaly?

3011
12.11.10 11:51

Jaký nejhorší vánoční dárek jste dostaly?

Krásné sluníčkové poledne :kytka:

v poslední době se zde hodně řeší Tipy na vánoční dárky, čím udělat nebjližším radost…tak mě napadlo zeptat se naopak:
Jaký nejhorší, nejtrapnější, nejméně užitečný apod. dárek jste dostaly k Vánocům :?:

Mě se tedy neštěstí nepoštěstilo takový dárek někdy dostat, snad jen 3 r. prošlou bonboniéru od babičky :cry: , ale mám kámošku, která obrečí každé Vánoce, protože nad dárkami od její babičky zůstává někdy rozum stát :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ave
837
12.11.10 11:58

Já letos dostanu rozvod. Z toho jde tak nějak usoudit, že bych letos Vánoce nejradši zrušila, ale kvůli synovi se budu moc snažit a rozhodně to budou ty nejhorší v mém dosavadním životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
12.11.10 11:59

nic hroznýho jsem nikdy nedostala a poslední roky co si nekoupim nemám…ale jednou tam byly pozlacený hodinky, v době kdy jsem nosila všude kůži a v uších ocel…opravdu zbytečne utracené peníze…to samé zlaté řetízky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
12.11.10 12:00

Ave, to mě moc mrzí, každopádně přeji, ať prožijete se synem mooooc krásné Vánoce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.10 12:01

ave to ti nezávidím, já zas dostala k letýmu výročí podvedení :-D

• Citovat
  • Upravit
17310
12.11.10 12:04

Já od manželovo babičky,parfém.No to vám byl puch :poblion: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328

Ahoj, já dostávám docela dobré dárky, nečastěji kosmetiku. Loni k Vánocům jsem si ale nadělila nové koště :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310

Holky,to mě mrzí,že máte takové starosti :cry: Drřte se,bude lép :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
12.11.10 12:08

Manžel (195cm,skoro 100 kilo) dostal loni k vánocům od jeho matky 4 trička velikost S. :mrgreen: :mrgreen: ,teď je nosím já na spaní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
12.11.10 12:10

tak já si letos nadělím pyžámko s medvídkama a ntb :D…ty jo ale otec jednou zaperlil, koupil mamce letní šaty, ale to byl mazec, neměla je ani jednou na sobě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
12.11.10 12:13

ja zase na tyhle vanoce rozchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
12.11.10 12:14

loni na vanoce mi umrela babicka a predloni jsem par dni pred vanoci potratila.....ale to asi slyset nechcete :wink:
ale sileny darek dostala moje mamka od stare sousedky-si ji kupovala ruznyma vecma co mela doma jeste z vybavy… :lol: ale k darku o kterem mluvim- byl to starsi zlaty retizek se znamenim zverokruhu-samozrejme jinym nez ma mamka…ale nejvetsi sranda je, ze si sousedka pro nej asi po 5 letech prisla, at ho mamka vrati, ze se ji narodilo pravnouce a ze ho da jemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
12.11.10 12:15

já jsem jeden rok od maminky mého přítele dostala plyšového psa :) rasa plyšáka byla stejná, jako má ona doma živého…v té době mi bylo 22 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
12.11.10 12:15

Babičky už nemám a brala bych je zpět i kdyby mi dávaly dokola jen pár doma pletených fuseklí a šam´pon co mně po něm kouše hlava. Lidi jsou víc než dárky! Nad dárečky vždy jásám a vystavuju je (a mám už docela slušnou sbírku panoptikálních kuriozit, kýčů, pracholapek a různého bince, ale nic nevyhodím, jsou to dárky). Jen na drobnosti od mých dcer (dříve desítky obrázků, dnes už i 3D předměty) už musím kupovat krabice a archivovat, vše se vystavit nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
12.11.10 12:16

ja sem od přítele dostala kelímek (dětský) s disney postavičkama. :mrgreen: Byli tam i hezký dárky, ale tohle mě dostalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný